koks paradoksas, su Essence pedikiurui skirtu laku ,,Show Your Feet,, dabar pagrinde dazau rankos nagus ir negaliu atsidziaugti, tepasi beproto lengvai, uztenka 1 sluoksiu, uzdziuna per kelias minutes, o jau tas veidrodinis blizgesys net is proto varo. tik gaila kazkaip labai mazai spalvu matau essence stende belikusiu

Prie paradoksų temos, man tas I love stage šešėlių pagrindas savo pakuote labiau primena maskuoklį nei šešėlių pagrindą, tad aš ir nusprendžiau paeksperimentuoti, kaip jis maskuoja pvz paakius
Ir ką jūs manot? Man super patiko efektas
Nesausina ir super maskuoja. Aišku pagal sudėtį reiktų pasigilint ar nėr ten super ko netinkamo paakiams, bet logiškai mąstant jei gaminys skirtas tepti ant akių vokų, tai turėtų sudėtimi būti nekenksmingas ir paakiams
Dabar nežinau, ką daryti

Aš buvau. Visiškas nesusipratimas man, išmečiau.
Beje, apžiūrėjau ir aš atsinaujinusį stendą šiandien :> Kiek daug grožių mačiau. Įsigyjau kolkas tik nagų laką "High Spirits"

ir šešėlius "Glammy goes to.."

labai patenkinta abiem dalykais kolkas :> šešėliai tokie su švelniu blizgesiu, kaip kreminiai - man pasirodė kiek kietoki, bet tas gerai. O lakas, tai begalo gražus. "Galactic Black" dar pirksiu būtinai.
Beje, apžiūrėjau ir aš atsinaujinusį stendą šiandien :> Kiek daug grožių mačiau. Įsigyjau kolkas tik nagų laką "High Spirits"

ir šešėlius "Glammy goes to.."

labai patenkinta abiem dalykais kolkas :> šešėliai tokie su švelniu blizgesiu, kaip kreminiai - man pasirodė kiek kietoki, bet tas gerai. O lakas, tai begalo gražus. "Galactic Black" dar pirksiu būtinai.
Jau senokai nusipirkus, bet taip ir nepanaudojus buvau 'blossoms etc' serijos pudra - visgi nusprendziau, kad reik imt ir sunaudot, tai jau pora dienu tepuosi ant kitos pudros, kad suteiktu veidukui skaistumo, svytejimo - oda atrodo tikrai graziai, bet man ja pasitepus kazkiek tempe oda siandien (maniske sausa)
Labai tikeciausi, kad tai tiesiog sutapimas ir kitais kartais to nebus, nes kitaip keliaus i siuksline si pudryte.... Nors va tepiausi vakar ir viskas buvo ok.

Tos pacios serijos lupu blizgis nelabai, bet dar laikausi kosmetinej - man jis subega i rauksleles, nebent tept itin itin mazai, kad tik vos nuimtu lupu raudoni, tai tuomet lyg ir nieko. Gal taip ir sunaudosiu.
Uztai siais blizgiais laaabai patenkinta - gaila, kad vieno nusitrynes pavadinimas ir neatsimenu kokia spalva, o kitas 'big night out':

Tos pacios serijos lupu blizgis nelabai, bet dar laikausi kosmetinej - man jis subega i rauksleles, nebent tept itin itin mazai, kad tik vos nuimtu lupu raudoni, tai tuomet lyg ir nieko. Gal taip ir sunaudosiu.
Uztai siais blizgiais laaabai patenkinta - gaila, kad vieno nusitrynes pavadinimas ir neatsimenu kokia spalva, o kitas 'big night out':

Mergaiciukes, o limituota kolekcija Wampire's Love Lietuvoje nebus?
http://www.essence.e.../product/3.html

QUOTE(Erikute1 @ 2011 10 08, 10:16)
Mergaiciukes, o limituota kolekcija Wampire's Love Lietuvoje nebus?

labai grazios sitos kolekcijos nagu lako spalvos

QUOTE(vika8625 @ 2011 10 07, 20:28)
as turejau, na man visai nieko, viena spalva ta kremine visai graziai tepasi su sepeteliu su aplikatorium (ne su sereliais), laikosi kaip kada, jei ant voko nebunu uzdejus krempudros tada geit subega i rauksleles (bet man kone visi seseliai taip), o jei uztepu ant voko matines krempudros , tada seseliai nesubega ir issilaiko visa diena.
Neišlaikiau ir susigundžiau išbandyti essende veido kremą.Kadangi mano oda yra mišri,ėmiau būtent tam odos tipui ir skirta..Žodžiu taip:odą labai labai traukia,tas jausmas,kai pasitepus kremu ir išsižiojus viskas atrodo plyš tuoj ir dar pradėjo kilt spuogai..o aš problemos su tuo niekad neturėjau ir neturiu,nu tai va.Gal čia sutapimas,bet net nžn ką ir begalvot

o naujuosius sepetelius kas nors jau isbande?

QUOTE(razinka999 @ 2011 10 09, 21:33)
aha , pirkau pudros šepėtėlį , tai labaaaaai patinka . labai švelnus , minkšta . kol kas tik geriausi atsiliepimai