Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 08 18, 19:31)
rodos, aš pirmoji, grįžusi iš meeto? biggrin.gif

didelis ačiū Erikai, kuri visas sustrojino ir priėmė ir visoms merginoms ir vieninteliam vyrui. buvo tikrai smagu wink.gif man bent jau smile.gif

ai, ir dar didelis ačiū mano kelionės partnerei Viki Kristinai Barsenolai biggrin.gif katra randasi gera pašnekove smile.gif 4u.gif

ir dar perduodu linkėjimus mamai ir tetei smile.gif

biggrin.gif atomine moteriske

As irgi jau. Aciu mazajai, kuri karta randasi nebloga daininke... doh.gif

Smagu buvo visas dalyvavusias pamatyti, susipazinti, jusu paklausyti smile.gif
dar smagiau, kad yra geru zmoniu, priimanciu i savo jaukius "plotus" smile.gif
Aciu!!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 17, 21:41)

Norejau jusu net nezinau, nuomones, konsultacijos, rekomendacijos  blush2.gif  noreciau nusipirkti nauja objektyva, fotografavimo tikslas - zmones smile.gif kad objektyvas butu sviesus, graziai piestu spalvas, astrus smile.gif ka parekomenduotumet g.gif Fotikas canonas 550 smile.gif

Manau, Tau reikia 50mm 1,4f. Jei ISO gana nedaug gali kelt, ir neturi didelių erdvių fotkinti, imk šį, nes su 85mm, jis kiek tamsesnis ir svarbiausia- pražūsi daugumoje patalpų. Aš su 50mm ant cropo mažai kur tilpdavau, ne tik aš, dauguma mūsų tuo skundžiamės, o su cropu ir 85mm, mirtis. Nebent Tu žmogus voras ir moki laipiot sienom.
Papildyta:
Aš apie mytą kadangi jau pasirašiau flikre tai nebesikartosiu. Juokingiausia, kad vistiek su kuo bendravau, nežinau. Kaip surprtau, pažinčiau sayonarą, Vikri, brumbrumą. Ant Zirzės pamaniau kad čia AirV, bet vėliau kažkas paprotino, kad ne ta yra ta... Kas paprotino nežinau. Kadangi Cheles įdėjo flikre savo auto, tai bent žinau katra buvo ji. Daugiau, blin, sunku man su vardais/veidais/nikais...
Maggie labai graži. O su kitom tikiuosi susipažinti artimiausiu metu, ba mano smegenys tik po porą asmenų per vieną kartą gali įsimint smile.gif Va brumbrumą jau žinosiu po šio myto, AirV irgi nebesupainiosiu smile.gif Liuks. Frederica. Aj, viską žinai. Labai gerbiu. Formą palikau specialiai. mačiau kur ji buvo ir neėmiau. Kad grįžt.
Atsakyti
Laukiam foto is susitikimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 18, 21:17)
Kadangi Cheles įdėjo flikre savo auto

kad savo auto i flickr nedejau, ten visur seses, bet gerai, kad atskiri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 18, 20:31)

didelis ačiū Erikai, kuri visas sustrojino ir priėmė ir visoms merginoms ir vieninteliam vyrui. buvo tikrai smagu wink.gif man bent jau smile.gif

ir dar perduodu linkėjimus mamai ir tetei smile.gif

Tikrai didelis ačiū Erikai, kad suorganizavo ir priemė mūsų didelį būrį 4u.gif

Bet su linkėjimais sayonara tai tikrai prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dažnai tėvai paskaitinėja čia ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 08 18, 20:58)
kad savo auto i flickr nedejau, ten visur seses, bet gerai, kad atskiri  biggrin.gif

mjo...biggrin.gif O Tu ryžos spalvos plaukais?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 18, 22:30)

biggrin.gif ne (nors turiu drauge, kuri mano plaukus pavadintu ryzais, bet as pati taip negalvoju smile.gif ), as buvau ta, kurios mazoji tavo mieganti maziuka prizadino... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 18 rugpjūčio 2011 - 21:40
Nu joo smagu cia skaityt apie jusu meeta, tiksliau pazintis biggrin.gif Supratau, kad susip[azinimo metu susipazinimas kaip ir neivyko... Na nieko kita karta gal ir daugiau dalyviu bus tai tikrai bus lengviau :ax O uz linkejimus mamai ir teciui tai RESPECT biggrin.gif
Atsakyti
Eeeei ir as namie thumbup.gif dideliausias aciu Frederikai.Beprotiskai fainai buvo jus visas matyt vienoj kruvoj.Grazi vistide buvo hihihi.gif gaila diena per trumpa... foto bus (jeigu bus) kai juosteles isryskinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 18, 22:30)

Jaučiu tu mane sumaišei su kažkuom mirksiukas.gif

Sveikos
liuks tikrai praleidau laiką! Sėdžiu išsišiepus iki ausų. Aišku gaila, kad neviską suspėjau išgirst bei sudalyvaut visuose pokalbiuose, kai rG sakė: ar galima 5 min. pokalbio atsukt atgal hihihi.gif
Pritariu tikrai LAAAAAABAI trumpa diena doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai labai Erikai 4u.gif Smagu buvo jus visas pamatyti, susipazinti, idomu pasiklausyti smile.gif O vaikams ten rojus buvo smile.gif
Atsakyti
Merginos, aciu visoms! Smagu buvo! Kazkaip gyvai mes visi visai kitokie nei virtualioj erdvej, ka? biggrin.gif
Atsakyti