Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(3kitten @ 2011 08 19, 20:59)
Supratau...

Nusiminti tikrai neverta. Išsakyta kritika turėtų paskatinti judėti į priekį, ieškoti ir rasti. Taip, kad pirmyn, jei bus noro, bus geriau ir geriau. 4u.gif

QUOTE(3kitten @ 2011 08 19, 21:03)
O flirck'e tai ten nesamone padariau, kaip kazkuri patare sumazinau iki 50 kb nuotraukas, kad menesio ribos nevirsyt ir s... gavosi  doh.gif

O kam iki tiek mažinai? Galėjai tikrai daugiau kb palikti. Arba, kad ir po kokius 3 Mb padaryti nuotraukas. Jau kompe turėjo matytis, kad kokybė ne kokia, nuotraukos per mažos. Flickr niekuom dėtas dėl kokybės. smile.gif
Atsakyti
Labutis.

Šiandien truputį paveikslavau draugės mergytę.
Vieną nuotraukytę patvarkiau,tai rodausi,nes šyvakarą jau tingiu kitas betvarkyt.

Noriu komentarų,nes čia pirmas bandymas paveiksluot leliuką.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 19, 21:42)
Man po mano ilga suknele viena paskrido, bandžiau ją išvaryt, bet ji man segė į nugarą.. Tada jau piktai raginau lyst iš po mano sijono, o ji kalė iš pasalų rūron, tai viso labo viena širšė susegė dukart.. nu o tada aš ją negailestingai nužudžiau. ph34r.gif ale skauda dar ir šiandien.. doh.gif Čia aišku, fredericos darbas, kad mane jos užpuolė, indų tai nesuploviau...o ta ragana vistiek sugalvojo kaip man įgelt už flikro komentarą, netiesiogiai, bet per savo sjungininkus. Netikėkit jos pezesiais, kad ji tik drugelius pritraukia, traukia ji ir širšes, pačios matėt. Uodai klusniai slėpėsi, kaip šeimininkė liepė, širšės irgi atatinkamas komandas vykdė. Viskas ten pagal planą.. Aš tai žinau už ką.. Kaži kuo Zirzė prasikalto?  biggrin.gif

Bjauri esi, bet nedurna.
Zirzė, tingėjo šašlą kept, tai ir gavo per nagus.
Pas mus su gulbe viskas paprasta, neklausai - žinokis.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 19, 20:57)
Bjauri esi, bet nedurna.

oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 08 19, 20:57)
Labutis.

Gražu, bet tamsu, trūksta čiut kairės ir gal žaliuoja-pilkuoja oda vaikiuko.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 19, 22:06)

Gražu, bet tamsu, trūksta čiut kairės ir gal žaliuoja-pilkuoja oda vaikiuko.

Gal dabar geriau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 19, 21:53)
Nusiminti tikrai neverta. Išsakyta kritika turėtų paskatinti judėti į priekį, ieškoti ir rasti. Taip, kad pirmyn, jei bus noro, bus geriau ir geriau.  4u.gif
O kam iki tiek mažinai? Galėjai tikrai daugiau kb palikti. Arba, kad ir po kokius 3 Mb padaryti nuotraukas. Jau kompe turėjo matytis, kad kokybė ne kokia, nuotraukos per mažos. Flickr niekuom dėtas dėl kokybės.  smile.gif

Tai aisku! Ir stengiuosi judeti, jei butu dzin nesedeciau cia ir negaisciau nei savo nei jusu laiko wink.gif

O del mazinimo na prilepcinau, kita karta zinosiu smile.gif

Atsakyti
"Mažo berniuko svajonė"

....... + Yvette

user posted image

šįkart tik taip. nieko įdomesnio nesugalvosiu.
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 08 19, 21:14)
Gal dabar geriau ax.gif

Žinok dar šviesinčiau.

QUOTE(Yvette @ 2011 08 19, 21:17)
"Mažo berniuko svajonė"

Man labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 19, 22:17)
"Mažo berniuko svajonė"

....... + Yvette

šįkart tik taip. nieko įdomesnio nesugalvosiu.

nu man tai tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 19, 22:17)
"Mažo berniuko svajonė"

labai gražu wub.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 19, 22:23)
Žinok dar šviesinčiau.

Ačiū labai už patarimus mirksiukas.gif Va jūsų leliukų nuotraukomis aš labai žaviuosi wub.gif
pabandysiu vėliau dar padirbėti prie savo nuotraukytės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 19, 20:48)
patinka, bet iškart noriu crop daryti  blush2.gif apkirpčiau  blush2.gif

Aciu labai 4u.gif Man buvo grazu taip kaip buvo, bet pameginau pakarpyti - tikrai, geriau, ir vizualiai ryskiau. Dabar renkuosi graziausia apkarpyta varianta - nors turbut vel mano nepatyrusiai akiai ne taip "ziuresis" doh.gif
Atsakyti
Jūrate, jei pirmą kartą tokį mažą vaikutį fotografavai, tai sakyčiau nėra blogai. Pirmas variantas tamsokas buvo, antras tiesą sakant man irgi nelabai patinka. Gali daugiau truputėlį padirbėti, apgalvoti. Gal netgi jb daryčiau. Tik žiūrėk akučių ryškumo nepamesk betvarkzdama, kas antram variante vos matosi.
Pabandžiau jb variantą, žinok gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 rugpjūčio 2011 - 21:41