Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 08 16, 19:11)

Zirze, aš kol kas neturiu foto koliažui, jei spėsiu ką suorganizuoti iki ketvirtadienio būtinai prisijungsiu.

Aš labai smagias, nefotografines atostogas turėjau. Dvyliką kadrų juostelėje parsivežiau ir apie šimtą skaitmeninių akimirkų, šeimos albumui. Smagu visai. Vat šitaip.
Reikės šiom dienom pasisvečiuoti jūsų flickr, pasiilgau gražių, paprastų akimirkų.

galima ir is seno kazka ax.gif smagu butu, jei prisijungtum, si karta mazokai zaidzianciu rolleyes.gif

laukiam tu keliu nefotografiniu atostogu akimirku ax.gif
Atsakyti
Vaje uzjauciu del prarastos info, bet tikiuosi, kad atkapstys visus failus kuriu tik reikia wink.gif

Parsisiunciau ta PS update, o ka daryt kad jis veiktu? Vel kanors kurnors sukelti rankiniu budu? Ar automatiskai suinstaliavus turi veikti?
Papildyta:
Lyg atsidare smile.gif
Atsakyti
reikia nuomones del sios foto kadravimo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 19:20)

kul, man tai laba patinka bigsmile.gif neįprastai ir gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 19:20)

Įdomu bigsmile.gif smile.gif Kadravimas patinka, apdirbimas gal ne... Gal dėl to, kad plaukų nėra, atrodo išblyškusi, kaip ligonė 4u.gif OI kaip žiauriai parašiau doh.gif Na, bet gal suprasi ką turiu omeny biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 rugpjūčio 2011 - 19:24
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 16, 20:23)
kul, man tai laba patinka  bigsmile.gif  neįprastai ir gražiai smile.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 20:23)
Įdomu bigsmile.gif  smile.gif Kadravimas patinka, apdirbimas gal ne... Gal dėl to, kad plaukų nėra, atrodo išblyškusi, kaip ligonė  4u.gif OI kaip žiauriai parašiau  doh.gif  Na, bet gal suprasi ką turiu omeny  biggrin.gif

su ta spalva kaip yra, kakta man rodo raudonai, veido apacia jau nesa lyg i zalia/geltona, nemoku sureguliuoti normaliai g.gif si foto pilna yra su plaukais, bet ji viena ranka tuos plaukus suemus, ir va tos rankos alkune nukapojus turiu, tai apkirpau taip blush2.gif

va, pataisiau rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 16 rugpjūčio 2011 - 19:39
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 19:26)
aciu 4u.gif
su ta spalva kaip yra, kakta man rodo raudonai, veido apacia jau nesa lyg i zalia/geltona, nemoku sureguliuoti normaliai g.gif si foto pilna yra su plaukais, bet ji viena ranka tuos plaukus suemus, ir va tos rankos alkune nukapojus turiu, tai apkirpau taip blush2.gif

Parodyk keletą variantų ir merginos tikrai padės. Nes verta, manau padirbėti smile.gif

O dėl apdirbimo, na, blyn, kiekvienas turi savų stabdžių, kai įkirsi vieną dieną ir nebesustosi.* Va žėk kaip pražydai per šią fs biggrin.gif Šaunuolė smile.gif Daugiau pasitikėk, jei pargriūsi vėl atsistok 4u.gif

* rG stabdis - žmonių iš toliau fotuografavimas, ana žiauria nemuoka šitų dalykų, kaip akomponuot, sustyguot, visaip pafokusuot, beja žaiste ir rezekuote. Tik niekam ana nesaka i vaidina baisia fotuograpę mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 rugpjūčio 2011 - 19:38
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 20:26)

va, pataisiau rolleyes.gif

g.gif bliamba, mano kompe rodo veido odas spalva grazia, nu cia vie tiek kaip sakei, ligones g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 19:41)
g.gif bliamba, mano kompe rodo veido odas spalva grazia, nu cia vie tiek kaip sakei, ligones g.gif  biggrin.gif

nzn ką jūs ten matot, man tai graži ta oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 20:33)
Parodyk keletą variantų ir merginos tikrai padės. Nes verta, manau padirbėti smile.gif

O dėl apdirbimo, na, blyn, kiekvienas turi savų stabdžių, kai įkirsi vieną dieną ir nebesustosi.* Va žėk kaip pražydai per šią fs  biggrin.gif  Šaunuolė  smile.gif  Daugiau pasitikėk, jei pargriūsi vėl atsistok 4u.gif

* rG stabdis - žmonių iš toliau fotuografavimas, ana žiauria nemuoka šitų dalykų, kaip akomponuot, sustyguot, visaip pafokusuot, beja žaiste ir rezekuote. Tik niekam ana nesaka i vaidina baisia fotuograpę mirksiukas.gif  biggrin.gif

biggrin.gif mirksiukas.gif

na tarkit zodi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Aš už pirmą. Netrukdo taip nukirsta ranka. wub.gif
Antroje atrodo, kad mergina plika galva, o tie plaukai ant peties šiaip užmesti iš kažkur. biggrin.gif IMHO.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 19:49)
biggrin.gif  mirksiukas.gif

na tarkit zodi 4u.gif

aš už antrąją, ir tik už antrąją smile.gif
Atsakyti