Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(blondeee @ 2011 08 17, 13:31)
Tai savos "kūrybos" nevertinat, tik namų darbus? ohmy.gif

Vertina, bet ne tu pirma ne tu paskutine naujoke... biggrin.gif Cia su ND pakankamai grieztai. Pirmuosius ND turetum greit atlikt, o va su 5 ND gali tekti ir ilgeliau pazaisti... Dziaugiuosi katik nuo ju issilaisvinusi smile.gif

Merginos turiu klausima pasiulyma biggrin.gif Mano sesuo rugsejo 17d isteka. Vestuves bus visiskai netradicines (jokiu vestuviniu tortiniu sukneliu, jaunoji su linine net nebalta, sveciams rekomenduojamas aprangos kodas linas, o vakarinei daliai vos ne dzinsai), vyks Nidoje (baznytines santuokos nebus, nors Nidos baznycioje fotkink ir fotkink). Dabar masto, kad reik fotografo. Tai as jai pasiuliau pasinaudoti jusu paslaugomis ax.gif Taip, kad jei kuri susidomejot brukstelkit man i AZ su savo foto nuorodomis (nes noresiu jai permesti paziureti) ir zinoma su kaina ax.gif Jei kyla kazkokiu klausimu irgi klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 17 rugpjūčio 2011 - 13:15
Sayonara. Manes krumuose nei stimuliuot nereikia. Liaudis ka sako? Zile galvon, velnias uodegon. Mano galva ne karta matei cool.gif uodegoj pas mane i senatve savas velniu forumas buriasi....
Atsakyti

QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 12:48)
jamam visas norinčias, atpalaiduojam ilgu liežuviu ir pezalais, pasijusi protinga ir žavinga, pažadu nerėkti, iš medinės padarysim guminę.. lotuliukas.gif  bent po kadrą-du visoms norinčiom užteks smile.gif

Svajonė meete bus, Kievą man imt? smile.gif

Ir assss ten busiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 13:14)
Manes krumuose nei stimuliuot nereikia.

Net susijaudinau nuo tokių komentarų...
Tfu, einu tept buterbrodų vaiko gimtadieniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 13:14)
Sayonara. Manes krumuose nei stimuliuot nereikia. Liaudis ka sako? Zile galvon, velnias uodegon. Mano galva ne karta matei cool.gif uodegoj pas mane i senatve savas velniu forumas buriasi....

poster_dont.gif laugh.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 08 17, 13:16)
Ir assss ten busiu cool.gif

I know smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 17, 13:13)

Ou jė biggrin.gif Noriu! Rašau.

Blyn reik ruoštis, tingiu sakau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 rugpjūčio 2011 - 13:39
A tau apie atpalaidavima liezuviu skias galima, o man apie zila galva tai jau ne? cool.gif

Gerai. Surimtejau. verysad.gif
Atsakyti
Malonu kam patiko mano foto 4u.gif

Sayonara - nu aš jau tau daug prirašiau ir priaikčiojau dėl tų foto wub.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 17, 11:50)

Simona, Kikirike, andriuska -> noriu padėkoti už smagų ir labai įdomų vakarą. Mačiau nuotraukytes, labai sužavėjo apšvietimas, ypatingai mėnulis  Šaunuoliai  nuotraukos iš juostinuko labai patiko, fantastika, net neabėjojau, kad galėtų būti negerai kas  Tikiuosi, ir aš jums buvau naudinga 

bet tu ir slapukė nu lotuliukas.gif taigi galėjai pasisakyti kas esi lotuliukas.gif doh.gif na tikiuosi neišgąsdinom taves blush2.gif O šiaip tau užteko juostinių kadrų? na pas mane skaitmenos yra,bet tu mane į skype draugus nepriimi g.gif Na žiūrėkis, jei reikia sakyk lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 13:47)

Andriau, nebeik Tu su mergaitėm į sodus naktį, Tave stimuliujančiai veikia

tai kad aš jau planuoju naktinę išvyką į mišką lotuliukas.gif ir nepatikėsi, ir tu į tą būrį įrašyta lotuliukas.gif

Andriushka - ieškom miško lotuliukas.gif dar turiu keletą numatytų vietų... susikaupsiu ir vakare tarp bandelių kepimo parašysiu tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 17, 13:56)
Labas  4u.gif  Pagaliau turiu PS  thumbup.gif  ir dali atostogu nuotrauku jau patvarkyta, reikes atrinkti ka parodyti  ax.gif

Man atrodo sita adresiuka del actionu buvo Svajone imetus https://www.wetransfer.com/  Norejau ir as is cia atsisiusti ale, nedaeina man biggrin.gif tai prisisiunciau is cia http://photo.tutsplu...-make-your-own/ tik dar neisbandziau, reikes kada prisesti  ax.gif

pora ir as is cia parsisiuncia thumbup.gif idomu bus, rodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 13:35)
A tau apie atpalaidavima liezuviu skias galima, o man apie zila galva tai jau ne?

Gerai. Surimtejau.

cyc biggrin.gif
Atsakyti
Neiseis matyt surimteti. Jau miskan kviecia smile.gif

O.k. Lauksiu. Meilus geriau rasyk i puslapiai.lt ten 24 h gaunu ir kontoros IT maziau darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, aciu kurios atsiliepiat ir kurios savo nuorodas imetat 4u.gif Tik iskart informuoju, kad kiekvienai i AZ nereiktu rasyti, kad jaunieji dabar Nidoj ir gris tik sekmadieni vakare, tai jusu foto gales perziureti tik kita savaitele, nes Nidoj be kompo sedi (mes ten niekad nevaziuojam su kompais) ax.gif Reiks paskambint ir pasakyt, kad kelis pasiulymus jau turiu, nes tik siandien ta reikala su sese apsnekejom thumbup.gif
Atsakyti