QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 23:04)
ga;but, bet tavojoje man per tamsios, reik viduriuko tada
yep. viduriuko, pritariu.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 16, 23:13)
kam įdomu mano juostiniai sapaliojimai, užsukit į flickr
dievinu as tavo juostines sapaliones.
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 17, 00:41)
man su tuo prigesintu actionu ir be actiono patinka, abu variantai... o jei kritikuoti, tai horizontas kerta veidą
o! jau ir tu pastebi, saunuole be to, jis dar kreivas, horizontas.
man su actionu per geltona, be jo ne taip idomu. net nzn kuris variantas geresnis, gal visgi be jo, bandyciau savaip spalvas stumdyti, i melynuma ar ruzhavuma, su vandenim grazhiai ziurisi tos spalvos. bet cia as asmenishkai taip manau, man alergija geltonai dabar specialiai pati su ja experimentuoju ir bandau visur pritaikyt, kad ishsigydyt nuo saltu atspalviu, o tai visos foto melynos, violetines, zalsvos..
QUOTE(Almost @ 2011 08 17, 01:04)
iškart atsiprašau, kad įsiterpiau, bet man ir mb pyktis apėmė šiek tiek
as tai tingejau rashyt. bet viska ka surashei, lygiai tiek pat zinojau, nes man karta buvo taip atsitike, tai prisistresavau as well. as net nenesiau i firmas, pati su ex-mb atkapsciau beveik viska su programkem.. svarbu nieko nedaryti, na paskutinis ravo sakinys. so true.
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 09:55)
seniai ką nors rodžiau, tai prieš meetą parodysiu ką nors
wow. pirma tai be zodziu. shviesa, spalvos, tokia grazhi ta zalia.
gudruole. shvelniai, tsakant, priesh mytuka
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 11:10)
nu va, sąlygos liberalėja, blin.. kas čia būtų per fotografių meetas be fotikų? aš taip nemoku
QUOTE(rG @ 2011 08 17, 12:04)
negaliu į svao nuotraukas žiūrėt po maggy flickro
cia apie maggie ar muggy?
baik
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 17, 12:13)
Ir aš norėčiau. Nes va jau du metai kaip ją tik turiu Tai pajamsiu ir ją gal tada. Vdrug kas, juk nesunku.
ir as turiu, bet neimsiu. per pirmaji meet'a man robobebras truputeli aishkino, dar alexso, nors siek tiek ir prashviesejo galvoje, bet si karta renkuosi siaip pliurpalus arba kalbas apie juosta..
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 13:09)
o kai neuždengiu, o tiesiog pakartoju bandydama nejudėti ir neleisdama judėti modeliui, kartais gaunasi va kas:
bet tai kokie groziai gimsta stringant technikai. my gosh. nuostabi foto. net nezinau ka cia dar ir pridurt galeciau.
QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 13:39)
Sayonara - sendien ipatingai griezta (paskaiciau kelis paskutinius postus ir iskylai vaizduoteje juodais lateksiniais drabuzeliais su tuom daikciuku, kurio tiesiogine paskirtis arkli pagreitinti.... Stekas berods jo pavadinimas)
botagelis!
QUOTE(Akasha @ 2011 08 17, 15:38)
Taigi suvalgys ji
QUOTE(3kitten @ 2011 08 17, 18:40)
Sveikos mamkos ir ne tik
man pirma idomi. spalvishkai, kadravimu, emocija. kaip is filmo kadras.
11 paneliu ir 4 fotkes..? mazokokai. paro daugiau.
Papildyta:
keli kadrai is Satta Outside. Labiau prisiminimai, nei kokie menai. Jei kam idomu kaip kas, daugiau vaizdu cia --> http://www.flickr.co...s/47823129@N07/
hippie [1975]
hippie [2011]
Beach party in yellow
Harmonija
Nauji draugai
Seni draugai
Sestadienine, saulei besileidziant
Is linxmuju: valgymo ypatumai besijuokiant
privariau paklodziu, uzfloodinau nuotraukom, zodziu tikra atgaiva po 5 dienu nebuvimo