Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 17, 10:07)
Ryšium su tuo, kad Ersės kompas suvalgė visas mano foto, tai aš leisiuos. biggrin.gif

Pagaliau supratau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 rugpjūčio 2011 - 10:18
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 16, 21:57)
mano modelis isvaziavo tai nuplauke fotosesija tiksliau atidejom ,o taip laukiau  doh.gif

kaip sauniai pakeitet neiste nuotrauka wow super ,vaizdas skirias iskart rG variantas patiko ..

as idesiu kelis portretukus man idomu kaip apdirbimas  ,nes mano akims grazu ,idomu kaip jums ..

Patiko abu varijantai.Saunuole 4u.gif Koki actiona naudojai?

QUOTE(Refresh @ 2011 08 16, 22:34)
Na, o tu pakritikuok. Mes tavo kritikuosim biggrin.gif

Be actiono man labiau patinka.Del forizonto pritariu Kikirikei ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 16, 22:41)

Vaikiuko foto labai,labai wub.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 07:55)
seniai ką nors rodžiau, tai prieš meetą parodysiu ką nors smile.gif

Man pirmoji labai patinka ax.gif
Atsakyti
Anei kiek neatsiprašau mano nuotraukos gavėjo (kai gausite koliažams) biggrin.gif

Kadangi šio žaidimo moderatorė iš anksto labai rūpinasi gavėju, pasakysiu, kad dedikuoju nuotrauką fotografijų madoms, prašom nesinervuoti, o užsikabinti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 10:10)
nu va, sąlygos liberalėja, blin.. bigsmile.gif  kas čia būtų per fotografių meetas be fotikų? aš taip nemoku smile.gif

aš net nemaniau fotiko neimt. Ar fotkinsiu ką, nežinau, bet kam jamsiu, tai tikrai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 17, 11:25)
Anei kiek neatsiprašau mano nuotraukos gavėjo (kai gausite koliažams)  biggrin.gif

Kadangi šio žaidimo moderatorė iš anksto labai rūpinasi  gavėju, pasakysiu, kad dedikuoju nuotrauką fotografijų madoms, prašom nesinervuoti, o užsikabinti.

kolkas visos nuotraukos labai fainos, laukiu likusiu mergaiciu 4u.gif

rolleyes.gif o fotika tai ir as pasiimsiu i meeta rolleyes.gif ir mane gales fotkint kas tik nori flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 17 rugpjūčio 2011 - 10:46
Labuka,
pačioj pradžioj norėčiau palenkus galvą padėkoti, tai wa:

Simona, Kikirike, andriuska -> noriu padėkoti už smagų ir labai įdomų vakarą. Mačiau nuotraukytes, labai sužavėjo apšvietimas, ypatingai mėnulis wub.gif Šaunuoliai ax.gif nuotraukos iš juostinuko labai patiko, fantastika, net neabėjojau, kad galėtų būti negerai kas thumbup.gif Tikiuosi, ir aš jums buvau naudinga blush2.gif

Maggie -> ačiū už komentarą, kai grįšime namo, bandysiu perfotografuoti, pamėginsiu dar kaip nors koliažą sudėlioti, dbr jau gavau patarimų, kaip su PS tai padaryti, nereikėws vargti su Paint'u bigsmile.gif

Ersė -> užuojauta dėl hardo... ale ir man taip buvo, tik, prarasta info ne tokia svarbi, kaip tau [atsakingumas prieš klientus], bet tai nuo to laiko įsirašynėju foto į kompaktus ar dar kur nors smile.gif

neiste -> ujej, koks gražuolis berniukas, fotografuok jį per naują ir ne vieną kartą mirksiukas.gif
Zirzės pataisymas labiausiai patiko.

Svajonė mūsų - wow, koks grožis, pati pačiausia man su piene, kur vieniša ir kur čia įdėta thumbup.gif

virdzzinija -> aš už nespalvotą, kažkaip šioj nuotraukytėj gal kitokio actiono norėtųsi, jei spalvota.

Kikirike -> jau pirma foto kaip patiko, berniuko išraiška tokia miela, lyg nuskriaustas būtų kleckas smile.gif

sayonara -> pirmoji ir trečioji sužavėjo thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 16, 22:57)

as idesiu kelis portretukus man idomu kaip apdirbimas  ,nes mano akims grazu ,idomu kaip jums ..

man spalvota labiau bet actiona gesinčiau, man per daug jo mirksiukas.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 08 16, 23:23)
Gal dabar geriau?
Ar išvis nereikia to action'o ?
Kaip kiti dalykai......?

man tai be actiono gal net labaiu patiko, nors gal man tokia truputi paranoja nuo jų(actionu) smile.gif))

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 16, 23:41)

man faina, pirma kažkaip istrigo akyse smile.gif

Erse tikiuois atgausi visa reikiama info

QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 08:55)
seniai ką nors rodžiau, tai prieš meetą parodysiu ką nors smile.gif

nugi fainai, patiko, tik dabar sakyk ten kažkokia tekstūra dėta? čia labiausia dėl pirmos klausiu, nes viršuje dešiniam kampe matosi ryški linija o paksui jau sušvelninta, tikiuosi supratai ka klausiu smile.gif
Manau neatsiginsi kiek norės fotkinti tik spėk suktis ir nieko įkalbinėt nereikės biggrin.gif

Laukine pasiimk pasiimk fotika labai noriu pačiupinėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 17, 10:53)

Laukine pasiimk pasiimk fotika labai noriu pačiupinėti biggrin.gif

Pasiimsiu visus savo žaislus, blykstę palieku, vistiek niekam jos neįdomios biggrin.gif O fotiką ir objektyvus pajamsiu. Galiu dar reflektorių įsimest.. Daugiau nieko kaip ir neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 17, 12:50)
neiste -> ujej, koks gražuolis berniukas, fotografuok jį per naują ir ne vieną kartą  mirksiukas.gif

aciu, bandysiu, kai vel sveciu sulauksiu 4u.gif mergaite ten mirksiukas.gif

vertinant nuotrauku grozi (daugiau negaliu ka, kai patirties stoka) tai kikirikes pirmoji labai patiko. Spalvos antram plane zaismingumo daug priduoda, dar mama su vaiku ant ranku patiko 4u.gif
Sayoros pirma wub.gif (tokia savo isireminciau) ir paskutine..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 17 rugpjūčio 2011 - 11:06
negaliu į svao nuotraukas žiūrėt po maggy flickro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 17, 10:55)
Pasiimsiu visus savo žaislus, blykstę palieku, vistiek niekam jos neįdomios biggrin.gif O fotiką ir objektyvus pajamsiu. Galiu dar reflektorių įsimest.. Daugiau nieko kaip ir neturiu  biggrin.gif

Liuks, tikrai prašysiu pačiupinėt smile.gif))
šiaip kalbant apie blykstes aš labai norėčiau paprotinimo apie jas, kaip ja naudoti ir panašiai, nes būna situacijų kad labai šviesos trūksta, o išnaudot blykstes ir nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 17, 11:05)
Liuks, tikrai prašysiu pačiupinėt smile.gif))
šiaip kalbant apie blykstes aš labai norėčiau paprotinimo apie jas, kaip ja naudoti ir panašiai, nes būna situacijų kad labai šviesos trūksta, o išnaudot blykstes ir nemoku blush2.gif

Ir aš norėčiau. Nes va jau du metai kaip ją tik turiu smile.gif Tai pajamsiu ir ją gal tada. Vdrug kas, juk nesunku.
Atsakyti