Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(aurums @ 2011 10 04, 19:54)
Berods, spalvų dar niekas neužsipatentavo ir išskirtinių naudojimo teisių neįgijo  4u.gif

Tai aš ir nesakiau, kad jie kažką blogai daro...pigesnės alternatyvos visada tik į gerą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2011 10 04, 15:50)
papasakokit, ka butent kopijuoja? g.gif

Man ta paletė tikrai labai primena Urban Decay. Visas užmanymas labai jau panašus. Šiaip graži paletė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(miau* @ 2011 10 04, 21:50)
o siaip laku laaabai daug prideta nauju spalvu, daug zaliu, samaniniu atspalviu, visokiu nude, pilku, dauguma patiko, todel nei vieno nenusipirkau nes nezinoaju kuri rinktis  biggrin.gif  g.gif

O kaip man jų visų reeeeiiikiaaaa biggrin.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau nagų lakus. Spalvos gražios, bet nieko nepirkau...kažkaip daug panašių turiu ir šiaip turbūt tinkama nuotaika nepirkimui buvo.
Atsakyti
siandien apziurejau skaistalu ir pudros sepetukus, bet kazkaip nekilo ranka pirkti g.gif geriau ecotools nugriebsiu manau 4u.gif prasti pasirode essence sepetukai
Atsakyti
O aš nusipirkau tą naująjį šešėlių pagrindą, bandysiu ax.gif

Ir dar nagų laką prigriebiau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 06, 12:10)
O aš nusipirkau tą naująjį šešėlių pagrindą, bandysiu  ax.gif

Laukiu atsiliepimų, ir aš planuoju pirkti ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turite si bronzanta? Kokie ispudziai, atsiliepimai? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 06, 12:33)
Laukiu atsiliepimų, ir aš planuoju pirkti  ax.gif

Aš irgi planavau pirkt, bet paskaičiau šitą blogą ir padariau nuomonė, kad tai yra pinigų švaistymas (http://folly-to-be-wise.blogspot.com/2011/08/030-review-essence-i-love-stage.html) doh.gif
Atsakyti
pagaliau ir essence susiprato cracking top coat išleist kai kitos firmos jau seniai turi. seniai norėjau, bet brangoka pasirodė už tokį dalykėlį, gal essence bus kaina normali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 06, 12:10)
O aš nusipirkau tą naująjį šešėlių pagrindą, bandysiu  ax.gif

Ir dar nagų laką prigriebiau

user posted image

turiu sita laka, spalva grazi, dar laikyt geriau galetu biggrin.gif
Atsakyti
Nagų lako spalva labai super, bet prisižadėjau nepirkt Essence, prastai laiko, trupa ir pan. Užtat patiko lūpų blizgesys, skonis kaip saldainio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 10 06, 01:40)
siandien apziurejau skaistalu ir pudros sepetukus, bet kazkaip nekilo ranka pirkti  g.gif  geriau ecotools nugriebsiu manau  4u.gif prasti pasirode essence sepetukai

man asmeniskai essence sepeteliai laabai patinka, ir kiek ziurinejau youtubej atsiliepimus apie juos maciau kad geri. Kaip uz tokia kaina, tikrai isigysiu abu bigsmile.gif tas kirstas labai gerai skaistalams ar konturavimui, o tas kitas pudrai biggrin.gif

QUOTE(Erikute1 @ 2011 10 06, 13:08)
Mergaites, gal kuri turite si bronzanta? Kokie ispudziai, atsiliepimai? 4u.gif
user posted image

as turiu ir man laabai patinka (be sio bronzanto turiu is the body shop du ir viena is artdeco, taciau dabartiniu metu kazkaip sis man labiau patinka) zodziu man tikrai vykes pirkinys, jei butu pastoviam asortimente manau kartociau dar karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 10 06, 14:57)
as turiu ir man laabai patinka (be sio bronzanto turiu is the body shop du ir viena is artdeco, taciau dabartiniu metu kazkaip sis man labiau patinka) zodziu man tikrai vykes pirkinys, jei butu pastoviam asortimente manau kartociau dar karta thumbup.gif

O sakykite, jis matinis? Ar lengvai retusuojasi, minkstas? Neatrodo kaip purvinas? ax.gif Beje, kokia spalvyte turite? 4u.gif
Atsakyti