Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 17, 16:36)
Na va, imetu kelias nuotraukeles, erzina ta kede su virve uz mergaites, ale net nepastebejau kai fotografavau  blush2.gif  na ir kojytes kai kur neitilpo i kadra  doh.gif  o kas dar?  smile.gif  seniai flickr besinaudojau, jau pamirsau kaip ir nuotraukas kelti  biggrin.gif

klonuociau tas virvutes g.gif paskutine emocija labai patiko bigsmile.gif

QUOTE(3kitten @ 2011 08 17, 18:40)
Sveikos mamkos ir ne tik  4u.gif

pirma ir trecia patiko rolleyes.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 08 17, 19:47)
spalvota. o jau kokia kleckiuke wub.gif
man labiau su 4u.gif

sveikos

visko tikrai neuzmatysiu ir neisskaitysiu, bet pagaliau kraustymasis baigesi, tad kibsiu ir as i foto darbus

aciu 4u.gif

o mums kraustymas prasides doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 17 rugpjūčio 2011 - 20:25
Ketvirtadienio konkursas kūdroje - autoportretai, prašom dalyvauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 17 rugpjūčio 2011 - 20:39
Zirze , jei palauksi iki rytdienos, aš ryte atsiųsčiau foto koliažui.

Kikirike mielai sudalyvaučiau, bet turiu tik senus autoportretus. Mano projektas strigo ties 28 foto ir nebetęsiau. Negražu būtų su sena foto dalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 17, 21:56)

Kikirike mielai sudalyvaučiau, bet turiu tik senus autoportretus. Mano projektas strigo ties 28 foto ir nebetęsiau. Negražu būtų su sena foto dalyvauti  smile.gif

o ji buvo kur nors publikuota? jei ne tai kodėl gi ne, gi niekas nežino nei kaip ir kada buvo padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 17 rugpjūčio 2011 - 21:00
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 17, 21:59)
o ji buvo kur nors publikuota? jei ne tai kodėl gi ne, gi niekas nežino nei kaip ir kada buvo padaryta  mirksiukas.gif

aha, buvo smile.gif flickr
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 17, 22:08)
aha, buvo  smile.gif  flickr

bet kūdroje nebuvo blush2.gif
Atsakyti
Kikirike, nestresuok smile.gif autoportretai gera tema. Yra nemažai save fotografuojančių, todėl tikrai bus dalyvaujančių foto, ir manau tikrai gerų darbų sulauksi. Bus iš ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 17, 22:20)
Kikirike, nestresuok  smile.gif  autoportretai gera tema. Yra nemažai save fotografuojančių, todėl tikrai bus dalyvaujančių foto, ir manau tikrai gerų darbų sulauksi. Bus iš ko rinktis.

tikiuosi blush2.gif Na man taip buvo sunku sugalvoti, na kažkaip tada siejau su ta laimėta foto, juk ten mano autoportretas blush2.gif
Atsakyti
Aciu pakomentavusioms nuotraukas smile.gif niekad klonuoti dar nebandziau, bet idomu bus pabandyti blush2.gif

Norejau jusu net nezinau, nuomones, konsultacijos, rekomendacijos blush2.gif noreciau nusipirkti nauja objektyva, fotografavimo tikslas - zmones smile.gif kad objektyvas butu sviesus, graziai piestu spalvas, astrus smile.gif ka parekomenduotumet g.gif Fotikas canonas 550 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 17, 21:56)

tai lauksiu ryt visa diena, tiksliau gali siusti iki kol persivers naktis i penktadieni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 16:36)
Labiau bijojau čia rodyt, nes nė tokios kalbos nebuvo 

ojej. nieko nesupratau. tik veliau pastebejau MUggy, o ne Maggie. man vis painiojasi musu nickai doh.gif blink.gif blink.gif
QUOTE(Ka @ 2011 08 16, 17:20)
Kokia nesąmonė! ohmy.gif Tikrai neturi daug kainuoti toks dalykas, kaip failų iškapstymas. schmoll.gif SB paklausiau,  tai jis su nemokama programa daug failų išsigelbėjo, kai išorinis hardas sugedo nuo telefono skleidžiamų radio bangų.

drinks_cheers.gif galima pradziai paciam bandytis, yra gi visokie "recovery files" programkes.

nuo telefo?! OMG blink.gif unsure.gif
QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 17:38)
reikejo 15 metu kad ta nelaime ateitu  juodas jumoras  [/color]

lotuliukas.gif ot tai jau nelaime. svarbu visi gyvi mirksiukas.gif rolleyes.gif
QUOTE(3kitten @ 2011 08 16, 18:42)
Turejau 11 paneliu 

oho. susitvarkei..? man kokios 4-5 jau keltu nerima, o cia 11!
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 16, 19:00)
tik kas per mada geltonai rašyt

nu!
QUOTE(Yvette @ 2011 08 16, 19:11)
Reikės šiom dienom pasisvečiuoti jūsų flickr, pasiilgau gražių, paprastų akimirkų.

oi laukiam, mes, sveteliu laukiam blush2.gif
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 20:33)
* Tik niekam ana nesaka i vaidina baisia fotuograpę mirksiukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Ka @ 2011 08 16, 21:01)
Aš už pirmą. Netrukdo taip nukirsta ranka. wub.gif
Antroje atrodo, kad mergina plika galva, o tie plaukai ant peties šiaip užmesti iš kažkur. biggrin.gif IMHO.

pritariu.
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 22:42)
Kai fokuso akytėse nėra - tamsink ir dėk šarpo bei kontrastink. Bet labai vos vos. Tiek tereikia ir galima išgelbėti. Labai daug geltonos spalvos, reikia šaltinti.

naaa... kontrastas dar labiau ishdegins. sharpo, joa, reikia. bet visu pirma geltonuoja labai. pameni wb namu darba..? kazin ar gautusi cia pasalint, nebent raw. ir tai nzn. cia jau klaidos originaluose - f, ekspozocija... kazhkiek galima butu pataisyti verciant i j/b, bet pagrindiniu klaidu jau, manyciau, neishvengsi.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 17, 23:28)
oho. susitvarkei..? man kokios 4-5 jau keltu nerima, o cia 11!

na zinojau, kad ju tiek bus, bet vis tiek tik iejus lengva soka gavau doh.gif plius dar jos turejo tik pradet ruostis kai as atejau, o ieinu - sedi visos jau pasiruosusius blink.gif zodziu geras krikstas, geras... lotuliukas.gif
Atsakyti