Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif

O, visos su kokiais ispudziai is susitikimo thumbup.gif kiek supratau buvo labai smagu bigsmile.gif

Na ka, as po eilines bemieges nakties (taip jau buna kai kai be patirties pasakai kad foto atiduosi per 4 dienas lotuliukas.gif ) atkeliauju pasirodyt su savo pirmu darbu. Foto ikeliau nemazai, todel kvieciu i svecius: http://www.flickr.co...57627345895789/

Labai laukiu visu komentaru - blogu, geru, rekomendaciju ir t.t. Zodziu panos varykit teisybe apie mano pirma gyvenime foto darba. 4u.gif
Papildyta:
Hmm, dabar paziurejau, kad flirck'e kazkaip kokybe nusokus doh.gif matyt kad pries dedama sumazinau iki web pages dydzio blink.gif
Papildyta:
KUR DAR GALIMA IKELTI KAD NEGADINTI KOKYBES? FLICR'E JAU VIRSIJAU RIBA doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3kitten: 19 rugpjūčio 2011 - 18:37
QUOTE(3kitten @ 2011 08 19, 19:38)
Sveikos  4u.gif

O, visos su kokiais ispudziai is susitikimo  thumbup.gif  kiek supratau buvo labai smagu  bigsmile.gif
Na ka, as po eilines bemieges nakties (taip jau buna kai kai be patirties pasakai kad foto atiduosi per 4 dienas  lotuliukas.gif ) atkeliauju pasirodyt su savo pirmu darbu. Foto ikeliau nemazai, todel kvieciu i svecius:  http://www.flickr.co...57627345895789/

Labai laukiu visu komentaru - blogu, geru, rekomendaciju ir t.t. Zodziu panos varykit teisybe apie mano pirma gyvenime foto darba. 4u.gif
Papildyta:
Hmm, dabar paziurejau, kad flirck'e kazkaip kokybe nusokus  doh.gif  matyt kad pries dedama sumazinau iki web pages dydzio  blink.gif
Papildyta:
KUR DAR GALIMA IKELTI KAD NEGADINTI KOKYBES? FLICR'E  JAU VIRSIJAU RIBA  doh.gif

paziurejau kelias, bet tokios mazos ir be kokybes.. siulau perdet..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 19:40)
paziurejau kelias, bet tokios mazos ir be kokybes.. siulau perdet..

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 08 19, 00:35)

Akasha, Maggie - specialiai Jums smile.gif Mano dabartinė veikla (juostinis kadras) - vaikai ir namai. Čia jokio meno, tiesiog panorau parodyti wink.gif

man patiko smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 08 19, 18:16)
...

grazu smile.gif
Atsakyti
Flickre laukiu visu su komentarais/patarimais. 4u.gif
Atsakyti
3kitten - ko tais labai jau mažytės nuotraukos, taip ir norisi pasididinti, nelabai kaip matosi. Bendras vaizdas - nieko ypatingo, gražios merginos smile.gif būtų įdomu atidžiau peržiūrėti, jei sukeltum normalesnio dydžio mirksiukas.gif pastebėjau, kad labai mėgsti nukirsti apačią ir palikti labai daug vietos viršuj, ko tais nelabai man žiūrėjosi toks sprendimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pirma ND atsiskaiciau jau pries daugybe laiko,o kadangi esu labai nepavyzdinga ND daryme tai tik dabar prisiruosiau padaryti likusius. blush2.gif
2ND
F 5.6 ISO 100
user posted image
F 8 ISO 400
user posted image
F 11 ISO 400
user posted image
3ND
55mm
user posted image
35mm
user posted image
22mm
user posted image
4ND
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aha, tikrai ten nieko nesimato doh.gif

Bandau FB viesa nuoroda:

http://www.facebook....2...49d7&type=1

Jei galima komentarus i SM.

Atsakyti
5ND
naturalus
auto
user posted image
saulute
user posted image
Pre
user posted image

Dirbtinis
auto
user posted image
lempute
user posted image
Pre
user posted image
Atsakyti
Aš po sesijos, velnias toks jausmas, kad ne jūs, o aš šampę kaliau blink.gif
Visai be sveikatos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sherry, 2 ir 5 namų darbai negeri. Antrame aš beveik nematau skirtumo. Trauk statulėlę toliau nuo fono atlikinėdama antrą namų darbą.
3kitten, neužkabino nė vienas kadras. Man įdomu, kokiu tikslu buvo daroma fotosesija? Kas čia vyko? unsure.gif Erzino merginų veidai nušviesti blykstės.. Pozos irgi nelabai įdomios. Nors vargu ar galima kaltinti vien fotografą už neįdomias pozas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 19 rugpjūčio 2011 - 19:39
QUOTE(Ka @ 2011 08 19, 20:32)
Sherry, 2 ir 5 namų darbai negeri. Antrame aš beveik nematau skirtumo. Trauk statulėlę toliau nuo fono atlikinėdama antrą namų darbą.

Ok
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 19, 20:32)
Aš po sesijos, velnias toks jausmas, kad ne jūs, o aš šampę kaliau blink.gif
Visai be sveikatos lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti