Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 14:49)
Neiseis matyt surimteti. Jau miskan kviecia smile.gif

O.k. Lauksiu. Meilus geriau rasyk i puslapiai.lt ten 24 h gaunu ir kontoros IT maziau darbo mirksiukas.gif

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 17, 11:55)
Pasiimsiu visus savo žaislus, blykstę palieku, vistiek niekam jos neįdomios biggrin.gif O fotiką ir objektyvus pajamsiu. Galiu dar reflektorių įsimest.. Daugiau nieko kaip ir neturiu  biggrin.gif

Kodel neidomios... galim su Kike paleideja prigriebt pasibandymui.... Tik mes aisku tik su juostiniais, tai aks su skaitmena bus gales pilnai isbandyt ir pamatyt...

Va keli pavyzdeliai is naktinio fotkinimo... Su blykstem... Ta pati ir diena galima sekmingai pritaikyti...

user posted image

user posted image

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 17, 13:45)
va kad jau pasirodei temsiu už liežuvio gal pavyks ka išpešti smile.gif)) Labai norėčiau blykste prisijaukinti, nors maniške sena nesivarto visokiom pusem bet vistiek nežinau nei ką ant fotiko nustatyt kai ji užsidedu ir panašiai, gal kokios info mesteltum

Pasiimk blykste i meeta... Panagrinesim... wink.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 13:47)
p...c biggrin.gif Andriau, nebeik Tu su mergaitėm į sodus naktį, Tave stimuliujančiai veikia

Gerai gerai tos mergos veikia lotuliukas.gif Atsigavo zmogus pasikrove teigiamai.... Fotkint vel uzsimane thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 13:48)
Svajonė meete bus, Kievą man imt? smile.gif

Deja Svajones meete nebus.... Bet busiu as ir labai noreciau kienonors mediuma pamaigyt... Juosteliu pasiimsiu ax.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 14:14)
Sayonara. Manes krumuose nei stimuliuot nereikia. Liaudis ka sako? Zile galvon, velnias uodegon. Mano galva ne karta matei cool.gif uodegoj pas mane i senatve savas velniu forumas buriasi....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 17, 14:37)
Andriushka - ieškom miško  lotuliukas.gif dar turiu keletą numatytų vietų... susikaupsiu ir vakare tarp bandelių kepimo parašysiu tau

Manes nepamirsk i sarasa irasyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 17, 15:06)

Manes nepamirsk i sarasa irasyt wink.gif

nu brangioji, tau jau atskiro pakvietimo nereikia, gi tu pirma viską sužinai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 13:06)
Mazai info patarimams. Ar blykste kalbasi su aparatu (yra koks e-ttl ar pan), ar fotikas sau, blykste sau? Ar blyksteje galia valdosi, ar ji kala vienodai? Tai pradiniai klausimai. Atsakius toliau butu klausimas- o ko neiseina padaryti su ta blykste?

na pradėsiu nuo to kad turiu canon 380EX, naudoju su canon 40D fotiku. Turi e-ttl. Kiek suprantu apie stipruma tai reguliuojasi ale paprasta ir stipresis, sorry nemoku terminu ir šiaip kaip sakiau tikrai žalia apie blykstes. Gavau ja paveldėjimu tai tik nesenia sugalvojau kad reik su ja išmokt naudotis. Sunkiausia kaip ten fotiko viduj nustatytinėt. kas ten tos antros užuolaidėlės ir panašiai. Ka dayt ka ji sukiojais tik aukštyn žemyn, o norisi fotke vertikalia padaryt. Gal apskritai neverta dėmesio ir reikia apie kita galvot.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 17, 13:07)
Čia naujas klyksmas į klausimą taip atsakyti smile.gif

nu visai atsilikus aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 17, 14:06)
Deja Svajones meete nebus.... Bet busiu as ir labai noreciau kieno nors mediuma pamaigyt... Juosteliu pasiimsiu

tai galiu paimt kiev'ą arba yashicą pabandymui, tik paskolint ilgesniam laikui negaliu, nes kiev'as pažadėtas, o yashica ne mano smile.gif tik juostelių tada turėk smile.gif ai, dar agfa isolette vidutinio turiu, bet ten kita kategorija, vidutinio formato muilinė smile.gif cool.gif http://www.thecamera.../agfailette.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 rugpjūčio 2011 - 14:11
aj na tai va kas dar nematė, jau va Simona savo parodė o čia daugiau pavaikščiojus po flickr yra daugiau mūsų noisy-B nuotraukyčių http://www.flickr.co...57626984577042/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 17, 15:09)
nu brangioji, tau jau atskiro pakvietimo nereikia, gi tu pirma viską sužinai  lotuliukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 15:11)
tai galiu paimt kiev'ą arba yashicą pabandymui, tik paskolint ilgesniam laikui negaliu, nes kiev'as pažadėtas, o yashica ne mano smile.gif tik juostelių tada turėk smile.gif ai, dar agfa isolette vidutinio turiu, bet ten kita kategorija, vidutinio formato muilinė smile.gif cool.gif http://www.thecamera.../agfailette.htm

noriu noriu Kieva pabandyt.... Yashica turejus jau ir isbandzius... noriu dabar kazka kitko pabandyt... wink.gif
Agfa irgi idomus zaisliukas man rodos... Bet pradziai noriu Kieva pasibandyt....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 17, 14:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
noriu noriu Kieva pabandyt.... Yashica turejus jau ir isbandzius... noriu dabar kazka kitko pabandyt... wink.gif
Agfa irgi idomus zaisliukas man rodos... Bet pradziai noriu Kieva pasibandyt....

ok, įsimesiu smile.gif

kažin, panešiu tuos visus geležis?.. g.gif blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 rugpjūčio 2011 - 14:32
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 17, 15:11)
aj na tai va kas dar nematė, jau va Simona savo parodė o čia daugiau pavaikščiojus po flickr yra daugiau mūsų noisy-B nuotraukyčių http://www.flickr.co...57626984577042/  4u.gif

bigsmile.gif wub.gif

as prisijungiau prie kudros ,kol supratau kaip kas ten doh.gif
startuoju su sita foto blush2.gif

http://fotokudra.lt/...p...newk&page=1
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 17, 15:32)
bigsmile.gif  wub.gif
as prisijungiau prie kudros ,kol supratau kaip kas ten  doh.gif
startuoju su sita foto  blush2.gif

4u.gif
šaunuolė 4u.gif

DIDELIAUSI sveikinimai Akashai http://fotokudra.lt/...p...=topd&page= 4u.gif
Atsakyti
380ex paprasta blykste, valdoma aparato. Antras uzuolaideles kol kas pamirsk. Siulau uzdet ant blykstes plauku gumyte ir uzkisti balta vizitine kortele. Gausis baunceris. Blykste pakreipti i virsu. Tai pats geriausias budas fotografuojant patalpoje su baltom lubom. Fotografuok m rezimu. Jei jo nevaldai - uzrakto prioritetu. Tavo blikste turi sinchronizacija su trumpais islaikymais. Bet tada jos galia mazeja, nes ji tame rezime kelis impulsus leidzia. Todel prieblandoje ir kur galima statyk ne trumpesni nei 1/125 islaikyma. Jei reikia trumpesnio- turi ijungti hi sinc rezima. O to gali prireikti nebent vasaros diena lauke biski paakius pasviesti ir atspindziui akyse.

Galia +\- valdosi is fotiko. Strobizmui tokia blykste tinka is bedos, nes galia atstumu reiks reguliuoti. Pasiimk susitikiman, kas nors tikrai paaiskins kas prie ko
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 15:28)
ok, įsimesiu smile.gif

kažin, panešiu tuos visus geležis?.. g.gif  blink.gif  bigsmile.gif

As tau padesiu bent jau kieva panest biggrin.gif O jei rimtai tai as irgi tik geleziukus vezuosi... tik pas mane maziau.... smile.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 17, 15:32)
bigsmile.gif  wub.gif
as prisijungiau prie kudros ,kol supratau kaip kas ten  doh.gif
startuoju su sita foto  blush2.gif

http://fotokudra.lt/...p...newk&page=1

Sveikinu prisijungus...
Atsakyti