paprasta - WOW klipuko nuotraukos
net susigraudinau žiūrėdama, pirmą kartą mačiau pagoniškas vestuves, kaip įdomu, gražu, gaudžiau kiekvieną nuotrauką, kaip įdomu būtų jas pamatyti palaidas, panagrinėti, ten kur barsto į ugnį kažką užkabino, liepsna tokia įdomi
ale žiūriu ir grožiuosi,
mergyčkos, kaip jūs susitvarkote, kaip tvarkingai atrodo nuotraukos, KOKYBIŠKOS tokios.
Maggie - patiko delnas, krintanti šviesa, tamsumas, tik iš pradžių pagalvojau, kad ten kiaušinis už rankos, paskui pagalvojau, kad koja, paskui jau įsižiūrėjau - ogi puodukas. Kažkaip man norėtųsi, kad ir ąselė matytųsi tada
vasaros auto spalvos liuksinės. Ai, beje, aš neseniai baigiau čipsų erą, tai gal dėl to man jie anąsyk užkliuvo. Kai patapau
atsisakiau ir dbr stengiuosi vengti, nors kartais "pasmaližiauju", jei taip galima pasakyti
rankšluosčiai man kažkaip nepatiko, nu tie siūlai dar. norėtųsi, kad kūnas būtų pirmam plane, o gal kažko nesuprantu ~.~
canon+helios (pimas bandymas) - vuoj, jau ir aš užsimaniau pasinagrinėti, kaip kas turi būti, ką reikti pirkti ir pan. Jau užkrėtėt tais užsukimais fainais
vienintelė - DĖKINGA tau be galo, akyse pašviesėjo, dbr žinosiu, kad ir tam skyrely galima koreguoti, o tai prieš tai bijojau ten liesti
AČIŪ, AČIŪ