Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(sheeva @ 2011 10 23, 16:42)

blink.gif čia jau ne truputį padauginta.
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2011 10 23, 21:52)
O sakykit Jums blakstienos nepradejo nuo essence tusu krist?  g.gif Keleta merginu rase, kad pradejo krist blakstienos nuo sios firmos tusu... blink.gif

Essence oranžinis (smokey eyes), nors patiko pats dažymas, iškeliavo į šiukšliadėžę būtent dėl to, kad pastebėjau dažniau nei įprastai iškrentančias blakstienas.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 10 23, 20:42)
Essence oranžinis (smokey eyes), nors patiko pats dažymas, iškeliavo į šiukšliadėžę būtent dėl to, kad pastebėjau dažniau nei įprastai iškrentančias blakstienas.

man tiek nuo rožinio teik nuo oranžinio žiauriai krito. Dažo šie tušai be priekaištų, bet šis niuansas mikliai privertė pakeisti firmą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 10 23, 16:42)

Ačiū už tokį išsamų aatsakymą 4u.gif Swatchai, tiesą pasakius, padarė nekokį įspūdį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 10 20, 16:50)
aš pati turiu ta 50' girls reloaded, visai patinka, neblogai išlaiko matiškumą, nes mano T zona linkusi pablizgėti  rolleyes.gif

Aš aišku gal labai kvailą klausimą užduosiu, bet kaip Jūs tą pudrą naudojat? 4u.gif Suprasčiau jei ten butu paprastas atsukama dangtelis tai tada tuos miltukus i dangtelį sukračius galima teptuku kabint, o ten kaip paprasta presuota pudra atsidaro g.gif Pasipasakokit šiek tiek biggrin.gif
Jei kam reikia šios pudros tai savaitgalį šeškinės Eurokose (Prie Batų kalno) buvo likęs vienas indelis smile.gif
Atsakyti
Šiandien vienam Eurokos užmačiau jau išdėliotą, tik dar be kainų Urban Messages

user posted image

Bet kažkaip niekas nesudomino ax.gif Nebent šis nagų lakas, bet palauksiu išpardavimo biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2011 10 23, 20:52)
O sakykit Jums blakstienos nepradejo nuo essence tusu krist?  g.gif Keleta merginu rase, kad pradejo krist blakstienos nuo sios firmos tusu... blink.gif

Nepastebėjau, kad kristų.Šiaip makiažą nuo akių valau abrikosų kauliukų šalto spaudimo, nerafinuotu aliejumis, tai tušas labai lengvai nusivalo, užtenka pridėti prie akių ir palaikyti sudrėkintą vatos skrituliuką, nereikia "brūžinti" biggrin.gif ir kartą į savaitę patepu ricinos aliejumi thumbup.gif , tai man jokie tušai nebebaisūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2011 10 24, 16:24)
Aš aišku gal labai kvailą klausimą užduosiu, bet kaip Jūs tą pudrą naudojat?  4u.gif  Suprasčiau jei ten butu paprastas atsukama dangtelis tai tada tuos miltukus i dangtelį sukračius galima teptuku kabint, o ten kaip paprasta presuota pudra atsidaro  g.gif Pasipasakokit šiek tiek  biggrin.gif
Jei kam reikia šios pudros tai savaitgalį šeškinės Eurokose (Prie Batų kalno) buvo likęs vienas indelis  smile.gif

As tai taip ir naudoju, pakratau truputi i kitos mineralines pudros atsukama dangteli (jis paltus), pamakaluoju sepeteli ir tepu T zona.
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2011 10 24, 18:49)
Šiandien vienam Eurokos užmačiau jau išdėliotą,

Aš tai noriu pilką lūpdažį išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
o ar ateis iki mūsų Lietuvos "natvenTurista" kolekcija, nes pamačiau lūpų balzamą ir kaip noriu doh.gif
labai gražiai atrodo wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2011 10 24, 16:24)
Aš aišku gal labai kvailą klausimą užduosiu, bet kaip Jūs tą pudrą naudojat?  4u.gif  Suprasčiau jei ten butu paprastas atsukama dangtelis tai tada tuos miltukus i dangtelį sukračius galima teptuku kabint, o ten kaip paprasta presuota pudra atsidaro  g.gif Pasipasakokit šiek tiek  biggrin.gif
Jei kam reikia šios pudros tai savaitgalį šeškinės Eurokose (Prie Batų kalno) buvo likęs vienas indelis  smile.gif

aš tai paimu atidengtą tą indelį ir užverčiu trumpam ant šepetuko (kabukio arba paprasto) o perteklių nukratau atgal pabraukydama šepetuku ant dėžutės ir tada tepu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(j-urgit-a @ 2011 10 24, 22:16)
As tai taip ir naudoju, pakratau truputi i kitos mineralines pudros atsukama dangteli (jis paltus), pamakaluoju sepeteli ir tepu T zona.

na būtent tos pudros kur iš LE dangtelis neatsisuka, o atsidaro kaip veidrodėlis
va taip atrodo, nekėliau nes l.didelis paveiksliukas
tik ten dar vienas dangtelis neatidarytas, o ant jo dedasi ta kempinėlė, tik nežinau kam ji ten pridėta, nes niekam nepritaikoma
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 25, 09:20)
Aš tai noriu pilką lūpdažį išbandyt  bigsmile.gif

Labai tiktų helovynui biggrin.gif Dar reiktų ryškaus oranžinio įdegio biggrin.gif
Mane irgi domino, bet atrodo žiauriai..
http://lidijaslove.w.../15/skyscraper/

O kiti du labai gražiai atrodo
http://nagellack-jun...s-lipstick.html
Papildyta:
QUOTE(rentabili @ 2011 10 25, 09:28)
o ar ateis iki mūsų Lietuvos "natvenTurista" kolekcija, nes pamačiau lūpų balzamą ir kaip noriu doh.gif
labai gražiai atrodo wub.gif

Šitą irgi priglausčiau rolleyes.gif
http://www.pinkmelon...ed-edition.html
Atsakyti