Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba...grįžau namo po pirmo "krikšto", vestuvės doh.gif Tai skauda visą kūną...vienu metu net koją sutraukę buvo...nežinau,jaudulys ar kas...žiauru...tik tiek galiu paskayt.Jaunoji kentėjo skrandžio skausmus, ją vis pykino, atsigavo tik kai grįžom į sodybą....o ten jau jaunikis mus vis stroino,kad laikas sėst prie stalo doh.gif
Į foto bijau žiūrėt...žinau,kad praleidau ale santuokos rumuose dedancius parašus, tiksliau išplaukė vaizdas jaunikio...kitos foto nežinau, turėjau du fotikus pasikabinus...savo canona ir jie dabė Nikon...pirma kartą laikiau nikona, laiko sužiūrėt ka kur daryt, nebuvo visiškai doh.gif vienu žodžiu, bijau net kortelę kišt doh.gif

vanilla...fau, tavo foto mane veža...tik nepamenu kuri, nepatiko poza modeliuko, o šiaip-super 4u.gif

Nugi pakritikuokit...žiauriai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 12, 20:36)

fone kažas maišo ir blaško dėmesį... gal šiek tiek per pilka.. patinka pozos, berniuko paakius gal šiek tiek sušvelninčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 12, 19:36)

user posted image

per tamsu, j/b pilkas, išdegusi pėda kliūna, antras planas nedėkingas.. daugiau viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 12, 18:36)

pritariu kitoms smile.gif bet siaip man grazus kadras
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 12, 20:46)
per tamsu, j/b pilkas, išdegusi pėda kliūna, antras planas nedėkingas.. daugiau viskas ok smile.gif

Svajone, o kas dar liko? biggrin.gif

ai, o siaip as norejau tave, Svajone, pagirt del tu reportazu. tavo foto pries tai visai nei vienos neprisiminiau, tik kad kalbi daug biggrin.gif (nepyk, as tiesiog tave tokia tik isivaizdavau). o va tas reportazas tai labai pliusu daug pridejo. as nuosirdziai. nes tikrai ne is tu esu, kur giria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 12, 19:28)

Paprasta, tavo vestuviu nuotraukos fantastiskos. Super!!! Tokios kokybiskos, ryskios, sviesios, pagautas ir veiksmas, ir detales. Truksta zodziu! Jau galvoju, kad savo vestuvem nesamdysiu ale profiniu fotografu, o patikesiu savo svente vienai is musu pradziamoksliu merginu ir busiu pati laimingiausia! smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 19:55)
Svajone, o kas dar liko? biggrin.gif

ai, o siaip as norejau tave, Svajone, pagirt del tu reportazu. tavo foto pries tai visai nei vienos neprisiminiau, tik kad kalbi daug biggrin.gif (nepyk, as tiesiog tave tokia tik isivaizdavau). o va tas reportazas tai labai pliusu daug pridejo. as nuosirdziai. nes tikrai ne is tu esu, kur giria biggrin.gif

nu liko pozos , emocija, kadravimas smile.gif čia kaip ir niekas neužkliuvo smile.gif

ačiū už pagiras smile.gif mažai fotkinau, ir dabar nedaug fotkinu, tai taip ir gaunasi, kad daug šneku, o nieko nerodau smile.gif laukiu pencijos, kada galėsiu sau ramiai fotkint biggrin.gif dar kaip tik kažkurią dieną gavlojau, kad *****, nebijau aš senatvės, bus man ką veikt biggrin.gif
Atsakyti
Ačiu mergaitės, iškarto norėjau rašyti antras planas ir išdegusi pėda...dėl pilkumo ir sutinku...o paakius reiktų bandyt taisyt...nors nelabai moku...
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 12, 13:52)
butu visai smagu visoms susitikt ir Rico
zinau kad Rico gyvena greewich , o ten graziu vietu yra biggrin.gif

drinks_cheers.gif ta pati pagalvojau bigsmile.gif
As 5 min autobusu nuo Greenwich tongue.gif Tad vieta jau nutarta matau tongue.gif

Dar pora merginu manau dalyvautu meete ax.gif (Jei kas pamena Kerolli ir Ediper)
(Man iki rugsejo nesigaus, nes kita sav isvaziuojam atostogu)
Atsakyti
o kaip ten koliažų žaidimas? g.gif kam fotkę siųsti? jaučiu praleidau blush2.gif
Atsakyti
bet tai atrodo grazu, kai idegusi oda.. bet kaip sunku tvarkyt foto...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 20:29)
bet tai atrodo grazu, kai idegusi oda.. bet kaip sunku tvarkyt foto...

geriau jau balta oda nei labai nudegusi....
Atsakyti