QUOTE(3kitten @ 2011 08 12, 18:09)
Ruosiuosi pirma karta gyvenime fotosesijai. Esme paaugles mergaites kazkaip reikia graziai sugalvot kauno senamiestyje pafotkinti. Gal kokiu kas ideju turit ar patarimu - man nepatyrusiai?
Galimi 2 varianta - arba ryski saule ( laikas per pacius pietus) arba lietus - taip sako skirtingu psl oru prognozes
Tai va kilo dar kitas kvailas klausimas - ar galima per lietu fotkinti? jei suslaps fotikas? kokie galimi sprendimai jei tai butinai turi vykti lauke???
na zodziu HELP visomis prasmemis!!!
Galimi 2 varianta - arba ryski saule ( laikas per pacius pietus) arba lietus - taip sako skirtingu psl oru prognozes
Tai va kilo dar kitas kvailas klausimas - ar galima per lietu fotkinti? jei suslaps fotikas? kokie galimi sprendimai jei tai butinai turi vykti lauke???
na zodziu HELP visomis prasmemis!!!
na tai mieste rasi pavesi
svarbu, kad butu sviesu, bet ne tiesiogine saule. arciau seselio krasto man patinka. o per lietu.. na tai sketi nesiotis vis tiek reik. man tai baisiai nepatogu, nes as megstu ir atsiklaupt, ir atsisest kai fotkinu, ir lyst visur kur nepatogu.. o tu islaikyk kaip gudrus sunku fotika ir sketi rinkciausi saule, kurios mieste lengvai galima isvengt.