Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 16:10)
Nuvilsiu. Negaliu nei diena, nei vakare rytoj. Mielai prisijungciau. Bet kita karta.

nu va verysad.gif nieko, vistiek susitiksim blush2.gif
Atsakyti
aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va, imetu kelias nuotraukeles, erzina ta kede su virve uz mergaites, ale net nepastebejau kai fotografavau blush2.gif na ir kojytes kai kur neitilpo i kadra doh.gif o kas dar? smile.gif seniai flickr besinaudojau, jau pamirsau kaip ir nuotraukas kelti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Akasha -> nu kaip džiugu, kuo dideliausi sveikinimai su dienos geriausia thumbup.gif

virdzzinija -> Geras startas smile.gif Aš vis droviuosi ten jungtis, bet laukiu, kol ateis mano laikas blush2.gif

Gintarija86 -> Man dar ta kėdė trugdo. Tą virvę tai galima klonuoti, tikrai nesunkiai smile.gif Pabandyk. 2 ir 3 nuotraukytės man nelabai, kažkaip nesižiūri, nors 3 lelius gražiai šypsosi, bet kojytės, krepšis nukirstas, matosi geltona antena, ji kažkaip ne prie ko ir vėl gi - šlangas [virvė?], kėdė, šiukšlių dėžė... smile.gif Nelabai man. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 17 rugpjūčio 2011 - 15:41
Sveikos mamkos ir ne tik 4u.gif

Zodziu, supratau ka reiskia jusu nerimas darant nuotraukas. Naktis nemiegota, nes jau sapnavau ka ir kaip reiks daryt + kosmaras, kad atsikelus kompe neberasiu nuotrauku doh.gif matyt vakar pasiskaitymas dave savo...

Bandau daryt, ir supanikavau ar gerai per savo kompo monitoriu matau - uz pozas, taisykles ir t.t. kol kas labai netarkuokit, tiesiog LABAI RUPI ar pakankama sviesumo?
Zodziu "pasiruosima" nufotkint turejau max 10 min (11 panu!)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

BUKIT GEROS VISOS SAKYKIT KAIP MATOT? ACIUUUU 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 17, 18:40)
Sveikos mamkos ir ne tik  4u.gif

Zodziu, supratau ka reiskia jusu nerimas darant nuotraukas. Naktis nemiegota, nes jau sapnavau ka ir kaip reiks daryt + kosmaras, kad atsikelus kompe neberasiu nuotrauku  doh.gif  matyt vakar pasiskaitymas dave savo...

Bandau daryt, ir supanikavau ar gerai per savo kompo monitoriu matau  - uz pozas, taisykles ir t.t. kol kas labai netarkuokit, tiesiog LABAI RUPI ar pakankama sviesumo?
Zodziu "pasiruosima" nufotkint turejau max 10 min (11 panu!)

BUKIT GEROS VISOS SAKYKIT KAIP MATOT? ACIUUUU  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pirmosios dvi normaliai, o vat paskutinės man tamsokai rodo.
Atsakyti
Man irgi antrosios tamsokos wink.gif
Atsakyti
3kitten -> pirmoji man patiko ir tas action'as čia man labai tinka. Antra kažkaip norisi šviesiau vos vos, 3 ir 4 nuotraukos iš vis labai tamsios. 3-čioj man rodo labai daug raudonos kažkodėl [beje, monitorius nekalibruotas čia, kur dbr esu], net rėkia ta raudona spalva, nepatikti man. Ypatingai ant to reklaminio plakato moters veido..

Pirmoji man geriau spalvota atrodo, bet kažkaip labai daug daiktų aplink [tašė, kėdė, durys, rankena, kitas žmogus ir t.t.], gal pabandyk kirpti kaip nors, na, tą kampą, kur tašė, gal kvadratu pažėk? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 16, 22:57)

as idesiu kelis portretukus man idomu kaip apdirbimas  ,nes mano akims grazu ,idomu kaip jums ..

spalvota. o jau kokia kleckiuke wub.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 08 16, 23:34)

Na, dar viena biggrin.gif
Be action'o.

man labiau su 4u.gif

sveikos

visko tikrai neuzmatysiu ir neisskaitysiu, bet pagaliau kraustymasis baigesi, tad kibsiu ir as i foto darbus
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 16, 23:41)

pirma labai wub.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 08:55)

pirma 4u.gif
Atsakyti
ACIU LABAI VISOMS! sutvarkysiu wink.gif
Na pabandysiu ir kvadrata.

Klausimas - bandau ta juodai balta sviesesni daryt - ir gaunasi s... nes jei sviesinu tai baltai veidas dega, jei stumdau kitaip, per tamsiai gaunasi. Ka daryt? Ten buvo ijungtos ir liumicencine ir kambario sviesos + langas atidarytas prie pat...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 17, 14:06)

pirma wow bigsmile.gif

QUOTE(3kitten @ 2011 08 17, 17:40)
Sveikos mamkos ir ne tik  4u.gif

man antrojoj maiso merginos posteris ant sienos. kazkaip i ja akis labiau krenta g.gif
Atsakyti