Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 08 13, 14:03)
Reida, na, nesupyk, bet manau, būtų geriau jei keltum sutvarkytas nuotraukas. Dabar niekas neužkabina vien dėl to, jog jos nesutvarkytos. 4u.gif
Tamsiąją mergaitę dar pabandyčiau pakalbinti pasifotografuoti. Jei sutiks, stengtis "nenukapoti" galūnių ar plaukų. Žinoma, plaukų, galvos kirtimas nėra labai blogai, bet reikia žinoti kaip tai daryti. Pirma gal pasistenk to vengti. Ir žvilgsniui palik vietos.
Tavo vietoje bandyčiau dar pafotografuoti šviesiąją mergaitę iš trečios nuotraukos. O jei jau visos nori, vėl galima ką nors sugalvoti. 4u.gif

Aciu labai, uz issamu pataryma 4u.gif Teisingai sakai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 13, 14:05)
Siandiena sulaukiau knygeles is Lulu wub.gif

na ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 13, 12:16)
na ir kaip?

As dziaugiuosi,kad turesiu jusu nuotraukas wub.gif Su malonumu perverciau gerdama kava.Kad ir kaip gerai ipakuota knygele siuntimui,bet visi kampai kazkodel aplankstyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 13, 14:26)
As dziaugiuosi,kad turesiu jusu nuotraukas wub.gif Su malonumu perverciau gerdama kava.Kad ir kaip gerai ipakuota knygele siuntimui,bet visi kampai kazkodel aplankstyti verysad.gif

Na džiaugiuosi, kad turi ir tikiuosi mes ką nors suorganizuosim ir čia blush2.gif O kad sulankstyta, nu va verysad.gif o tai ji buvo i storą paketą įdėta ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 13, 12:39)
Na džiaugiuosi, kad turi ir tikiuosi mes ką nors suorganizuosim ir čia  blush2.gif O kad sulankstyta, nu va  verysad.gif o tai ji buvo i storą paketą įdėta ar kaip?

Ipakavimas tikrai,labai,labai geras.Net apziurejau tuos kardonus,jie nesulankstyti.Itariu pakuojant sulankste.Vyras mano kai per rozinius akinius neziuri,tai labai sukritikavo kokybe.Sake jis su naminiu printeriu,ant pacio paparsciausio ir pigiausio popieriaus, butu tokia pacia atspausdines....Bet man asmeniskai ne kokybeje esme...Nors labai noreciau palyginti su ta kur jus ruosiates spausdinti Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 13, 14:48)
Ipakavimas tikrai,labai,labai geras.Net apziurejau tuos kardonus,jie nesulankstyti.Itariu pakuojant sulankste.Vyras mano kai per rozinius akinius neziuri,tai labai sukritikavo kokybe.Sake jis su naminiu printeriu,ant pacio paparsciausio ir pigiausio popieriaus, butu tokia pacia atspausdines....Bet man asmeniskai ne kokybeje esme...Nors labai noreciau palyginti su ta kur jus ruosiates spausdinti Lietuvoje.

tai vat manau, kad dabar kur mes žiūrėjom ir kaip parinkom popierių bei spausdintuvą, turėtų būti geriau blush2.gif Priminis variantas irgi nelabai koks buvo unsure.gif
Atsakyti
Padariau tarpinius namu darbus, bet kadangi esu darbe, tai ikelsiu tik vakare, kaip ir dauguma stringu ties 5, pusiau automatinis WB tai debeseliais, lemputem, saulutem, pazhymeti nustatymai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitulia_g: 13 rugpjūčio 2011 - 14:43
vitulia taip taip.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 13, 13:41)
vitulia taip taip.

Achiu labai, ir fokusas fotografuojant Balta objekta, turi but Rankinis ar Automatinis??
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2011 08 13, 13:47)
Achiu labai, ir fokusas fotografuojant Balta objekta, turi but Rankinis ar Automatinis??

Automatinis nesufokusuos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 13, 13:50)
Automatinis nesufokusuos. mirksiukas.gif

Nu tai kadangi, fotografuoju vizitines korteles stikliniam dekle, tai sufokusuoju dekliuko krasta biggrin.gif Zhodziu sukchiauju, einu taisytis biggrin.gif (bedradarbiai zhiuri, kaip i beprote), nieko, zhinau, visi pavydi biggrin.gif (chia ash shiaip save guodziu, nes normaliai paaishkint, kodel fotografuoju, kita vizitiniu puse nesugebu smile.gif atsakymas mokaus, neguodzia smile.gif ), achiu uzh paaishkinimus ir kantrybe, pietus baiges smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitulia_g: 13 rugpjūčio 2011 - 15:05
Kaip cia kazkuri sako , zolinejau ir as preita vakara.
user posted image

o va sita foto noreciau pakartot kuri vakara, nes maiso man tas kitos geles ziedas apacioj kampe,(neina jo nukirpt o klonuot nemoku dar), kitoki kadravima reiktu gal pabandyt ir iso susimazint, nes nepaziurejau koks paliktas iso (vyras nagrinejo fotika) blush2.gif bet vat man paciai patinka nors tu ka, gal ta saules sviesa, gal spalvos net nezinau. ax.gif user posted image

Atsakyti