Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(levap85 @ 2011 08 18, 23:20)
Merginos, aciu visoms! Smagu buvo! Kazkaip gyvai mes visi visai kitokie nei virtualioj erdvej, ka? biggrin.gif

Zinoma kad kitokie mirksiukas.gif Gyvai mes paprasti zmones,o virtualiai kiekvieno susikurti personazai biggrin.gif
Taip,vaikam ten rojus buvo... Bet ir ne tik vaikam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 18 rugpjūčio 2011 - 22:24
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 18, 23:23)
Zinoma kad kitokie mirksiukas.gif Gyvai mes paprasti zmones,o virtualiai kiekvieno susikurti personazai biggrin.gif

Bet juk kartais gerai pasislepti uz tu personazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 08 18, 23:28)
Bet juk kartais gerai pasislepti uz tu personazu smile.gif

Tai zinoma,nesakau kad tai blogai.Be to kiekvienas zmogus tam personazui sukuria sava ivaizdi.
Atsakyti
Labai ačiū Erikai už svetinguma, jau vietoves kur gyvena ir mus prieme is fantastikos srities, labai labai ačiū, ai dar ačiū už nerealius šašlus ir ka ten dar sakėm... tobula šeiminike mirksiukas.gif na vienu žodžiu labai smagu visas(ir vienas vyriškis bvuo ir ji reik paminet o tai isizeis ) pamatyti gyvai, nes tikrai ne vieną isivaizdavau kitokią.
Rita užknisau su kalbėjimu apie vaikus, bet aš taip džiaugiausi kad nereikėjo jų veštis kad negalėjau nustot kalbėt, ai bet aš jau tokia, dėl to forume ir nesireiškiu nes nunustočiau kalbėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 18, 11:19)
o dar gaisras prasidejo ir visiems sakiau,kad svarbiausia fotika gelbetu 

lotuliukas.gif oi negaliu. ligones mes zodziu.
QUOTE(sayonara @ 2011 08 18, 19:31)
ir dar perduodu linkėjimus mamai ir tetei smile.gif

A2 biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 18, 21:17)
Aš apie mytą kadangi jau pasirašiau flikre tai nebesikartosiu.

Taigi Zirze turetum prisimint is ano meeto smile.gif ir Airv ;]

Nuostabus meet'as. mano mazoji luzo, vos isedus i auto. miega "kaip kudikis" ;]

labai aciu Erikai, kad tiek daug ir taip ilgai, supratot zodziu. (paskutinieji sveciai isvaziavo 22.30, aj na "kai kurie" liko iki ryt tongue.gif ). mano maze nusikalus juodai, bet dziaugiuosi, kad ne tik man fun'o buvo (nejauciu, tiesa, nugaros he he), bet taipogi ir jai, nes vaiku buvo daaaug. aciu visom! wub.gif
Atsakyti
Meskiuku seimai buvo labai smagu biggrin.gif

Ir Ritos komentaras, mane pamacius-oba, kokia krutine biggrin.gif biggrin.gif

Erika:*
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 18, 23:49)
Ir Ritos komentaras, mane pamacius-oba, kokia krutine biggrin.gif  biggrin.gif
Erika:*

zinok, as gal kuklesne, nu bet ir man istrigo blush2.gif lotuliukas.gif gera gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 18, 22:52)
zinok, as gal kuklesne, nu bet ir man istrigo  blush2.gif  lotuliukas.gif gera gera biggrin.gif

bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 18, 23:53)

hihihi.gif
Atsakyti
Na va pagaliau ir as namuose biggrin.gif....

Bliamba mergos pavarysiu atvirai, nu ziaaaauuuurrriaaaiiii patiko man sitas meeettas.....

Esu pilna emociju ir taip faina visas pamatyt ir bent jau kazkiek artimiau pazinti drinks_cheers.gif thumbup.gif

Zodziu soriukas jei ka isgazdinau savo emocionalumu... Bet as gyvenime tikrai tokia.... rekiu cypiu is dziaugsmo ir zinoma keikiuosi....
Alabama labiausiai liko nustebinta kaip supratau... kitos jau siek tiek pries tai ane pazinojo....

Begalinis dekui Erikai, kuri mus priemem pas save ir buvo begalo svetinga....
(as zinok tavo vietoj anksciau buciau visus isvarius.... Fainuole tu... Buckis tau didelis ;* )

Taip aisku mano kolegei aciu, kad mus nuveze wink.gif ir Megei kuri palaike draugija vaziuojant....

Nu zodziu suprantat apie ka as....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu labai faina viskas.... Beje Loreta, jei skaitai, tai butinai susimatysim wink.gif Ieskosiu skype taves.....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 19, 00:07)

Taip aisku mano kolegei aciu, kad mus nuveze wink.gif

Ir dar sugerovei istikimai hihihi.gif kuri turejo pasisalint anksciau nei norejosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 19, 00:11)
Ir dar sugerovei istikimai hihihi.gif kuri turejo pasisalint anksciau nei norejosi lotuliukas.gif

Blin su tavim tai as atsiskaitysiu drinks_cheers.gif .... Nu nugirdei tu mane... vyras sake namiegos su manim nakti lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif

Ir is tikro aciu aciu... Nu gi pati zinai biggrin.gif

AI nu ir zinoma dar Say pamirsau ne tik uz fotika, bet ir uz puikia kompanija padekoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ai nu mergickos visos pacios zinot mirksiukas.gif
Atsakyti