Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sansara @ 2011 08 16, 21:18)
neiste,

Klausykit vaikai šitos tetos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 rugpjūčio 2011 - 21:21
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 23:09)
Tu geriau parodyk originalą, nes čia jaučiu su PS pridarei šitų ratų blush2.gif

sansara aciu 4u.gif
originalai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 16 rugpjūčio 2011 - 21:38
Kai fokuso akytėse nėra - tamsink ir dėk šarpo bei kontrastink. Bet labai vos vos. Tiek tereikia ir galima išgelbėti. Labai daug geltonos spalvos, reikia šaltinti.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 16, 20:23)

originalai:

W/B nugrybaves blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

Aš su tokiu klausimu. Ar esate fotografavusios mergvakarį?
Gal galite pasidalinti kaip pavyko ir pan. Aš pati jau PO mergvakario FS, bet kažkaip baisoka darosi, kad merginos gaus labai banalias foto.
Fotografavau jachtoje ir šiek tiek ceremoniją vienoje sodyboje. Tartąsi buvo dėl 3-4 valandų, tiek ir išbuvau.
Ir vat neįsivaizduoju kokį mianą galėjau dar išlaužti. Stengiausi pagauti nesuvaidintas emocijas, įdomesnes užduotis, yra aišku ir grynai supozuotų nuotraukų.
Kažin ar mano baimės pagrystos.....
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 22:42)
Kai fokuso akytėse nėra - tamsink ir dėk šarpo bei kontrastink. Bet labai vos vos. Tiek tereikia ir galima išgelbėti. Labai daug geltonos spalvos, reikia šaltinti.

tai kad kai fokuso nėra, jo nėra ir taškas. Ką čia jau begelbėsi. Juk portretas čia, ne kažkokia nepakartojama akimirka, kad ir pirmų žingsniukų ar dar kažko. Portretas pakartojamas, kitąkart tik su fokusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 rugpjūčio 2011 - 21:49
QUOTE(Refresh @ 2011 08 16, 22:47)
Sveikos. smile.gif

Aš su tokiu klausimu. Ar esate fotografavusios mergvakarį?
Gal galite pasidalinti kaip pavyko ir pan. Aš pati jau PO mergvakario FS, bet kažkaip baisoka darosi, kad merginos gaus labai banalias foto.
Fotografavau jachtoje ir šiek tiek ceremoniją vienoje sodyboje. Tartąsi buvo dėl 3-4 valandų, tiek ir išbuvau.
Ir vat neįsivaizduoju kokį mianą galėjau dar išlaužti. Stengiausi pagauti nesuvaidintas emocijas, įdomesnes užduotis, yra aišku ir grynai supozuotų nuotraukų.
Kažin ar mano baimės pagrystos.....

aš kaip tik baiginėju tvarkyti mergvakarį... na pas mane buvo sudėtingiau, nes visu pirma lijo, dangus tamsus ir dar jau pradedant fotkinti buvo 19.30val kažkur doh.gif tamsu kaip nežinau kur doh.gif Ir merginos nieko nebuvo pasiruošusios - mergvakarį ale vos nevedžiau aš doh.gif na tiesiog ėjom ir fotkinomės, taip kad patikinu pas tave tikrai bus MILIJONĄ KARTŲ geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 16, 21:47)
tai kad kai fokuso nėra, jo nėra ir taškas. Ką čia jau begelbėsi. Juk portretas čia, ne kažkokia nepakartojama akimirka, kad ir pirmų žingsniukų ar dar kažko. Portretas pakartojamas, kitąkart tik su fokusu.

Šiaip pritariu, ir ypač, kai mamytė su fotoaparatu. Bet spėjau prikišti nagus

1. Tamsinau akis
2. stumdžiau curves.
3. šaltinau.

Pasėdėjus galima geriau išgauti, bet tikrai neapsimoka, kai toks modelis namie 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 rugpjūčio 2011 - 21:54
QUOTE(neiste @ 2011 08 16, 22:23)

originalai:

pabandziau pazaisti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
neiste, vaikučio burnytė atrodo nešvari, fokusas ne ten, kur galėtų geriau būt ir geltona labai. Patarčiau tiesiog bandyti perfotografuoti šį gražų mažylį. Bus praktika tau.

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 16, 22:53)
aš kaip tik baiginėju tvarkyti mergvakarį... na pas mane buvo sudėtingiau, nes visu pirma lijo, dangus tamsus ir dar jau pradedant fotkinti buvo 19.30val kažkur  doh.gif  tamsu kaip nežinau kur  doh.gif Ir merginos nieko nebuvo pasiruošusios - mergvakarį ale vos nevedžiau aš  doh.gif na tiesiog ėjom ir fotkinomės, taip kad patikinu pas tave tikrai bus MILIJONĄ KARTŲ geriau  thumbup.gif

Mano panelės pasiruošusios buvo tik savo užduotis, o tarkime kad kažką pasiruošti grynai fotosesijai, neprikalbinau, sakė ir taip ten visko pakaks. Milijoną kartų, kažin ar bus geriau biggrin.gif Bet parodysiu ir čia kai baigsiu, kad patarkuotumėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 21:57)
pabandziau pazaisti rolleyes.gif

user posted image

Zirze, akys per šviesios g.gif

Gal taip?
user posted image

Refresh teisi dėl burnytės, bet, pateisinu - tai ne pagrindinė problema, juolab, kad naminė foto. Tokių pas kiekvieną namie yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 16, 23:00)

Mano panelės pasiruošusios buvo tik savo užduotis, o tarkime kad kažką pasiruošti grynai fotosesijai, neprikalbinau, sakė ir taip ten visko pakaks. Milijoną kartų, kažin ar bus geriau biggrin.gif Bet parodysiu ir čia kai baigsiu, kad patarkuotumėt biggrin.gif

kaip neidomu, tai kam tada ta fotografe imti, ir neklausyti jos doh.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 16, 23:01)
Zirze, akys per šviesios  g.gif

ga;but, bet tavojoje man per tamsios, reik viduriuko tada
Atsakyti