Gerai. Eik prie sekančio nd.
Laba dienele
turiu nemazai nuotraukyciu is mano vyresneles kudikystes kai fotkinau be blico bet su visiskai nesureguliuotu baltos sp balansu ir visos visos nuotraukos arba raudonos arba oranzines. Ar galima jas kazkaip "isgydyti" ps? formatas jpg
turiu nemazai nuotraukyciu is mano vyresneles kudikystes kai fotkinau be blico bet su visiskai nesureguliuotu baltos sp balansu ir visos visos nuotraukos arba raudonos arba oranzines. Ar galima jas kazkaip "isgydyti" ps? formatas jpg
QUOTE(Algyte @ 2011 08 13, 13:11)
Laba dienele
Įmanoma
Dar kelias nuotraukas noriu imesti
NOreciau kritikos Tik smarkiai nemuskit
Cia danguje lyg akis gavosi
Cia ranka nukirpta
Cia ranka nukirpta
Kikirike, kaip?
reida nezinau net ka pasakit, nieko gero as nematau. na bet i seimos albuma sueis jug.
QUOTE(reida @ 2011 08 13, 13:25)
Dar kelias nuotraukas noriu imesti
na va ta pirma foto kur ale akis kažkiek patraukė
QUOTE(Algyte @ 2011 08 13, 13:28)
Kikirike, kaip?
bandyk su colore balance ir curves
Jaukuciukas, aciu, seimos albumas papilnes
Kikirike, dekui Itariu, akd ji geriau ziuretusi, jei padarius kvadrata is jos
Tik dabar neturiu su kuo nukirpt
Kikirike, dekui Itariu, akd ji geriau ziuretusi, jei padarius kvadrata is jos
Tik dabar neturiu su kuo nukirpt
QUOTE(Algyte @ 2011 08 13, 11:28)
Kikirike, kaip?
Bandyk per Match color.Uzdek varnele ant Neutralize,stumdyk Fade,o paskui kai nuimsi atspalvi ,pastumdyk Color Intensity.
Reida, na, nesupyk, bet manau, būtų geriau jei keltum sutvarkytas nuotraukas. Dabar niekas neužkabina vien dėl to, jog jos nesutvarkytos.
Tamsiąją mergaitę dar pabandyčiau pakalbinti pasifotografuoti. Jei sutiks, stengtis "nenukapoti" galūnių ar plaukų. Žinoma, plaukų, galvos kirtimas nėra labai blogai, bet reikia žinoti kaip tai daryti. Pirma gal pasistenk to vengti. Ir žvilgsniui palik vietos.
Tavo vietoje bandyčiau dar pafotografuoti šviesiąją mergaitę iš trečios nuotraukos. O jei jau visos nori, vėl galima ką nors sugalvoti.
Tamsiąją mergaitę dar pabandyčiau pakalbinti pasifotografuoti. Jei sutiks, stengtis "nenukapoti" galūnių ar plaukų. Žinoma, plaukų, galvos kirtimas nėra labai blogai, bet reikia žinoti kaip tai daryti. Pirma gal pasistenk to vengti. Ir žvilgsniui palik vietos.
Tavo vietoje bandyčiau dar pafotografuoti šviesiąją mergaitę iš trečios nuotraukos. O jei jau visos nori, vėl galima ką nors sugalvoti.
Siandiena sulaukiau knygeles is Lulu