Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(3kitten @ 2011 08 12, 18:09)
Ruosiuosi pirma karta gyvenime fotosesijai. Esme paaugles mergaites kazkaip reikia graziai sugalvot kauno senamiestyje pafotkinti. Gal kokiu kas ideju turit ar patarimu - man nepatyrusiai?
Galimi 2 varianta  - arba ryski saule ( laikas per pacius pietus) arba lietus  - taip sako skirtingu psl oru prognozes  doh.gif 
Tai va kilo dar kitas kvailas klausimas - ar galima per lietu fotkinti? jei suslaps fotikas? kokie galimi sprendimai jei tai butinai turi vykti lauke???

na zodziu HELP visomis prasmemis!!!

na tai mieste rasi pavesi smile.gif
svarbu, kad butu sviesu, bet ne tiesiogine saule. arciau seselio krasto man patinka. o per lietu.. na tai sketi nesiotis vis tiek reik. man tai baisiai nepatogu, nes as megstu ir atsiklaupt, ir atsisest kai fotkinu, ir lyst visur kur nepatogu.. o tu islaikyk kaip gudrus sunku fotika ir sketi cool.gif rinkciausi saule, kurios mieste lengvai galima isvengt.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 12, 12:29)
tavoji įdėta čia man nepatiko kompozicija, bet kur abi mergytės ui kaip meila, pabandyk atrasti laiko daugiau pafotkinimui, vaikai taip greit auga, taip gailiuosi kad neturiu tokiu foto blush2.gif

dėkui už pastebėjimą 4u.gif iš ties dabar gana skurdi fs gavosi, tokia greit sumesta...kai mano šeima čia, tai man aišku gražu, bet stengiuos ir fotografiškai žiūrėti, užtat vertinu visų pastebėjimus.
Laiko būtinai ieškosiu ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 12, 13:51)
vasaros vakaro auto

superinis auto, iš visų labiausiai patiko, šviesa, poza, spalvos - liuks mirksiukas.gif

Ir helios smagų foną susuko, burbuliuoti burbuliukai thumbup.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 12, 14:45)
stradfordo  link  smile.gif

kažkur ten netoli aš bazuosiuos bigsmile.gif

ale tikrai reikės meet'intis, merginos, a?

QUOTE(bizyte @ 2011 08 12, 15:02)
Gottes nežinau net ką komentuoti, noriu trečio biggrin.gif

ar trečios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
makro bandymai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Na ir aš pasirodysiu, su savo bandymais mokytis fotografuoti... Ką jūs manote?

user posted image

No words, just music - playing PIANO...

http://www.youtube.com/watch?v​=xXtVBJDPs6k

My little baby Boo
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 12, 17:54)
makro bandymai  biggrin.gif

kieno čia tokia paraudusi akis? biggrin.gif

------------

merginos , kur fotkes spausdinates? reikia optimalaus kokybės ir kainos santykio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 12, 19:26)
kieno čia tokia paraudusi akis? biggrin.gif

------------

na tikrai ne mano lotuliukas.gif nes būtų dar raudonesnė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 12, 18:46)
na tikrai ne mano  lotuliukas.gif  nes būtų dar raudonesnė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri gali pasakyti, kaip sukurti koliažą su PS? Maždaug įsivaizduoju, kaip nuotraukas su'move'inti, bet neįsivaizduoju, kaip atitaikyti popieriaus dydį, kad kokybė išliktų, na nežinau kaip paaiškinti. Bandžiau sukurti naują lapą, tada ten nuotraukas sukelti. Bet kaip galima praplėsti nuotrauką su PS? blush2.gif ale gėda man... O tai su paint'u darau, sumažinusi nuotraukas ir paskui ten stumdau, ale ir vargo vakarienė... ir nuotraukos mažytės turi būti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 12 rugpjūčio 2011 - 19:18
reikia kritikos, nemoku mašinų fotkint, bet šitą noriu nufotkint iš visų galų http://www.flickr.co...417074074/show/

perfotkinsiu iš naujo, nes nedėkingoj vietoj stovėjo, negalėjau jos visu gražumu nufotkinti, nu labai ribotos galimybės buvo, nes ir pati mašina stovėjo prie medžio, durelių ikii galo negalėjau atidaryt, o su 50 tuku iš vidaus sunku tilpt buvo doh.gif o kitos durelės neatsidaro doh.gif o mano platus kampas papigiaiskas, tamsus, lievai fokusuoja doh.gif bet šiaip, aišku moteros čia visos, nu bet vistiek, gal kuri nusimano, kaip būtų galima nufotkint ją biggrin.gif žodžiu, tarkuokit iki numirimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 12, 20:19)
reikia kritikos, nemoku mašinų fotkint, bet šitą noriu nufotkint iš visų galų http://www.flickr.co...417074074/show/

perfotkinsiu iš naujo, nes nedėkingoj vietoj stovėjo, negalėjau jos visu gražumu nufotkinti, nu labai ribotos galimybės buvo, nes ir pati mašina stovėjo prie medžio, durelių ikii galo negalėjau atidaryt, o su 50 tuku iš vidaus sunku tilpt buvo  doh.gif  o kitos durelės neatsidaro  doh.gif  o mano platus kampas papigiaiskas, tamsus, lievai fokusuoja  doh.gif  bet šiaip, aišku moteros čia visos, nu bet vistiek, gal kuri nusimano, kaip būtų galima nufotkint ją biggrin.gif žodžiu, tarkuokit iki numirimo smile.gif

nu man tai patiko, tik aišku bendresnių fotkių (platesnių) visgi norisi,o detalės tai tikrai gerai nufotografuotos ax.gif
Atsakyti
Merginos, labai labai Jums aciu uz tokius grazius atsiliepimus. Net MB pasigyriau smile.gif blush2.gif aciuuu

Paprasta, tavo vestuviu nuotraukos fantastiskos. Super!!! Tokios kokybiskos, ryskios, sviesios, pagautas ir veiksmas, ir detales. Truksta zodziu! Jau galvoju, kad savo vestuvem nesamdysiu ale profiniu fotografu, o patikesiu savo svente vienai is musu pradziamoksliu merginu ir busiu pati laimingiausia! smile.gif

Maggie, patinka man tavo bandymai ir ieskojimai wink.gif Patiko foto virtuveje. O auto tikrai lb vasariskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 12, 19:27)
nu man tai patiko, tik aišku bendresnių fotkių (platesnių) visgi norisi,o detalės tai tikrai gerai nufotografuotos  ax.gif

nu prašysiu, kad į kokią gražią vietą pastatytų biggrin.gif tik ale kuro ji ryja kaip nzn kas doh.gif bet nzn, vat knieti man ją pafotografuot smile.gif nereali man šita mašina, žiauriai man ji patinka smile.gif labai noriu pabandyt pavairuot, bet bijau, kad vairo galiu nepasukti biggrin.gif
Atsakyti