Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 08 12, 13:51)
virtuvej
user posted image

Oi kaip gerai, tie papukai blush2.gif bigsmile.gif biggrin.gif

Pasisveikinau ir vėl lekau, gero savaitgalio, uogos smile.gif
Atsakyti
aš jaučiu nemiegosiu šiandien, tiek nuotraukų spausdinimui atrinkt prisikaupė per vasarą, visokio buitiako, kad ne tas žodis doh.gif
Atsakyti
Na štai, vis dėlto padariau su paint'u tą koliažą, bet kažkaip labai norėjau, nemoku su PS. Bandžiau belnt kaip palei savo fantaziją, ale man nesigauna. Rodausi...

user posted image

Taip jau blogai stipriai?

Kaip įdomiai, pas mane monitoriuj spalvos susitapatino su SM puslapio spalvom, kažkaip netyčia taio.. Kitam fone čia: http://www.flickr.co...tream/lightbox/

Aš nuotraukas darausi picturehappy, kai taip akylai nestebėjau, tai visai patiko kokybė. Reiks pamėginti dar usisakyti ten, bo po 1Lt nuotraukos kažkaip brangiai, nors ir gerai gal, tada darysiuos tik tas, kurios tikrai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 12 rugpjūčio 2011 - 23:36
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 13, 00:33)
Na štai, vis dėlto padariau su paint'u tą koliažą, bet kažkaip labai norėjau, nemoku su PS. Bandžiau belnt kaip palei savo fantaziją, ale man nesigauna. Rodausi...

Taip jau blogai stipriai?

man kaip koliažas gal nelabai, atskirai man kur tik rankytės ta foto patinka... dabar rankytės fotografuotas iš labai panašios pozicijos... jei pirma foto tarkim būtų buvusi fotografuota iš šiek tiek žemiau,arba net iš nugaros, koliažas geriau žiūrėtusi... bet gi čia tik mano nuomonė, kuri tikrai (greičiausiai) nesutaps su kitų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 12 rugpjūčio 2011 - 23:50
Noisy-B, pritariu Kikirikei, per daug vienodos foto, bet ideja labai thumbup.gif

as koliaza dariau per PS, bandziau kol isejo, gali kitos labiau pades...
darau taip atsidarau norimas foto, tada file--new , atsidaro naujas dokumentas (man problema su parametru parinkimu, kartais is keliu kartu tik nutaikau, nemoku..... blush2.gif ) taigi sukeliu fotkes visas i ta dokumenta. is pradziu kiekviena reikia pazymeti select--all, tada nukopijuoji ir sukeli i sukurta dokumenta. redaguoti foto dydziu einu edit--free transform, kad islaikyciau proporcijas laikau ctrl. sudelioju, tada kuriu nauja sluoksni, uzpildau norima spalva ir kad matytusi koliazas ji nukeliu pries nuotraukas. gal aiskiai paaiskinau ax.gif
Atsakyti
Koliažas - panašiai jau kaip ir aprašyta darau... naujas failas ir jau sukeliu suredaguotas foto, tada pastumdau kaip noriu kad koks tarpukas liktu tarp jų ir apkerpu, ir flatten image ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 12, 20:50)
man teko kažkada tvarkyt foto, kur mergina buvo veidą pasitepusi egipto žeme... ir matyt nelabai lygiai...  doh.gif  doh.gif  doh.gif nu gavosi kaip gavosi doh.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 20:58)
nu, suprantu, kad PS visagalis, bet nu tiek daug laiko reikia tada kiekvienai foto..

o kaip tvarkot? g.gif
Atsakyti
Kike, please pratrink savo pasto dezute!!!!!!!!!!!!!!!!!Siunciu tau AZ, bet nera sansu prisikviesti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 13 rugpjūčio 2011 - 02:00
Dėkui mergyčkos, bandysiu daryti su PS... Ko tais man nesigaudavo, irgi kurdavau naują lapą, bet tai kaip ten atitaikyti su tuo lapu - nenumanau. Reiks žiūrėti šiandien vėl. O dėl koliažo, tai dėkui, jis čia pas mane stovi, tas piano, tai bandysiu dar ir pagal jūsų patarimus pafotografuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 12, 22:40)
blyn, kad brangu  g.gif  pas mane nzn dar kiek gausis, bet apie 200 fotkių jaučiu, ir daug buitiako, tai nzn nzn, blyn brangiai gaunasi  g.gif bet kokybės irgi norisi.. aš paskutinį kartą fotoservisu nusivyliau, ten irgi nėra labai pigu, bet čia dar brangiau biggrin.gif blyn, dilema, nzn ką daryt , nu ok, galvoju .. ačiū už info smile.gif

as tai vilbroj vis spausdinuosi. ten pastoviai akcijos kokios vyksta. pvz po 25cnt 10x15. nzn kas jums kokybe kas ne, bet man tai patinka jos. kokias matau spalvas kompe, tokias ir foto gaunu. normalios ryskios foto be jokiu nugadinimu. ir nunesus 200 daryt negaila man tu pinigu tada.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 08 13, 03:00)
Kike, please pratrink savo pasto dezute!!!!!!!!!!!!!!!!!Siunciu tau AZ, bet nera sansu prisikviesti 4u.gif

jau pratryniau,jei kažko skubiai reikia mano skype kikirike1
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Startuoju su 1-uoju namu darbu.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti