Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 23:04)
ga;but, bet tavojoje man per tamsios, reik viduriuko tada

yep. viduriuko, pritariu.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 16, 23:13)
kam įdomu mano juostiniai sapaliojimai, užsukit į flickr smile.gif

dievinu as tavo juostines sapaliones.
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 17, 00:41)
man su tuo prigesintu actionu ir be actiono patinka, abu variantai... o jei kritikuoti, tai horizontas kerta veidą  blush2.gif

o! jau ir tu pastebi, saunuole 4u.gif be to, jis dar kreivas, horizontas.
man su actionu per geltona, be jo ne taip idomu. net nzn kuris variantas geresnis, gal visgi be jo, bandyciau savaip spalvas stumdyti, i melynuma ar ruzhavuma, su vandenim grazhiai ziurisi tos spalvos. bet cia as asmenishkai taip manau, man alergija geltonai biggrin.gif dabar specialiai pati su ja experimentuoju ir bandau visur pritaikyt, kad ishsigydyt nuo saltu atspalviu, o tai visos foto melynos, violetines, zalsvos..
QUOTE(Almost @ 2011 08 17, 01:04)
iškart atsiprašau, kad įsiterpiau, bet man ir mb pyktis apėmė šiek tiek  doh.gif  biggrin.gif

as tai tingejau rashyt. bet viska ka surashei, lygiai tiek pat zinojau, nes man karta buvo taip atsitike, tai prisistresavau as well. as net nenesiau i firmas, pati su ex-mb atkapsciau beveik viska su programkem.. svarbu nieko nedaryti, na paskutinis ravo sakinys. so true.
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 09:55)
seniai ką nors rodžiau, tai prieš meetą parodysiu ką nors smile.gif

wow. pirma tai be zodziu. shviesa, spalvos, tokia grazhi ta zalia.
gudruole. shvelniai, tsakant, priesh mytuka biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 11:10)
nu va, sąlygos liberalėja, blin.. bigsmile.gif  kas čia būtų per fotografių meetas be fotikų? aš taip nemoku smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(rG @ 2011 08 17, 12:04)
negaliu į svao nuotraukas žiūrėt po maggy flickro  biggrin.gif

cia apie maggie ar muggy? tongue.gif
baik blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 17, 12:13)
Ir aš norėčiau. Nes va jau du metai kaip ją tik turiu smile.gif Tai pajamsiu ir ją gal tada. Vdrug kas, juk nesunku.

ir as turiu, bet neimsiu. per pirmaji meet'a man robobebras truputeli aishkino, dar alexso, nors siek tiek ir prashviesejo galvoje, bet si karta renkuosi siaip pliurpalus arba kalbas apie juosta.. blush2.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 13:09)
o kai neuždengiu, o tiesiog pakartoju bandydama nejudėti ir neleisdama judėti modeliui, kartais gaunasi va kas:

bet tai kokie groziai gimsta stringant technikai. my gosh. nuostabi foto. net nezinau ka cia dar ir pridurt galeciau.
QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 13:39)
Sayonara - sendien ipatingai griezta (paskaiciau kelis paskutinius postus ir iskylai vaizduoteje juodais lateksiniais drabuzeliais su tuom daikciuku, kurio tiesiogine paskirtis arkli pagreitinti.... Stekas berods jo pavadinimas) cool.gif

botagelis! biggrin.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 08 17, 15:38)
Taigi suvalgys ji  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(3kitten @ 2011 08 17, 18:40)
Sveikos mamkos ir ne tik  4u.gif

man pirma idomi. spalvishkai, kadravimu, emocija. kaip is filmo kadras.

11 paneliu ir 4 fotkes..? mazokokai. paro daugiau.
Papildyta:
keli kadrai is Satta Outside. Labiau prisiminimai, nei kokie menai. Jei kam idomu kaip kas, daugiau vaizdu cia --> http://www.flickr.co...s/47823129@N07/

hippie [1975]
user posted image

hippie [2011]
user posted image

Beach party in yellow
user posted image

Harmonija
user posted image

Nauji draugai
user posted image

Seni draugai
user posted image

Sestadienine, saulei besileidziant
user posted image

Is linxmuju: valgymo ypatumai besijuokiant lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

privariau paklodziu, uzfloodinau nuotraukom, zodziu tikra atgaiva po 5 dienu nebuvimo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 17, 23:17)
tai lauksiu ryt visa diena, tiksliau gali siusti iki kol persivers naktis i penktadieni rolleyes.gif

aš jau išsiunčiau
Atsakyti
Sayonara, aaaa, pirma ir antraaaa wub.gif
Maggie, man tai patiko tavo reportažėlis smile.gif
Atsakyti
Maggie -> labai smagios tavo nuotraukos iš Satta'os thumbup.gif Ypatingai pirmoji ir "Sestadienine, saulei besileidziant" bigsmile.gif Taip gaila, kad šiais metais mums nepavyko vėl išvažiuoti ten, degiau noru. Pasižvalgysiu tuoj Flickr.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Prisiskaiciau ir prisiziurejau vakar vakare pries miega apie objektyvus, tai nakti sapnavau, kad nusipirkau sigma 50 mm, nu ir neveike jis man doh.gif biggrin.gif o dar gaisras prasidejo ir visiems sakiau,kad svarbiausia fotika gelbetu lotuliukas.gif

Norejau paklausti kurios ir kurie turit SIGMA 50 mm f1,4 (canonui)... O kaip yra su ju fokusavimu ar viskas gerai, ar neturejot bedu? nes radau kelis komentarus besidomedama, kad su situ objektyvu ar tai back fokusu ar tai front fokusu bedos.. kazkaip ten reik kalibruoti objektyva su fotiku, kad viskas tiktu ir atseit net specai neuzsiema tuom g.gif Visai pasimeciau ir nebezinau katra rinktis blush2.gif

Maggie, labai smagios nuotraukos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 18 rugpjūčio 2011 - 10:20
Maggie, o jau hipe kokia bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba...
Sedu laive, Ventspilyje...vakare i Svedus plauksim, smagu...tikiuosi parvesiu bent kelias foto, nes praejusi karta pamirsau fotoaparata.
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 17, 21:41)
Norejau jusu net nezinau, nuomones, konsultacijos, rekomendacijos  blush2.gif  noreciau nusipirkti nauja objektyva, fotografavimo tikslas - zmones smile.gif kad objektyvas butu sviesus, graziai piestu spalvas, astrus smile.gif ka parekomenduotumet g.gif Fotikas canonas 550 smile.gif

na as po ilgu svarstymu, ieskojimu nutariau imti 85 1/8 ir kol kas esu labai patenkinta...
kaip tik vakar dariau jaunos mergaites FS, tai foto patiko, netgi labai...na jis daugiau portretinis, nei visu ugiu...bet man to ir reikejo...

Pavydziu merginoms meeto...
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 18, 09:19)
Labas  4u.gif

Norejau paklausti kurios ir kurie turit SIGMA 50 mm f1,4 (canonui)... O kaip yra su ju fokusavimu ar viskas gerai, ar neturejot bedu? nes radau kelis komentarus besidomedama, kad su situ objektyvu ar tai back fokusu ar tai front fokusu bedos.. kazkaip ten reik kalibruoti objektyva su fotiku, kad viskas tiktu ir atseit net specai neuzsiema tuom  g.gif  Visai pasimeciau ir nebezinau katra rinktis  blush2.gif

As irgi esu si objektyva nusiziurejus.Pagrinde vaika savo fotografuoju,tai man ir su juo jau reikes namie ant sienu lipti.Jei jau bus bedu su tais fokusais,tai grazinsiu ir pirksiu tada Canon toki pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 18, 14:40)
As irgi esu si objektyva nusiziurejus.Pagrinde vaika savo fotografuoju,tai man ir su juo jau reikes namie ant sienu lipti.Jei jau bus bedu su tais fokusais,tai grazinsiu ir pirksiu tada Canon toki pati mirksiukas.gif

perskaičiau efoto: "VN
Meistras 2009.03.19, 00:15 rašė:
PRIVALUMAI: aštrus nuo 1,8,gražus boxen,gan greitas,gerai perduoda spalvas ,manau tvirtas.
Manau geresnis ženkliai už 50/1,4 "

Kaži, kuom čia jis grindžia??? g.gif Buvau tvirtai įsitikinusi, kad jamsiu 50mm 1,4. Bet dbr pradedu mąstyti... ar man reikia dar kokio be 50mm 1,4 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 18 rugpjūčio 2011 - 14:06
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 18, 12:53)
Laba...
Sedu laive, Ventspilyje...vakare i Svedus plauksim, smagu...tikiuosi parvesiu bent kelias foto, nes praejusi karta pamirsau fotoaparata.

na as po ilgu svarstymu, ieskojimu nutariau imti 85 1/8 ir kol kas esu labai patenkinta...
kaip tik vakar dariau jaunos mergaites FS, tai foto patiko, netgi labai...na jis daugiau portretinis, nei visu ugiu...bet man to ir reikejo...

Pavydziu merginoms meeto...

Smagios keliones smile.gif Pasiziurinesiu apie si objektyva, aciu 4u.gif
Meeto ir as pavydziu, smagu butu susitikti su labiau patyrusiom, paciupineti visa amunicija smile.gif

QUOTE(fox. @ 2011 08 18, 13:40)

Supratau 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 18, 14:05)
perskaičiau efoto: "VN
Meistras    2009.03.19, 00:15 rašė:
PRIVALUMAI: aštrus nuo 1,8,gražus boxen,gan greitas,gerai perduoda spalvas ,manau tvirtas.
Manau geresnis ženkliai už 50/1,4 "

Kaži, kuom čia jis grindžia???  g.gif Buvau tvirtai įsitikinusi, kad jamsiu 50mm 1,4. Bet dbr pradedu mąstyti... ar man reikia dar kokio be 50mm 1,4  lotuliukas.gif

As irgi apie 50 mm f1,4 galvojau, bet paskui pamasciau, o gal ir be sito dar kokiu tinkamu yra biggrin.gif nu zodziu, laiko yra reikes rinktis, tik, kad neprasaut pro sali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 17, 23:28)
nuo telefo?! OMG blink.gif  unsure.gif

Taip, kietasis diskas jautrus telefono skleidžiamoms bangoms, kuomet yra vienas šalia kito ir kas nors skambina ar rašo, magnetams, smūgiams savaime suprantama. Temperatūroms ekstramalioms. Taip, kad šį mažylį reikia pasaugoti, ar būtų kompiuteryje ar išorinis. smile.gif
Patiko reportažas iš festo, o labiausiai hipė. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
rodos, aš pirmoji, grįžusi iš meeto? biggrin.gif

didelis ačiū Erikai, kuri visas sustrojino ir priėmė ir visoms merginoms ir vieninteliam vyrui. buvo tikrai smagu wink.gif man bent jau smile.gif

ai, ir dar didelis ačiū mano kelionės partnerei Viki Kristinai Barsenolai biggrin.gif katra randasi gera pašnekove smile.gif 4u.gif

ir dar perduodu linkėjimus mamai ir tetei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 rugpjūčio 2011 - 18:40