Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2011 08 19, 12:19)
Sakiau patylėsiu šiandien, bet kai tokios nesamonės negaliu tylėt:D Pavargus buvo, ot liux savęs nuraminimas. Kitų foto nekomentuoja, nes komentuoja tik gražias, kai jos sukritikuoja nurašo žmogaus nuovargiui

nuuu biggrin.gif as ir taip sakau biggrin.gif kaip noreciau daba pas tave.. ba taip valgyt noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 12:25)
nuuu biggrin.gif as ir taip sakau biggrin.gif kaip noreciau daba pas tave.. ba taip valgyt noriu biggrin.gif

Šiandien troškinti kopūstai su mėsa, jei tinka - prašom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 19, 12:27)
Šiandien troškinti kopūstai su mėsa, jei tinka - prašom biggrin.gif

Uj kaip gerai būtų, nes mano savijauta lyg būčiau po gero baliuko doh.gif mirksiukas.gif t.y. pachmiela jaučiu blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 19, 11:19)

aik peklan tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gelbėkit, nebežinau kur kreiptis.
Dėl gulbių , nieks nenori man padėt.
Gal jūs įsivaizduojat ką daryt, kur kreiptis?
Atsakyti
Viskas gerai pasirodo su mano gulbėm, rudenį jos visos numeta plunksnas, augina naujas.

Taip pat turėjau pokalbį su savo mažąja gulbe, ilgai kalbėjomės.
Išvados, vaikai kurie neklauso mamų būna sukandžioti unsure.gif
Čia mažoji pareiškė.
Istorija tokia - moteris Fionos plaukais ( Šreko žmona, arba Dalyja biggrin.gif ), pasakė : vaikai, neikit prie gulbių, nes jos gali įkast.
Ar gi gulbė kalta, kad vaikai neklauso mamų?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 19, 14:31)
Viskas gerai pasirodo su mano gulbėm, rudenį jos visos numeta plunksnas, augina naujas.

Čia mažoji pareiškė.
Istorija tokia - moteris Fionos plaukais ( Šreko žmona, arba Dalyja biggrin.gif ), pasakė : vaikai, neikit prie gulbių, nes jos gali įkast.

jetau tavo mergička kokia gudri lotuliukas.gif
labai gaila,kad susigadono plati juosta, ten buvo tavo panelė gerai išėjusi verysad.gif ir dar daug gerų kadrų verysad.gif
taip kad Sayonara, bliamba privaražijai,neišėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 19, 13:31)

Čia mažoji pareiškė.

Faktas-meskiuku vaikai A ir G yra tokie geri ir paklusnus, kad jokios gulbes ju nekandziojo.tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 19, 13:43)
jetau tavo mergička kokia gudri  lotuliukas.gif
labai gaila,kad susigadono plati juosta, ten buvo tavo panelė gerai išėjusi  verysad.gif ir dar daug gerų kadrų  verysad.gif
taip kad Sayonara, bliamba privaražijai,neišėjo  doh.gif

nesiparink, įvertink meninį aspektą ir aurą ir gal visai ryšies parodyt? smile.gif 4u.gif

p.s. iš tikro tai užjaučiu, aš irgi labai nemyliu, kai juosta susigadina.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 19, 14:47)
nesiparink, įvertink meninį aspektą ir aurą ir gal visai ryšies parodyt? smile.gif 4u.gif

p.s. iš tikro tai užjaučiu, aš irgi labai nemyliu, kai juosta susigadina.

bus tu juostu 4u.gif
Atsakyti
Senaja perskaiciau iki galo. Cia perzvelgiau tik foto. Pazaliuociau kol visus plepalus perskaityciau. doh.gif biggrin.gif

Oi. Sveikos. 4u.gif As ir jau rasau is naujos vietos. Ogi persikelem i platesnius vandenis. Tai fotikui laiko nebuvo. Tvarkymasis, dabar adaptacija... Bet jau noriu ka nors pafotkint. wub.gif

Istrigo Maggie delnas. Zirzes paskutine ft su slapia mergina. Saynoros pirmoji foto labai grazi. Daugiau nebepamenu. unsure.gif

As ir sutvarkiau viena ft, tai kai gausiu leidima publikuot parodysiu keleta. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 19, 10:50)
O! gavau foto koliažui.  Ačiū Zirze

tikiuosi visos patenkintos rolleyes.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 19, 12:44)
Uj kaip gerai būtų, nes mano savijauta lyg būčiau po gero baliuko  doh.gif  mirksiukas.gif t.y. pachmiela jaučiu blush2.gif  hihihi.gif

man irgi is ryto galva skaudejo, lupas- nes nuo saules ziauriai nudege blink.gif ir pirsta dviguba turiu - visgi taip lengvai bitutes ikandimas nepraeis, kaip maniau g.gif
Atsakyti