QUOTE(Kikirike @ 2011 08 19, 17:00)
nu bliamba tos vapsvos nervina mane,visur jos linkiu,kad greičiau praeitų tynimas aš beje irgi nusvylusi,bet aj dzin man
oi, niekis, uzgis, tik pirsto negaliu sulenkti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 19, 17:38)
Kam pirštas, o kam ir nugara ir užpakalis Nieko, išgyvensim. Sutikčiau kad dar trys kokios rūron įsegtų, kad vėl greitu laiku viską pakartot
sugele ir tave? eina sau, man viena taip, o tau tau kiek?
QUOTE(kristukass @ 2011 08 19, 18:21)
Hmmm... Cia nenorejau akcentuot veiduka. Man paciai patinka tas susiliejantis medis su modeliu. Na sakos ir besiplaikstantis salis graziai susigroja vienas su kitu, kaip medzio kamienas su modelio kunu. Na labai painiai, bet neiskalbi esu.
o va zinok paziurejusi is karto nepamaciau to, ka tu aprasei, norejau rasyti, kad medis trukdo. Dabar kai paskaiciau, tai sakau, kad jei norejai atkartoti sakas, visu pirma reikejo skarele siauresne imti ir lengvesne, o jei jau sioji, tai ja isilgai o ne skersai laikyti, kad plevesuotu
nuotrauka grazi, bet va to atkartojimo nepamaciau
QUOTE(Maggie @ 2011 08 19, 18:41)
oba, kada cia spejo tau igelt. praleidau. vargshe.
ai, as ja gi prispaudziau, man jin ant nugaros buvo nutupus
QUOTE(3kitten @ 2011 08 19, 19:38)
]
Labai laukiu visu komentaru -
KUR DAR GALIMA IKELTI KAD NEGADINTI KOKYBES? FLICR'E JAU VIRSIJAU RIBA
Labai laukiu visu komentaru -
KUR DAR GALIMA IKELTI KAD NEGADINTI KOKYBES? FLICR'E JAU VIRSIJAU RIBA
na jau rase, kad kokybes trukst. net FB kai paziurejau, veidas is toli jau matosi, kad kvadraciukais nuejes bet yra geru kadru, kai kurie patiko, tik nesupratau, - naudojai blykste? nes vienoje fotkeje labai ryskus ir negrazus seselis ant batos sienos krenta uz merginos nugaros
o geriau uz flircka nebus
QUOTE(sherry @ 2011 08 19, 20:11)
gerai sie
QUOTE(sherry @ 2011 08 19, 20:21)
5ND
naturalus
auto
Dirbtinis
auto
naturalus
auto
Dirbtinis
auto
o sie blogai ir PRE tiktai yra rankinis?