Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

4u.gif
Keliu kelias foto, laukiu kritikos ir pastabu blush2.gif

user posted image

user posted image

Kaip j/b?
Atsakyti
Zirze, jega.Stebini.

Yvette, labas.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 16, 21:08)
4u.gif
user posted image[/url]

Kaip j/b?

man pirmojoje kazkas su spalvom negerai g.gif ir veidukas padeges kai kuriose vietose. Antrojoje JB lyg geras (?) bet veidukas jau labai isdeges. Nors akys tai labai zavi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 08 16, 21:14)
Zirze, jega.Stebini.

flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 16 rugpjūčio 2011 - 20:42
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 22:41)
man pirmojoje kazkas su spalvom negerai g.gif ir veidukas padeges kai kuriose vietose. Antrojoje JB lyg geras (?) bet veidukas jau labai isdeges. Nors akys tai labai zavi bigsmile.gif

nemoku as i j/b verst, kaip ismokt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 16, 20:08)
4u.gif

Kaip j/b?

nu sorry, akys tai nzn, persistengta ryškiai manau, nenatūraliai visiškai atrodo schmoll.gif

j/b šiek tiek per šviesus, antroji labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 16 rugpjūčio 2011 - 20:46
QUOTE(neiste @ 2011 08 16, 21:43)
nemoku as i j/b verst, kaip ismokt? unsure.gif

zinok ir as nemoku, vis dedu cia foto su JB su didele baime vel perksiatyti, kad JB negeras (per pilkas, nera pustoniu ir pan)...na bet dedu, mokinuosi rolleyes.gif
Atsakyti
neiste pirmoj negerai isdege visur ir akys nenaturalios, antroj man veidukas kaip murzinas atrodo, na po lupitem ir aplink jas, ir irgi viskas isdege, tu cia prie kokio apsvietimo fotkinai? su blicu gal? nes nezinau keistokos tos foto tokios.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 14, 12:17)
as birstoniske wink.gif

Pavydu wub.gif Gera ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 16, 22:53)
neiste pirmoj negerai isdege visur ir akys nenaturalios, antroj man veidukas kaip murzinas atrodo, na po lupitem ir aplink jas, ir irgi viskas isdege, tu cia prie kokio apsvietimo fotkinai? su blicu gal? nes nezinau keistokos tos foto tokios.

nu ne unsure.gif naturaliam apsvietime, tik saule pro langa pleskino, neturejau kur pasislept, nes visi langai i vakarus doh.gif
bet tai kaip cia..man jos tokios grazios, tokios mielos, o se tau, kad nori..vis tik ka reiskia nepatyrusi akis doh.gif sad.gif
Atsakyti
Tu geriau parodyk originalą, nes čia jaučiu su PS pridarei šitų ratų blush2.gif
Atsakyti
neiste, matyt traukant level ar curves PS sugadinai veiduko oda, dabar ten ne oda, o didele balta skyle. abu portretukai techniskai sugadinti. o jei buvo toks isdegimas ir originale, tai ekspozicija parinkta neteisingai, per ilgas islaikymas, reikejo EV (ekspokorekcija) i minusa nusukti arba trumpinti islaikyma kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 15, 22:19)
Lietaus sokis ką su tuo stulpu ir medžiu norėjai parodyti- nesupratau  g.gif  gal pavadinimo reiktų..

vaivoykštė patiko, tik horizontas šiek tiek kreivokas  g.gif o smėlio pilims, trūksta pilno atspindžio vandenyje ..

Labai ačiū už pastabas 4u.gif
Atsakyti