Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (mano masina prie megos liko savaitgaliui)
As irgi visoms sakau dideli ACIU uz gera laika wub.gif
Cia dar kuri laika bus padeku ir palinkejimu koncertas hihihi.gif ale verta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 18 rugpjūčio 2011 - 23:19
Aš vos gyva su raudona nugara,bet laiminga lotuliukas.gif

Dėkui Frederikai už vietą, šilumą , šašlykus ir visą kitą 4u.gif

Labai buvo smagu visas pamatyti ir paplepėti, ačiū merginos thumbup.gif

tikiuosi,kas nors iš mano juostų išeis blush2.gif

Labanaktis 4u.gif Linkėjimai sesei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei jau čia visi linkėjimus duoda giminėms lotuliukas.gif
Atsakyti
sėdžiu prie kompo ir nagus graužiu kaip jum pavydžiu. Bet žinokit kūriu planą chuliganą. Atsikeršysiu biggrin.gif
Šiaip smagu, kad smagiai pasibuvot, bet ***** kaip pavydas bambą ir ne tik graužia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 19, 00:23)
sėdžiu prie kompo ir nagus graužiu kaip jum pavydžiu. Bet žinokit kūriu planą chuliganą. Atsikeršysiu  biggrin.gif
Šiaip smagu, kad smagiai pasibuvot, bet ***** kaip pavydas bambą ir ne tik graužia  doh.gif

Tai jau biski apmastem kaip i tavo palepe isibraut hihihi.gif
Atsakyti
Didelis Ačiū Erikai už svetingą priėmimą, gerą nuotaiką. Taip pat visoms dalyvavusioms susitikime, už kompaniją. Loretai - už padrąsinimą. Keleivėms už smagius pliurpalus. (PS Lina - sorrryy....sveika?)
Iš manęs vaizdinės medžiagos nebus - ilsėjausi smile.gif Bet laukiu foto reportažo wink.gif

Akasha, Maggie - specialiai Jums smile.gif Mano dabartinė veikla (juostinis kadras) - vaikai ir namai. Čia jokio meno, tiesiog panorau parodyti wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 18 rugpjūčio 2011 - 23:50
Mano daugiau paprastų darbų - airv FB. Kviečiu užsukti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 18 rugpjūčio 2011 - 23:56
QUOTE(airv @ 2011 08 19, 00:35)
Akasha, Maggie - specialiai Jums smile.gif Mano dabartinė veikla (juostinis kadras) - vaikai ir namai. Čia jokio meno, tiesiog panorau parodyti wink.gif

Nu gi faina.... smile.gif As tau sakiau ir dar karta sakau, kad dazniau rodykis.... Nera cia ko sleptis..... Gi visi norim ii ivairias foto akis paganyt wink.gif O tavo juostiniai bandymai isvis idomus wink.gif jau FB pas tave siuos pamaciau ir buvo vau..... pagaliau kazkas artimesnio tau....

Yvette, nesigrauzk.... Nors isivaizduoju sunku biggrin.gif.... Praejusi karta as irgi nedalyvavau.... Man buvo pavydu....
Ir tave kazkada pagausim gi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 19 rugpjūčio 2011 - 06:52
QUOTE(Yvette @ 2011 08 18, 23:23)
sėdžiu prie kompo ir nagus graužiu kaip jum pavydžiu. Bet žinokit kūriu planą chuliganą. Atsikeršysiu  biggrin.gif
Šiaip smagu, kad smagiai pasibuvot, bet ***** kaip pavydas bambą ir ne tik graužia  doh.gif

:] ch ch ch
Atsakyti
Aš panašiai jaučiuosi kaip Yvette verysad.gif
Atsakyti
Didelis Ačiū Erikai už svetingą priėmimą, gerą nuotaiką. Taip pat visoms dalyvavusioms susitikime, už kompaniją. Loretai - už padrąsinimą. Keleivėms už smagius pliurpalus. (PS Lina - sorrryy....sveika?)
Iš manęs vaizdinės medžiagos nebus - ilsėjausi smile.gif Bet laukiu foto reportažo wink.gif

Nugi faina foto, ir tikrai dažniau rodykis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 18, 19:31)
ir dar perduodu linkėjimus mamai ir tetei smile.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 18, 21:17)
Ant Zirzės pamaniau kad čia AirV, bet vėliau kažkas paprotino, kad ne ta yra ta... Kas paprotino nežinau.

biggrin.gif girdejau ir si bajeri,

Mano dabartinė veikla (juostinis kadras) -

o kaip gerai, kad namuose yra tokiu vietu thumbup.gif liuks kadras, o sakei nemoki, rodyk dar rolleyes.gif

na ir as dekoju Erikai, kad mus visas prieme, dekoju Airv, kad mus suveziojo saugiai biggrin.gif dekoju linksmoms pakeileivems uz snekas ir bajeriukus, ai, dekoju Simonai, jau seniai kada buvau tiek juokusis is visko biggrin.gif

einu ziuret i pasta ar visos atsiute nuotraukas zaidimui ir darysim burtus smile.gif tik mergaites, zinokit savo foto siusiu visai netvarkyta, cia neturiu PS, tai su ja galesit dryti ka norit rolleyes.gif leidziu
Atsakyti
kadangi per susitikima gavau daug velniu, kad per griezta esu, tai daba tik liaupsinsiu foto biggrin.gif ot kaip nuobodu bus biggrin.gif
Atsakyti