Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ai tiek to, mažiau pliurpt reik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 rugpjūčio 2011 - 11:51
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 17, 00:41)
man su tuo prigesintu actionu ir be actiono patinka, abu variantai... o jei kritikuoti, tai horizontas kerta veidą  blush2.gif

drinks_cheers.gif

aciu uz komentarus,vadinas labai nenugrybavau rolleyes.gif
fox action svajones koks konkreciai nebeatsimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 17, 10:53)
nugi fainai, patiko, tik dabar sakyk ten kažkokia tekstūra dėta? čia labiausia dėl pirmos klausiu, nes viršuje dešiniam kampe matosi ryški linija o paksui jau sušvelninta, tikiuosi supratai ka klausiu smile.gif
Manau neatsiginsi kiek norės fotkinti tik spėk suktis ir nieko įkalbinėt nereikės biggrin.gif

nedėta ten tekstūra. problema tame, kad mano mamutė kartais kaprizinasi, stringa shutterio mygtukas. neturiu logiško paaiškinimo, kažkoks menkas mechaninis gedimas. kol kas netrukdo tiek, kad neščiau taisyti, o gilintis į techniką nenoriu, nes.. nenoriu..biggrin.gif tai kartais kai stringa, t.y. nenusispaudžia, tenka antrą kartą užvesti fotiką ir pakartoti tą patį kadrą uždengus ranka objektyvus, tai va matyt kažkas magiško tuo metu ir nutinka, persidengia kraštelis, patenka dalis šviesos ar tai vaizdo, ne pirmą kartą pastebėjau. o kai neuždengiu, o tiesiog pakartoju bandydama nejudėti ir neleisdama judėti modeliui, kartais gaunasi va kas: http://fotokudra.lt/...5&nav=aut&page= biggrin.gif

man per meetą tik DUOKITĖS visos, tai bus gerai(MAN) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 13:09)
man per meetą tik DUOKITĖS visos, tai bus gerai(MAN)  cool.gif

reiktu ir man tau karta atsiduot, o tai tik sneku, bet neduodu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2011 08 17, 12:15)
reiktu ir man tau karta atsiduot, o tai tik sneku, bet neduodu  lotuliukas.gif

nu tai vat galvok smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Jūsų teismui 4u.gif smile.gif

http://imageshack.us...51/foto276o.jpg
Atsakyti
QUOTE(blondeee @ 2011 08 17, 12:26)

skaityk pirmą puslapį ir pagal instrukcijas padaryk namų darbus, tada jau galėsi rodyti savo nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
Tai savos "kūrybos" nevertinat, tik namų darbus? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 09:55)
seniai ką nors rodžiau, tai prieš meetą parodysiu ką nors smile.gif

Pirma wub.gif Kokia sviesa grazi wub.gif
Atsakyti
Sayonara - sendien ipatingai griezta (paskaiciau kelis paskutinius postus ir iskylai vaizduoteje juodais lateksiniais drabuzeliais su tuom daikciuku, kurio tiesiogine paskirtis arkli pagreitinti.... Stekas berods jo pavadinimas) cool.gif
Atsakyti

blondeee vertinama mirksiukas.gif norint prisijungt prie musu, reik atlikt namu darbus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 17 rugpjūčio 2011 - 12:41
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 12:09)
nedėta ten tekstūra. problema tame, kad mano mamutė kartais kaprizinasi, stringa shutterio mygtukas. neturiu logiško paaiškinimo, kažkoks menkas mechaninis gedimas. kol kas netrukdo tiek, kad neščiau taisyti, o gilintis į techniką nenoriu, nes.. nenoriu..biggrin.gif tai kartais kai stringa, t.y. nenusispaudžia, tenka antrą kartą užvesti fotiką ir pakartoti tą patį kadrą uždengus ranka objektyvus, tai va matyt kažkas magiško tuo metu ir nutinka, persidengia kraštelis, patenka dalis šviesos ar tai vaizdo, ne pirmą kartą pastebėjau. o kai neuždengiu, o tiesiog pakartoju bandydama nejudėti ir neleisdama judėti modeliui, kartais gaunasi va kas: http://fotokudra.lt/...5&nav=aut&page= biggrin.gif

man per meetą tik DUOKITĖS visos, tai bus gerai(MAN)  cool.gif

šiaip tai man labai fainas tas persidengimas tai ir pakamantinejau kaip gauni ax.gif Na pažiūrėsim pažiūrėsim kaip apsidirbsi su tiek pozuoti norinčiom smile.gif)) Aš tai norėčiau bet prieš objektyva aš susikausčius, nors tiek ir tebandžiau, bet va kaip medinė biggrin.gif
QUOTE(andriuska @ 2011 08 17, 12:39)
Sayonara - sendien ipatingai griezta (paskaiciau kelis paskutinius postus ir iskylai vaizduoteje juodais lateksiniais drabuzeliais su tuom daikciuku, kurio tiesiogine paskirtis arkli pagreitinti.... Stekas berods jo pavadinimas) cool.gif

va kad jau pasirodei temsiu už liežuvio gal pavyks ka išpešti smile.gif)) Labai norėčiau blykste prisijaukinti, nors maniške sena nesivarto visokiom pusem bet vistiek nežinau nei ką ant fotiko nustatyt kai ji užsidedu ir panašiai, gal kokios info mesteltum blush2.gif a?
Atsakyti