Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2011 08 17, 00:34)
Na, o tu pakritikuok. Mes tavo kritikuosim biggrin.gif
Man svarbi kiekviena nuomonė.
Man pačiai atrodo gražu, bet kiti padeda pamatyti klaidas ir jų nebekartoti.

Na, dar viena biggrin.gif
Be action'o.

man su tuo prigesintu actionu ir be actiono patinka, abu variantai... o jei kritikuoti, tai horizontas kerta veidą blush2.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
iškart atsiprašau, kad įsiterpiau, bet man ir mb pyktis apėmė šiek tiek doh.gif biggrin.gif

Erse, nežinau, pašnekėjau su saviškiu, tai:
1. Jam kilo klausimas, kaip vienur nerado, o kitur jau gali rast? Nes jei viena firma sugebėjo hardą nuskaityt ir rado dalį nuotraukų, tai itin realu, kad kitos dalies nuotraukų tiesiog nebepasieks - jie gali atkapstyti failus, jei tai įmanoma, bet pusė jų gali tiesiog nebebūti, nes ant viršaus užrašyta kita informacija. Jeigu dingsta kažkas, o ant viršaus Tu tarkim užrašai kažkokią kitą informaciją (kitą foto, kitą dokumentą ar pan., į tą tuščią vietą), tai tiesiog dingsta buvusi ir tiek.
2. Vis tik jis mano, jog gerai suka čia pirštus firmeriai, dėl kainos..
3. Kitas dalykas - gali būti, jog reikėjo tiesiog hardą su keliom skirtingom programom pratikrinti. Bet vėlgi sumos ne šimtais, tai kiek? Tūkstantis, pusantro? Kosmosai, nu nebūna taip.
4. Tavo hardas sudegė ar tiesiog dingo informacija (smigo)?

anyway, linkiu, kad labai neapiplėštų (kas šiom dienom IT firmose itin populiaru) ir kad atgautumėt failus..

p.s. jeigu sminga hardas ar ištrynėt foto netyčia, kurių reikėjo, tai svarbiausia - nieko daugiau nebedarykit su pc ir iškart kreipkitės į tuos, kas žino, ką daryt (nebūtinai tai firma, užtenka žmogaus, išmanančio kompiuterių techniką..). taip užtruks ir trumpiau viską atgaut, ir pigiau..
Atsakyti
Refresh - man graziau su prigesintu actionu, bet horizonta tiesinciau... smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 17, 00:41)

Man pirma ir paskutine labiausiai patiko wub.gif Daugiau pakomentuosiu flickr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 08 17, 00:04)
iškart atsiprašau, kad įsiterpiau, bet man ir mb pyktis apėmė šiek tiek  doh.gif  biggrin.gif

Erse, nežinau, pašnekėjau su saviškiu, tai:
1. Jam kilo klausimas, kaip vienur nerado, o kitur jau gali rast? Nes jei viena firma sugebėjo hardą nuskaityt ir rado dalį nuotraukų, tai itin realu, kad kitos dalies nuotraukų tiesiog nebepasieks - jie gali atkapstyti failus, jei tai įmanoma, bet pusė jų gali tiesiog nebebūti, nes ant viršaus užrašyta kita informacija. Jeigu dingsta kažkas, o ant viršaus Tu tarkim užrašai kažkokią kitą informaciją (kitą foto, kitą dokumentą ar pan., į tą tuščią vietą), tai tiesiog dingsta buvusi ir tiek.
2. Vis tik jis mano, jog gerai suka čia pirštus firmeriai, dėl kainos..
3. Kitas dalykas - gali būti, jog reikėjo tiesiog hardą su keliom skirtingom programom pratikrinti. Bet vėlgi sumos ne šimtais, tai kiek? Tūkstantis, pusantro? Kosmosai, nu nebūna taip.
4. Tavo hardas sudegė ar tiesiog dingo informacija (smigo)?

anyway, linkiu, kad labai neapiplėštų (kas šiom dienom IT firmose itin populiaru) ir kad atgautumėt failus..

p.s. jeigu sminga hardas ar ištrynėt foto netyčia, kurių reikėjo, tai svarbiausia - nieko daugiau nebedarykit su pc ir iškart kreipkitės į tuos, kas žino, ką daryt (nebūtinai tai firma, užtenka žmogaus, išmanančio kompiuterių techniką..). taip užtruks ir trumpiau viską atgaut, ir pigiau..

Sveika, aciu kad rupinates 4u.gif Man hardas sudege. as nenesiau kompa bet kur, i pirma pasitaikiusia vieta ir jau ka ten pasako tuom tikiu. Atidavem draugui, tikrai geram seimos draugui, zmogus apsiieme, jam bus tik daug knisalynes, o naudos is musu visiskas nulis. Dirba jis rimtai labai ir labai senai. Tie skanavimai apie kuriuos tu kalbi buvo jau padaryti keliose vietuose ir jie nerado ko reikejo ir tai nekainavo mums. Tuomet yra sekantis budas, ardo pati harda, kazkokia dali deda i nauja harda, stato ant kazkokio stendo ir jau ten vyksta ilgai procesai. Ir vel ta apsieme tarpininkauti musu draugas, bandys tartis ir su garantiniu kad leistu ardyti harda ir su jais kad butu pigiau. Gal jau tie zmones kurie taip traukia informacija ir ima daug pinigu, deja, o ka daryti kai duomenu reikia, o niekas nesugeba ju istraukt doh.gif Klaipedoj net nera tokiu kas daro taip. Galejau to nedaryti, pasakyt, kad nuotrauku nebus, bet sitoj vietoj kaina pasidaro nesvarbi kad miegot ramiai galetum doh.gif
Atsakyti
seniai ką nors rodžiau, tai prieš meetą parodysiu ką nors smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pirma ir trečia... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 16, 23:38)

AAAA, tiesa, noriu pagirt - Zirzei pramušė, šaunuolė thumbup.gif

aciu ax.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 16, 23:57)

ar geriau sis.. su action

man tai spalvota ax.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 08 17, 00:23)
Gal dabar geriau?

labai faina nuotrauka rolleyes.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 17, 00:41)

man trecioji bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 09:55)
seniai ką nors rodžiau, tai prieš meetą parodysiu ką nors smile.gif

pirmoji wub.gif
Atsakyti
Refresh, grazi foto, man gal irgi su action graziausia wink.gif bet va ir man norisi siek tiek tiesesnio horizonto wink.gif

Sayonara, man pirma patinka, nezinau kuom bet uzkabino... gal ta sviesa.

Kikirike, man berniuko foto pirma patikti ir tas didysis pirstas lotuliukas.gif thumbup.gif Galimos kelios interpretacijos.

Beja kad jau cia pradziamokslis, turiu kiek kvailoka klausima apie histograma blush2.gif Skaiciau apie jas daug... bet gal kuri galetumete imesti, kaip turetu atrodyti ideali histograma? Ne zodzius, o vizualini histogramos pvz ax.gif Ka raso Kelby as zinau biggrin.gif
Atsakyti
Antra, say. Jei mane su savo žvėrim taip padarysi, perku juostinį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 17, 09:42)
Antra, say. Jei mane su savo žvėrim  taip padarysi, perku juostinį  biggrin.gif

tai Tu atvažiuok ir įkalbink mergas leisti man fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 17, 09:46)
tai Tu atvažiuok ir įkalbink mergas leisti man fotkint biggrin.gif

Ryšium su tuo, kad Ersės kompas suvalgė visas mano foto, tai aš leisiuos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 17, 10:07)
Ryšium su tuo, kad Ersės kompas suvalgė visas mano foto, tai aš leisiuos. biggrin.gif

nu va, sąlygos liberalėja, blin.. bigsmile.gif kas čia būtų per fotografių meetas be fotikų? aš taip nemoku smile.gif
Atsakyti