Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 19, 16:57)
tikiuosi visos patenkintos rolleyes.gif
man irgi is ryto galva skaudejo, lupas- nes nuo saules ziauriai nudege blink.gif ir pirsta dviguba turiu - visgi taip lengvai bitutes ikandimas nepraeis, kaip maniau g.gif

nu bliamba sad.gif tos vapsvos nervina mane,visur jos verysad.gif linkiu,kad greičiau praeitų tynimas 4u.gif aš beje irgi nusvylusi,bet aj dzin man lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu visas mergaites su fotografijos diena! Linkiu mum visom ir toliau megautis fotografija, tobuleti, kurti grozi ir dalintis juo su aplinkiniais smile.gif*

Labai liudna, kad negalejau dalyvauti meete ir susipazint bei gyvai pabendraut su kiekviena is Jusu. Visos cia susirinkusios tikros ASMENYBES smile.gif na bet tikiu, kad dar bus progu wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 19, 15:57)
man irgi is ryto galva skaudejo, lupas- nes nuo saules ziauriai nudege blink.gif ir pirsta dviguba turiu - visgi taip lengvai bitutes ikandimas nepraeis, kaip maniau g.gif

Kam pirštas, o kam ir nugara ir užpakalis biggrin.gif Nieko, išgyvensim. irnesakyk.gif Sutikčiau kad dar trys kokios rūron įsegtų, kad vėl greitu laiku viską pakartot smile.gif
Atsakyti
Hilou. Graužkitės ir mrkit iš pavydo kas nebuvot devil.gif Mes tai iki ryto dar šėlom, pasikvietėm berniukų, visokiausių rolleyes.gif ai, ką jau čia, nesigirsiu biggrin.gif

Ačiū rolleyes.gif Buvo labai gera ir naudinga. Kadangi pagal sudarytą planą viršytas limitas, turiu atsisveikinti ir tuo pačiu linkiu smagiu Kalėdų laugh.gif lotuliukas.gif

Na, bet ir prirašėt nuo vakar cool.gif
Atsakyti
nors pirma pajudėjau, niekas man niekur neįkando, nusvilau tik sprandą, bet savijauta kaip po gero baliaus ir dar pachmielą neatsargiai padarius doh.gif cool.gif

nuvežiau juostas ryškinti, tai kitą savaitę pradėsim inventorizaciją wink.gif jei pavyks.. o jei nepavyks, šef povar'as jau pasakė, kad galėsiu ... iš pušies..smile.gif cool.gif
Atsakyti
Idekit kokiu nors nuotrauku .Please............ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 19, 16:57)
Idekit kokiu nors nuotrauku .Please............ blush2.gif

tai kad daugiausiai tai juostininkės fotkino... lotuliukas.gif
Atsakyti
...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 19, 18:11)
tai kad daugiausiai tai juostininkės fotkino... lotuliukas.gif

tai vat lotuliukas.gif siaura tai gavosi, bet dar reikia nuskanuoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 08 19, 18:16)

šiaip patinka, tik čiut čiut labiau šonu bučiau pastačiusi,kad veiduko matytusi...man tai iškart daina " I believe I can fly" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 19, 18:18)
tai vat  lotuliukas.gif siaura tai gavosi, bet dar reikia nuskanuoti  blush2.gif
Papildyta:
šiaip patinka, tik čiut čiut labiau šonu bučiau pastačiusi,kad veiduko matytusi...man tai iškart daina " I believe I can fly"  lotuliukas.gif

Hmmm... Cia nenorejau akcentuot veiduka. Man paciai patinka tas susiliejantis medis su modeliu. Na sakos ir besiplaikstantis salis graziai susigroja vienas su kitu, kaip medzio kamienas su modelio kunu. Na labai painiai, bet neiskalbi esu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 19, 18:21)
Hmmm... Cia nenorejau akcentuot veiduka. Man paciai patinka tas susiliejantis medis su modeliu. Na sakos ir besiplaikstantis salis graziai susigroja vienas su kitu, kaip medzio kamienas su modelio kunu. Na labai painiai, bet neiskalbi esu.  biggrin.gif

taip taip,viską aš čia pamačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 19, 16:57)

oba, kada cia spejo tau igelt. praleidau. vargshe.
Atsakyti