Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(blondeee @ 2011 08 17, 12:31)
Tai savos "kūrybos" nevertinat, tik namų darbus? ohmy.gif

vertinam vertinam, bet norint "pas chebrą" jungtis, reik namų darbus padaryt..smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 12:39)
Sayonara - sendien ipatingai griezta (paskaiciau kelis paskutinius postus ir iskylai vaizduoteje juodais lateksiniais drabuzeliais su tuom daikciuku, kurio tiesiogine paskirtis arkli pagreitinti.... Stekas berods jo pavadinimas) cool.gif

p...c biggrin.gif Andriau, nebeik Tu su mergaitėm į sodus naktį, Tave stimuliujančiai veikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 17, 12:45)
gal kokios info mesteltum blush2.gif  a?

Aš Tau mestelėsiu: pilnas googlas ir youtubas info- NETINGĖK PAIEŠKOTI biggrin.gif
Gerai suvarčiau, anią?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 17, 12:45)
šiaip tai man labai fainas tas persidengimas tai ir pakamantinejau kaip gauni ax.gif Na pažiūrėsim pažiūrėsim kaip apsidirbsi su tiek pozuoti norinčiom smile.gif)) Aš tai norėčiau bet prieš objektyva aš susikausčius, nors tiek ir tebandžiau, bet va kaip medinė biggrin.gif

jamam visas norinčias, atpalaiduojam ilgu liežuviu ir pezalais, pasijusi protinga ir žavinga, pažadu nerėkti, iš medinės padarysim guminę.. lotuliukas.gif bent po kadrą-du visoms norinčiom užteks smile.gif

Svajonė meete bus, Kievą man imt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 12:47)
vertinam vertinam, bet norint "pas chebrą" jungtis, reik namų darbus padaryt..smile.gif

Ir palaistyt, kad komentarai skalsūs būtų ir gerklėj nestrigtų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(blondeee @ 2011 08 17, 12:31)
Tai savos "kūrybos" nevertinat, tik namų darbus? ohmy.gif

geras bajeris, man patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 17, 12:49)
Ir palaistyt, kad komentarai skalsūs būtų ir gerklėj nestrigtų  biggrin.gif

biggrin.gif ja ja, Valdemar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 17, 13:50)
geras bajeris, man patiko biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 17, 12:08)
drinks_cheers.gif

aciu uz komentarus,vadinas labai nenugrybavau  rolleyes.gif 
fox action svajones koks konkreciai nebeatsimenu  smile.gif

Labas 4u.gif Pagaliau turiu PS thumbup.gif ir dali atostogu nuotrauku jau patvarkyta, reikes atrinkti ka parodyti ax.gif

Man atrodo sita adresiuka del actionu buvo Svajone imetus https://www.wetransfer.com/ Norejau ir as is cia atsisiusti ale, nedaeina man biggrin.gif tai prisisiunciau is cia http://photo.tutsplu...-make-your-own/ tik dar neisbandziau, reikes kada prisesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 17, 12:47)
Aš Tau mestelėsiu: pilnas googlas ir youtubas info- NETINGĖK PAIEŠKOTI  biggrin.gif
Gerai suvarčiau, anią??  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kas čia dabar, dar šakėmis badytis pradėk biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, džiugina tokios foto.

Smagaus jums myto, merginos!
Atsakyti
Mazai info patarimams. Ar blykste kalbasi su aparatu (yra koks e-ttl ar pan), ar fotikas sau, blykste sau? Ar blyksteje galia valdosi, ar ji kala vienodai? Tai pradiniai klausimai. Atsakius toliau butu klausimas- o ko neiseina padaryti su ta blykste?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 17, 13:00)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  kas čia dabar, dar šakėmis badytis pradėk biggrin.gif

Čia naujas klyksmas į klausimą taip atsakyti smile.gif
Atsakyti