Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 08:54)
kadangi per susitikima gavau daug velniu, kad per griezta esu, tai daba tik liaupsinsiu foto biggrin.gif ot kaip nuobodu bus biggrin.gif

hm... o kas čia taip sakė? g.gif kritikuok tik

ir dar dėl kritikos, aš visada savo foto laukiu kritikos, taip kad jei dedu foto tai ir laukiu jos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 07:54)
kadangi per susitikima gavau daug velniu, kad per griezta esu, tai daba tik liaupsinsiu foto biggrin.gif ot kaip nuobodu bus biggrin.gif

kas drįso? biggrin.gif
davai nepradedam nuobodybių varyt, a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 19, 08:59)
kas drįso? biggrin.gif
davai nepradedam nuobodybių varyt, a? biggrin.gif

Tai jau tikrai smile.gif
Atsakyti
o ka dar norejau pasakyt, tai man labai vakar patiko biggrin.gif tik kai kurios ryskiai per greit isvaziavo, pvz. kaip Say..

dekui Erikai, kad tokia svetinga ir nebijo tiek moteru prisiimti. superine motera ji biggrin.gif nu tik jau paskui i pabaiga mano arklius sukritikavo, ta nezinau.. bet gal jau pavargus vis tiek buvo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 08:24)
o ka dar norejau pasakyt, tai man labai vakar patiko biggrin.gif tik kai kurios ryskiai per greit isvaziavo, pvz. kaip Say..

dekui Erikai, kad tokia svetinga ir nebijo tiek moteru prisiimti. superine motera ji biggrin.gif nu tik jau paskui i pabaiga mano arklius sukritikavo, ta nezinau.. bet gal jau pavargus vis tiek buvo biggrin.gif

aš tai tik tikiuosi, kad mano išreklamuotoji inventorizacija pavyks, nes jei ne - teks dingti iš temos..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 19, 09:27)
aš tai tik tikiuosi, kad mano išreklamuotoji inventorizacija pavyks, nes jei ne - teks dingti iš temos..smile.gif

inventorizacija? Cia apie peizazus?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 08 19, 08:44)
inventorizacija? Cia apie peizazus?? smile.gif

jo, apie gamtos fonus su tokiais štai siluetais vietoj 20-ies meeto dalyvių: http://www.gerasdvir..._1259229158.png arba toje vietoje baltas silueto formos fonas su užrašu "This image has been removed or deleted" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 rugpjūčio 2011 - 08:51
QUOTE(sayonara @ 2011 08 19, 09:49)

Man taip nuolat veidrodis rodo biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaike pasakoja-vakar vaziavom prie tokio vandenuko, ten buvo toks paukstukas ir mes maudemes, o tada tokia mergaite kando i pirstuka kitai mergaitei.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 08 18, 21:37)
biggrin.gif ne (nors turiu drauge, kuri mano plaukus pavadintu ryzais, bet as pati taip negalvoju smile.gif ), as buvau ta, kurios mazoji tavo mieganti maziuka prizadino... smile.gif

Dabar jau lyg atsimenu, bet gatvėj vistiek nepažinčiau... Skaičius, kvapus atsimenu puikiai, nu bet su žmonių veidais tai siaubas kažkoks. Nežinau kodėl man taip neužsifiksuoja..

QUOTE(Maggie @ 2011 08 18, 22:44)

Taigi Zirze turetum prisimint is ano meeto  smile.gif ir Airv ;]

Jo turėčiau.. Ir brumbrumą ir Tave ir dar krūvą kitų... O va smile.gif Nu bet po šio myto jau daugiau visų žinosiu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 19, 08:27)

Nepergyvenk. Mane irgi grąsina išmest už nepavyzdingumą ir ND piktybišką nedarymą iš temos.. Nu jei ką, abi tyliai skaitysim su Invisible statusu smile.gif ir nieko tos kiaunės mum nepadarys irnesakyk.gif

Dalyja jau tada irgi žinau.

Mane tai depresija puola.. Taip ramu ir gera buvo vakar, o šiandien vėl viskas griūna, skuba, skambina, prašo, klausia, reikalauja... Noriu vėl pabėgt pas Eriką ir pasislėpt nuo tokio greito pasaulio. Man visko per daug.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 19, 08:54)

jeeeeeeeeeeezau kaip bus nuobodu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 19, 11:00)
Mano vaike pasakoja-vakar vaziavom prie tokio vandenuko, ten buvo toks paukstukas ir mes maudemes, o tada tokia mergaite kando i pirstuka kitai mergaitei.
biggrin.gif

Mano irgi negali pamirst, kad ja i siena pastume ta pati mergaite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti