Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 19, 17:00)
nu bliamba sad.gif tos vapsvos nervina mane,visur jos   verysad.gif linkiu,kad greičiau praeitų tynimas  4u.gif aš beje irgi nusvylusi,bet aj  dzin man lotuliukas.gif

oi, niekis, uzgis, tik pirsto negaliu sulenkti biggrin.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 19, 17:38)
Kam pirštas, o kam ir nugara ir užpakalis  biggrin.gif Nieko, išgyvensim.  irnesakyk.gif Sutikčiau kad dar trys kokios rūron įsegtų, kad vėl greitu laiku viską pakartot smile.gif

sugele ir tave? eina sau, man viena taip, o tau tau kiek? doh.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 08 19, 18:21)
Hmmm... Cia nenorejau akcentuot veiduka. Man paciai patinka tas susiliejantis medis su modeliu. Na sakos ir besiplaikstantis salis graziai susigroja vienas su kitu, kaip medzio kamienas su modelio kunu. Na labai painiai, bet neiskalbi esu.  biggrin.gif

o va zinok paziurejusi is karto nepamaciau to, ka tu aprasei, norejau rasyti, kad medis trukdo. Dabar kai paskaiciau, tai sakau, kad jei norejai atkartoti sakas, visu pirma reikejo skarele siauresne imti ir lengvesne, o jei jau sioji, tai ja isilgai o ne skersai laikyti, kad plevesuotu smile.gif
nuotrauka grazi, bet va to atkartojimo nepamaciau smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 19, 18:41)
oba, kada cia spejo tau igelt. praleidau. vargshe.

ai, as ja gi prispaudziau, man jin ant nugaros buvo nutupus doh.gif

QUOTE(3kitten @ 2011 08 19, 19:38)
]

Labai laukiu visu komentaru -

KUR DAR GALIMA IKELTI KAD NEGADINTI KOKYBES? FLICR'E  JAU VIRSIJAU RIBA  doh.gif

na jau rase, kad kokybes trukst. net FB kai paziurejau, veidas is toli jau matosi, kad kvadraciukais nuejes smile.gif bet yra geru kadru, kai kurie patiko, tik nesupratau, - naudojai blykste? nes vienoje fotkeje labai ryskus ir negrazus seselis ant batos sienos krenta uz merginos nugaros

o geriau uz flircka nebus rolleyes.gif

QUOTE(sherry @ 2011 08 19, 20:11)
Sveikos,
Pirma ND atsiskaiciau jau pries daugybe laiko,

gerai sie

QUOTE(sherry @ 2011 08 19, 20:21)
5ND
naturalus
auto
Dirbtinis
auto

o sie blogai smile.gif ir PRE tiktai yra rankinis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 19 rugpjūčio 2011 - 19:40
QUOTE(Ka @ 2011 08 19, 20:32)
3kitten, neužkabino nė vienas kadras. Man įdomu, kokiu tikslu buvo daroma fotosesija? Kas čia vyko?  unsure.gif  Erzino merginų veidai nušviesti blykstės.. Pozos irgi nelabai įdomios. Nors vargu ar galima kaltinti vien fotografą už neįdomias pozas.

Supratau...
Esme: mergaites praejo makiazo ir stiliaus kursus, paskutine ju diena buvo daroma mini fotosesija. Turejau 11 mergaiciu ir pora val. + lietus ir tai apsiniukusia tai ryskia sviesa. Teko kai kur ir blyca naudoti verysad.gif Pozuoti sunkiai sekesi merginom. Kai kurios net ir aiskinant kaip atsistoti, vistiek nesugebedavo. Jaunos dar. Aisku, cia nepasiteisinimas - blogam sokejui ir k... trukdo. Tik tikejausi kad nors keli kadrai bus nieko.
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 19, 20:08)
3kitten -  pastebėjau, kad labai mėgsti nukirsti apačią ir palikti labai daug vietos viršuj, ko tais nelabai man žiūrėjosi toks sprendimas  smile.gif

Pritariu, kai kur tikrai gerokai perdaug vietos palikta.
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 19, 20:59)

Pritariu, kai kur tikrai gerokai perdaug vietos palikta.

o tai kas trukde apkaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 19, 20:40)
na jau rase, kad kokybes trukst. net FB kai paziurejau, veidas is toli jau matosi, kad kvadraciukais nuejes smile.gif bet yra geru kadru, kai kurie patiko, tik nesupratau, - naudojai blykste? nes vienoje fotkeje labai ryskus ir negrazus seselis ant batos sienos krenta uz merginos nugaros

o geriau uz flircka nebus rolleyes.gif

Del kokybes tai keista, kompe gerai rodo, net ir prisiartinus is arti, cia nesuprantu keliant taip numuse FB g.gif O flirck'e tai ten nesamone padariau, kaip kazkuri patare sumazinau iki 50 kb nuotraukas, kad menesio ribos nevirsyt ir s... gavosi doh.gif
Aciu uz nuomone.

Jei yra neblogu, gal galetumet parasyt kurie? kad zinociau kas gerai, aciu 4u.gif
Atsakyti
Zirze, as specialiai ir nebamdziau atkartot. Tik isikelusi i kompa pamaciau, jog taip gavosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 19, 21:01)
o tai kas trukde apkaryt mirksiukas.gif

Prisipazistu - Kalta blush2.gif (trukde maza patirtis ir skubejimas sad.gif )
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 19, 21:04)
Zirze, as specialiai ir nebamdziau atkartot. Tik isikelusi i kompa pamaciau, jog taip gavosi.  smile.gif

tai tada man tas medis trukdo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 19, 21:07)
tai tada man tas medis trukdo rolleyes.gif

O man ne, nes kad ir netycia taip gavos. Man grazu. tongue.gif biggrin.gif Aciu, kad pastebi nors tu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos panos, nusipirkau tą minoltą kur sayonara buvo užrodžius skelbimą... Jaučiu net juostelės nemokėsiu įdėt, bet laiminga kaip slyva lotuliukas.gif

Dėl meeto, tai žiauriai pavydu, bet ir šįkart negalėjau sudalyvaut verysad.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 08 19, 17:16)
Taip stovinti mergina man žiūrėtųsi laukuose, nes tas medisnepagražina kadro tikrai. Tas tavo apibūdinimas kaipo susiliejimas su medžiu labai jau toks pritemptas atrodo, trūksta bendresnių detalių kažkokių

QUOTE(sherry @ 2011 08 19, 19:11)
Sveikos,
Ar 2ND supratai kas ir dėl ko keičiasi? Nes skirtumas nežymus.
5ND negerai, palygink auto su savo. Kuris baltesnis?

Mano fotikas guli kampe, nežinau kas pasidarė... Gal su juostiniu kai pradėsiu eksperimentuot atsigausiu...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 19, 17:11)
tai kad daugiausiai tai juostininkės fotkino... lotuliukas.gif

.. gėrė irgi daugiausiai biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 19, 19:40)

sugele ir tave? eina sau, man viena taip, o tau tau kiek? doh.gif

Man po mano ilga suknele viena paskrido, bandžiau ją išvaryt, bet ji man segė į nugarą.. Tada jau piktai raginau lyst iš po mano sijono, o ji kalė iš pasalų rūron, tai viso labo viena širšė susegė dukart.. nu o tada aš ją negailestingai nužudžiau. ph34r.gif ale skauda dar ir šiandien.. doh.gif Čia aišku, fredericos darbas, kad mane jos užpuolė, indų tai nesuploviau...o ta ragana vistiek sugalvojo kaip man įgelt už flikro komentarą, netiesiogiai, bet per savo sjungininkus. Netikėkit jos pezesiais, kad ji tik drugelius pritraukia, traukia ji ir širšes, pačios matėt. Uodai klusniai slėpėsi, kaip šeimininkė liepė, širšės irgi atatinkamas komandas vykdė. Viskas ten pagal planą.. Aš tai žinau už ką.. Kaži kuo Zirzė prasikalto? biggrin.gif
Atsakyti
Dedu rudenejancios vasaros nuotrauka kritikai. Man ji patinka - ypac tas lyg akvarele sulietas fonas ir kad gele antram plane panasi i veidrodini atspindi tos, kuri pirmam plane. O dabar noreciau isgirsti, kas ne taip - ir as isvis "yra kazkas' sioje nuotraukoje... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 19, 21:42)
.. gėrė irgi daugiausiai  biggrin.gif
Man po mano ilga suknele viena paskrido, bandžiau ją išvaryt, bet ji man segė į nugarą.. Tada jau piktai raginau lyst iš po mano sijono, o ji kalė iš pasalų rūron, tai viso labo viena širšė susegė dukart.. nu o tada aš ją negailestingai nužudžiau. ph34r.gif ale skauda dar ir šiandien.. doh.gif Čia aišku, fredericos darbas, kad mane jos užpuolė, indų tai nesuploviau...o ta ragana vistiek sugalvojo kaip man įgelt už flikro komentarą, netiesiogiai, bet per savo sjungininkus. Netikėkit jos pezesiais, kad ji tik drugelius pritraukia, traukia ji ir širšes, pačios matėt. Uodai klusniai slėpėsi, kaip šeimininkė liepė, širšės irgi atatinkamas komandas vykdė. Viskas ten pagal planą.. Aš tai žinau už ką.. Kaži kuo Zirzė prasikalto?  biggrin.gif

nu nu , aš negėriau lotuliukas.gif
o dėl įkandimo OMG, net du kartus doh.gif unsure.gif ištikro ir aš labai bijojau kad po sukne nepalįstu doh.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 19, 21:42)
Dedu rudenejancios vasaros nuotrauka kritikai. Man ji patinka - ypac tas lyg akvarele sulietas fonas ir kad gele antram plane panasi i veidrodini atspindi tos, kuri pirmam plane. O dabar noreciau isgirsti, kas ne taip - ir as isvis "yra kazkas' sioje nuotraukoje...  ax.gif

patinka, bet iškart noriu crop daryti blush2.gif apkirpčiau blush2.gif
Atsakyti