Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 08 16, 16:27)
Aš po šitų krikštynų per pertraukėlę įsirašiau į kompą nuotraukas, nes baimė ėmė, bet tai kiek vargo. Dabar iš kortelių ištrinta. Einu blyn perkelsiu. Laikysiu kompe ir harduke (aš perkeliu tik sutvarkytas jau, nors logikos nelabai tame yra)

Yra logikos biggrin.gif As is pradziu i kompa, i harda, tada tvarkau, sutvarkius ikeliu i harda sutvarkytas, ir jau kai atiduodu nuotraukas, kazkiek palaikau dar, jei zmones kokiu pastabu turetu, o paskui istrynu ir pasilieku tik sutvarkytas jei kam prireiktu. Nors va, dabar jau i du hardus keliu biggrin.gif Tai kelkis ir tu netvarkytas i harda, neisivaizduoji kiek nervu sugadinau per ta laika, neisivaizduoju kaip zmonems paskambint ir pasakyt doh.gif Dar bandysiu nesakytit, gal atras nuotraukas, o tai ir jiems daug nervu sugadinsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 16:32)

Nenorėčiau to patirt, ačiū, kad pasidalini unsure.gif Tikėkimės atgaus, bet Tavęs dar labiau gaila.
Atsakyti
Ersė - linkiu kad surastų foto 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 16, 16:30)
Tai aišku. O iš mažiau nusimanančių žmonių galima ir daugiau paimti nei priklauso. Toks gyvenimas.  nail.gif

Tikrai ne visada smile.gif Kadangi nesuprantu tokiuose dalykuose kaip ir masinose, todel tokiais dalykais rupinasi draugai kurie nusimano ir kuriais pasitikiu:)

Kikirike, aciu 4u.gif

rG, as tai dzin, man saves negaila, man gaila zmoniu kuriems nuotrauku negaliu atiduot unsure.gif Vyro draugai dar... Buvo ju vestuvese vyriausiu pabroliu pries 15 metu ir ismete zieda is ranku kai reikejo paduot, sako nesa nelaime tokie zenklai, reikejo 15 metu kad ta nelaime ateitu lotuliukas.gif juodas jumoras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 16 rugpjūčio 2011 - 16:41
QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 15:38)

unsure.gif ot siaubeli, kad tik rastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 17:38)
Tikrai ne visada smile.gif Kadangi nesuprantu tokiuose dalykuose kaip ir masinose, todel tokiais dalykais rupinasi draugai kurie nusimano ir kuriais pasitikiu:)

Man, blondinei, vis tiek nesuprantama, kaip galima daug pinigų paimti iš žmogaus, jei kapstomi tik failai. Kitas dalykas, jei į tą kainą įeina ir remontas.
Anyway, svarbiausia, kad atkapstytų failus, kurių reikia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 16 rugpjūčio 2011 - 16:49
QUOTE(Ka @ 2011 08 16, 16:49)
Man, blondinei, vis tiek nesuprantama, kaip galima daug pinigų paimti iš žmogaus, jei kapstomi tik failai. Kitas dalykas, jei į tą kainą įeina ir remontas.
Anyway, svarbiausia, kad atkapstytų failus, kurių reikia.  4u.gif

nes daug laiko užima, patikėk smile.gif o laikas- pinigai.. servise dirbau- žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 16, 16:49)
Anyway, svarbiausia, kad atkapstytų failus, kurių reikia.  4u.gif

daug kas nesupranta kodel ir fotografai tiek daug ima biggrin.gif Juk tik spaudai fotika ir viskas biggrin.gif Remontas i ta kaina neieina. Tuos dalykus kuriuos jau reikia kad mano kompui darytu, daro nedaugelyje vietu, klaipedoje net nera. Tai ka noret kad uz kapeikas darytu sad.gif Matyt ir technika ten kainuoja smile.gif Ima jie uz valanda 5 lt. Pajungia prie ju tos technikos mano hardo kazkokias dalis ir jau ten iesko ilgai kazkaip (cia taip blondiniskai sakant lotuliukas.gif). Jei isivaizduok buvo mano kompas cia klaipedoj pajungtas nuo penktadienio ir baiges tas skanavimas tik pirmadieni vakare... Tai ten viskas uztrunka dar ilgiau, plius moki uz istraukta info.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 16:56)
daug kas nesupranta kodel ir fotografai tiek daug ima  biggrin.gif  Juk tik spaudai fotika ir viskas  biggrin.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taiklus palyginimas biggrin.gif
Papildyta:
rG rodyk daugiau krikštynų!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ateinu visa pavargus, suslapus, purvina, bet ziauriai laiminga smile.gif Kaip ir bijojau fotosesijos metu lijo, bet ir saule sviete, zodziu buvo visko! Turejau 11 paneliu smile.gif

Dabar sesiu nuotraukas tvarkyt ax.gif

Gal veliau imesiu keleta jusu teismui, aisku jei idomu blush2.gif

Gal kuri prisimena nuoroda kaip PS sudet 2 nuotraukas i viena? man atrodo cia buvo prie florabella action'u ar klystu?

rG - na ir suintrigavai! Noriu daugiau krikstynu pamatyt, paziurejau ideta nuotrauka ir susimasciau, kad tokio stiliaus savo vaiku krikstynom noreciau thumbup.gif

Zodziu, visoms gero vakaro, varau dirbt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3kitten: 16 rugpjūčio 2011 - 17:42
QUOTE(3kitten @ 2011 08 16, 17:42)
Sveikos  4u.gif
\

nu lauksim rezultatų, įdomu labai smile.gif

tik kas per mada geltonai rašyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Erse, linkiu, kad sutvarkytų prob ir vistik atrastų krikštynų foto.

Zirze, aš kol kas neturiu foto koliažui, jei spėsiu ką suorganizuoti iki ketvirtadienio būtinai prisijungsiu.

Aš labai smagias, nefotografines atostogas turėjau. Dvyliką kadrų juostelėje parsivežiau ir apie šimtą skaitmeninių akimirkų, šeimos albumui. Smagu visai. Vat šitaip.
Reikės šiom dienom pasisvečiuoti jūsų flickr, pasiilgau gražių, paprastų akimirkų.
Atsakyti