Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 08 19, 20:57)
Labutis.

Šiandien truputį paveikslavau draugės mergytę.
Vieną nuotraukytę patvarkiau,tai rodausi,nes šyvakarą jau tingiu kitas betvarkyt.

Noriu komentarų,nes čia pirmas bandymas paveiksluot leliuką.

visai mielas kadras, bet šviesink atsargiai, nes antrame variante jau daug išdegimu gavos kas jau negražu, bent jau man mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 19, 21:17)
"Mažo berniuko svajonė"

....... + Yvette

šįkart tik taip. nieko įdomesnio nesugalvosiu.

oi kaip liuks, nestinga tau minčių net pavydu, o pas mane kažkos užtemimas gal bent ruduo savo spalvom ji pramuš biggrin.gif
Atsakyti
šios dienos fotosesijos rezultatas, pasakykit ar matot? nes aš ten varničių pridėjau flickr doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 19, 22:37)
Jūrate,  jei pirmą kartą tokį mažą vaikutį fotografavai, tai sakyčiau nėra blogai. Pirmas variantas tamsokas buvo, antras tiesą sakant man irgi nelabai patinka. Gali daugiau truputėlį padirbėti, apgalvoti. Gal netgi jb daryčiau. Tik žiūrėk akučių ryškumo nepamesk betvarkzdama, kas antram variante vos matosi.
Pabandžiau jb variantą, žinok gražu

Parodykit prašau kas jums gavosi j/b bigsmile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 19, 22:44)
visai mielas kadras, bet šviesink atsargiai, nes antrame variante jau daug išdegimu gavos kas jau negražu, bent jau man mirksiukas.gif

Jo ir pati žiūriu,kad jau antras planas dega...bandysiu taisyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 19, 21:49)
šios dienos fotosesijos rezultatas, pasakykit ar matot? nes aš ten varničių pridėjau flickr  doh.gif

matau smile.gif))
pirma mintis vau neblogai pasišokinėjo smile.gif Bet kažkas nepatinka g.gif toks vaizdas kaip iklijuota, pati poza gal smagiau žiūrėtusi jei koja čiut sulenkta būtu, ir dar kadravimas nelimpa(višuje to šviesuas ploto galįtu ir nebut)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 19 rugpjūčio 2011 - 21:56
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 19, 22:49)
šios dienos fotosesijos rezultatas, pasakykit ar matot? nes aš ten varničių pridėjau flickr  doh.gif

as jau bijau sneket. nu bet ka man daryt biggrin.gif

as tik norejau paklaust, ar buvo kokia mintis sios fotosesijos? nes va man truksta paaiskinimo, kad susieciau apie ka cia viskas.

o siaip rysku, idomu, bet va iki galo nesuprantu apie ka cia
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 19, 22:55)
matau smile.gif))
pirma mintis vau neblogai pasišokinėjo smile.gif Bet kažkas nepatinka g.gif toks vaizdas kaip iklijuota, pati poza gal smagiau žiūrėtusi jei koja čiut sulenkta būtu, ir dar kadravimas nelimpa(višuje to šviesuas ploto galįtu ir nebut)

ačiū labai smile.gif sutinku dėl kojos, kitą kartą darysim kitaip ir ištaisysim šią klaidą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 23:02)
as jau bijau sneket. nu bet ka man daryt biggrin.gif

as tik norejau paklaust, ar buvo kokia mintis sios fotosesijos? nes va man truksta paaiskinimo, kad susieciau apie ka cia viskas.

o siaip rysku, idomu, bet va iki galo nesuprantu apie ka cia

na minties kaip ir tokios nebuvo...tiesiog padaryti tarkim tokia foto... kitą kartą tikrai reiks daugiau pamastyti 4u.gif ir nereikia čia bijoti lotuliukas.gif ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 19, 23:13)
na minties kaip ir tokios nebuvo...tiesiog padaryti tarkim tokia foto... kitą kartą tikrai reiks daugiau pamastyti  4u.gif ir nereikia čia bijoti  lotuliukas.gif ačiū už nuomonę  4u.gif

nes va man lyg mintis buvo, kad kepure kelia. bet tada visa kita nesiderina. siaip tai man sokinejimai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 23:17)
nes va man lyg mintis buvo, kad kepure kelia. bet tada visa kita nesiderina. siaip tai man sokinejimai patinka biggrin.gif

na tikrai reiks kažkaip susieti daugiau su kuom nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 19, 22:17)
"Mažo berniuko svajonė"

....... + Yvette

patiko ,labai idomiai ,as taip nesugalvociau bigsmile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 19, 22:49)

as vis ziurejau po kojomis ar yra kas ar ne ,idomi 4u.gif

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 08 19, 22:54)

grazus kadras leliaus ,man mintis irgi JB kilo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 19, 17:16)

man kazkaip tas medis maiso 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti