Aš tai tiesiog pasibarstau per tuos plyšelius, išbyra kažkiek ant to 'sietelio' ir tada su šepetėliu kabinu ir dedu ant veido
O jei mažai, pasibarstau dar :> Sunkoka man iš pradžių buvo su tokiom pakuotėm, bet po to kažkaip pripratau ir dabar normaliai susitvarkau
Pažiūrėjus šį Urban Messages swatch'ą, užsinorėjau Nightliner ir Skyscraper šešėlių :>
Gal kas nors išbandėt? Nesu turėjusių tokių kreidukinių šešėlių, baisoka pirkti, bet spalvos man labai patiko
swatch

Pažiūrėjus šį Urban Messages swatch'ą, užsinorėjau Nightliner ir Skyscraper šešėlių :>
Gal kas nors išbandėt? Nesu turėjusių tokių kreidukinių šešėlių, baisoka pirkti, bet spalvos man labai patiko

swatch
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 10 29, 15:44)
Kaip naudoti tą baltą pudrą iš 50's girls kolekcijos? Šiandien nusipirkau, bet per tuos plyšelius sunku užtektinai išberti, o per daug irgi nesinori 

jau rašiau šioj temoj

QUOTE(Juxt @ 2011 10 25, 09:50)
aš tai paimu atidengtą tą indelį ir užverčiu trumpam ant šepetuko (kabukio arba paprasto) o perteklių nukratau atgal pabraukydama šepetuku ant dėžutės ir tada tepu 

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 10 29, 15:44)
Kaip naudoti tą baltą pudrą iš 50's girls kolekcijos? Šiandien nusipirkau, bet per tuos plyšelius sunku užtektinai išberti, o per daug irgi nesinori 

Atsuku dangteli ir vos vos 'pamirkau' kabuki sepeteli.
[quote=Orestes,2011 10 29, 15:43]
O kokia jų kaina dabar? Kaip išsilaiko ant veido? Ir dar maskavimas įdomus
dabar ji 9.98 lt kainuoja,issilaiko man ji pilnai visa diena,tik i gala jau pradeda kakta blizget,ir maskavimo bent man tai uztektinai pakanka. Patiko ji man
O kokia jų kaina dabar? Kaip išsilaiko ant veido? Ir dar maskavimas įdomus

dabar ji 9.98 lt kainuoja,issilaiko man ji pilnai visa diena,tik i gala jau pradeda kakta blizget,ir maskavimo bent man tai uztektinai pakanka. Patiko ji man

QUOTE(ugne23 @ 2011 10 31, 14:18)

ačiū, galbūt reiks išbandyti

QUOTE(delfiuka @ 2011 11 01, 22:50)
Sudomino auksinis highlighteris, pagaliau ne baltas

QUOTE(dontstop @ 2011 11 01, 22:57)
Sudomino auksinis highlighteris, pagaliau ne baltas
O ir šiaip spalvos labai tinkamos naujametiniam baliui, tikiuosi ir pati kolekcija atkeliaus laiku 

Aš pagalvojau tą patį, jog smagu būtų sulaukt kolekcijos iki švenčių. Vistik, mes pavėluotai viską gaunam, tai gali būtų, kad sulauksime tik sausį

nagu lakai sventems taip pat idomus pasirode
bet manau, kad tikrai iki svenciu neatvaziuos

Išbandžiau šį essence liquid eyeliner (mėlyną, atsparų vandeniui). Iš pirmo nustebino teptuko forma, aš tokį pirmą kartą matau ir bandau, dengiasi puikiai, spalva labai gera, ryški juoda, tačiau nepatiko kaip jis laikosi - trumpiau nei po pusdienio pradeda trūkinėti ant voko, spalva pablunka, tad bendras vaizdelis būna tikrai nekoks
dėl šio minuso daugiau jo nebepirksiu ir nebekartosiu.