Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 06:54)
kadangi per susitikima gavau daug velniu, kad per griezta esu, tai daba tik liaupsinsiu foto biggrin.gif ot kaip nuobodu bus biggrin.gif

Tai tada belieka kraustytis i skyreli -Fotografuojame ir grozimes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 19 rugpjūčio 2011 - 09:32
QUOTE(fox. @ 2011 08 19, 10:31)
Tai tada belieka kraustytis i skyreli -Fotografuojame ir grozimes lotuliukas.gif

ne ne, nebijokit, as nepasikeisiu biggrin.gif
Atsakyti
O! gavau foto koliažui. Ačiū Zirze
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 10:44)
ne ne, nebijokit, as nepasikeisiu biggrin.gif

jėėė! biggrin.gif
Atsakyti
Aš jungiuos prie Paprastos ir Yvettes, liūdesys liūdesys unsure.gif oj nelaiku čia tas meet'as.. su pilvu tai būčiau lėkus kaip kaži ką...netgi dabar būčiau ką paderinus, bet vat tas kraustymasis užpjovė doh.gif O po to į UK lekiam...teks organizuotis meet'ą ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 rugpjūčio 2011 - 10:32
Sveikos merginos.. aš gal n-tąjį kartą turbūt vis jungiuos prie kurios nors fotografuojančiųjų grupės smile.gif.. bet dabar man toks klausimukas iškilo.. noriu pir jūsų prisijungti ir , kadangi visi 1-5 privalomi, tai dabar išduokit paslaptį kaip atlikti 3 ND, kai objektyvas fiksas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2011 08 19, 10:17)
Sveikos merginos.. aš gal n-tąjį kartą turbūt vis jungiuos prie kurios nors fotografuojančiųjų grupės smile.gif.. bet dabar man toks klausimukas iškilo.. noriu pir jūsų prisijungti ir , kadangi visi 1-5 privalomi, tai dabar išduokit paslaptį kaip atlikti 3 ND, kai objektyvas fiksas? smile.gif

Niekaip:)Praleidi:)
Atsakyti
Tai ir nedaryk, nes nepadarysi. smile.gif
Aš irgi prie pavyduolių jungiuosi. Nieko, kada kitą kartą būtinai dalyvausiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 19, 11:15)
Aš jungiuos prie Paprastos ir Yvettes, liūdesys liūdesys  unsure.gif oj nelaiku čia tas meet'as.. su pilvu tai būčiau lėkus kaip kaži ką...netgi dabar būčiau ką paderinus, bet vat tas kraustymasis užpjovė doh.gif O po to į UK lekiam...teks organizuotis meet'ą ten  g.gif

UK laisvai savo mytą gali organizuotis. Trys ar keturios iš temos ten gyvena.
Ir apskritai, su wizzair rugsėjo spalio mėnesiui galim mytus svetur organizuoti, bilietų kainos juokingos. Jei tik laisvų dienų turit smile.gif
Aš tai šiemet atostogų nebeturėsiu, tad sėdėsiu ir pavydėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 19, 11:18)
Niekaip:)Praleidi:)

ee, neleiskim isimciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 09:24)
o ka dar norejau pasakyt, tai man labai vakar patiko biggrin.gif tik kai kurios ryskiai per greit isvaziavo, pvz. kaip Say..

dekui Erikai, kad tokia svetinga ir nebijo tiek moteru prisiimti. superine motera ji biggrin.gif nu tik jau paskui i pabaiga mano arklius sukritikavo, ta nezinau.. bet gal jau pavargus vis tiek buvo biggrin.gif

Sakiau patylėsiu šiandien, bet kai tokios nesamonės negaliu tylėt:D Pavargus buvo, ot liux savęs nuraminimas. Kitų foto nekomentuoja, nes komentuoja tik gražias, kai jos sukritikuoja nurašo žmogaus nuovargiui - bispridielas visiškas.
Pirmoji sakinio dalis - teisinga biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 08 19, 09:27)
aš tai tik tikiuosi, kad mano išreklamuotoji inventorizacija pavyks, nes jei ne - teks dingti iš temos..smile.gif

Būtent.

Atsakyti
Mielos fotografės su pasauline fotografijos diena!!!
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 19 rugpjūčio 2011 - 11:22