Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2011 08 12, 15:02)
Paprasta, nu tikrai kokybė liuksinė bigsmile.gif net neįtartum, kad labai saulėta buvo..

o kokį maždaug darei? g.gif

4u.gif

Nuo 1/5000 Kai kur ir ilgesnis kiek, bet jau tada diafragma priverta... o taip nesinorėjo jos privert, nes fonas nelabai dėkingas buvo... ir dar pora svetimų visai prašalaičių fotografų buvo... tiesa, vienas ten iš žurnalistų... tai vienu metu tokiu veideliu pažiūrėjau, kad jam gal praėjo noras už jaunųju stovėt doh.gif
Atsakyti
mira puikiai susitvarkei, puikios nuotraukos thumbup.gif tik dėl mano kantrybės trūkumo, iki galo filmuko neperžiūrėjau blush2.gif beje ką pastebėjau, kad stačios fotkės filmukuose žiauriai nesižiūri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 12, 15:12)
mira puikiai susitvarkei, puikios nuotraukos  thumbup.gif  tik dėl mano kantrybės trūkumo, iki galo filmuko neperžiūrėjau  blush2.gif  beje ką pastebėjau, kad stačios fotkės filmukuose žiauriai nesižiūri  g.gif

tikrai taip- nesižiūri stačios... kitą kartelį žinosiu, kad vengt tokių reiktų
Atsakyti
Paprasta, puikus filmukas, patiko reportažas apie pagoniškas tradicijas. Su saule liuks susitvarkei. mirksiukas.gif Kelios fotkės man pasirodė iš vis nerealios, norėčiau visas matyti flickre, kad galėčiau pakomentuoti. 4u.gif
Maggie, super abu auto. 4u.gif
Domante, gražiai piešia heliosas. 4u.gif
Atsakyti
paprasta - WOW klipuko nuotraukos blink.gif net susigraudinau žiūrėdama, pirmą kartą mačiau pagoniškas vestuves, kaip įdomu, gražu, gaudžiau kiekvieną nuotrauką, kaip įdomu būtų jas pamatyti palaidas, panagrinėti, ten kur barsto į ugnį kažką užkabino, liepsna tokia įdomi wub.gif

ale žiūriu ir grožiuosi, mergyčkos, kaip jūs susitvarkote, kaip tvarkingai atrodo nuotraukos, KOKYBIŠKOS tokios.

Maggie - patiko delnas, krintanti šviesa, tamsumas, tik iš pradžių pagalvojau, kad ten kiaušinis už rankos, paskui pagalvojau, kad koja, paskui jau įsižiūrėjau - ogi puodukas. Kažkaip man norėtųsi, kad ir ąselė matytųsi tada mirksiukas.gif vasaros auto spalvos liuksinės. Ai, beje, aš neseniai baigiau čipsų erą, tai gal dėl to man jie anąsyk užkliuvo. Kai patapau nestuke.gif atsisakiau ir dbr stengiuosi vengti, nors kartais "pasmaližiauju", jei taip galima pasakyti lotuliukas.gif rankšluosčiai man kažkaip nepatiko, nu tie siūlai dar. norėtųsi, kad kūnas būtų pirmam plane, o gal kažko nesuprantu ~.~
canon+helios (pimas bandymas) - vuoj, jau ir aš užsimaniau pasinagrinėti, kaip kas turi būti, ką reikti pirkti ir pan. Jau užkrėtėt tais užsukimais fainais bigsmile.gif

vienintelė - DĖKINGA tau be galo, akyse pašviesėjo, dbr žinosiu, kad ir tam skyrely galima koreguoti, o tai prieš tai bijojau ten liesti blush2.gif AČIŪ, AČIŪ bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 12 rugpjūčio 2011 - 15:27
QUOTE(Alexso @ 2011 08 12, 15:23)
Paprasta, puikus filmukas, patiko reportažas apie pagoniškas tradicijas. Su saule liuks susitvarkei. mirksiukas.gif  Kelios fotkės man pasirodė iš vis nerealios, norėčiau visas matyti flickre, kad galėčiau pakomentuoti. 4u.gif 

būtinai įkelsiu 4u.gif dėkui 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 12, 15:26)
paprasta - WOW klipuko nuotraukos  blink.gif  net susigraudinau žiūrėdama, pirmą  kartą mačiau pagoniškas vestuves, kaip įdomu, gražu, gaudžiau kiekvieną nuotrauką, kaip įdomu būtų jas pamatyti palaidas, panagrinėti, ten kur barsto į ugnį kažką užkabino, liepsna tokia įdomi  wub.gif

ten į ugnį bėrė gintarą (gal kokias dulkes) ir ta ugnis taip iškildavo į viršų .. ir dar kažką bėrė į ugnį... bet man su atmintimi labai sudėtinga doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
gal kuri zino, kokio sviesumo Vilniaus santuoku rumai? keik ISO man turet? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 17:48)
gal kuri zino, kokio sviesumo Vilniaus santuoku rumai? keik ISO man turet? biggrin.gif

santuokos rūmuose tik svečiu buvau doh.gif Nu nors nėra ten tamsu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na vis dar nepribaigiau 5 ND, truputuka atidejau i sali ax.gif

Ruosiuosi pirma karta gyvenime fotosesijai. Esme paaugles mergaites kazkaip reikia graziai sugalvot kauno senamiestyje pafotkinti. Gal kokiu kas ideju turit ar patarimu - man nepatyrusiai?
Galimi 2 varianta - arba ryski saule ( laikas per pacius pietus) arba lietus - taip sako skirtingu psl oru prognozes doh.gif
Tai va kilo dar kitas kvailas klausimas - ar galima per lietu fotkinti? jei suslaps fotikas? kokie galimi sprendimai jei tai butinai turi vykti lauke???

na zodziu HELP visomis prasmemis!!!
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 12, 17:53)
santuokos rūmuose tik svečiu buvau  doh.gif Nu nors nėra ten tamsu  g.gif

svarbu ne nuotaka daznai biggrin.gif
Atsakyti
Aš siūlyčiau rinktis ankstų rytą arba pavakarę- išvengsi aštrios saulės... o dėl lietaus man teko- laikė virš manęs skėtį, o fotoaparatą dar buvau įsukusi į maišiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 18:15)
svarbu ne nuotaka daznai biggrin.gif

aj nuotaka norėčiau antrą kartą , tik gal ne santuokos rūmuose lotuliukas.gif
Atsakyti