Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 15:58)
Sveikos gyvos  4u.gif

o iš kur žinai, kad būtent hardas nusprogo?
Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 16:10)
imanoma, va ir dabar cia klp kaip uzstate ieskot, rado nemazai, bet tu kuriu man reikia, nerado. Issiunte i vln, nes klaipedoj niekas neapsieme jau... Ten kazkur pajungia harda ir tada jau ten ieskosi, daznai randa, tik deja kainos jei daug reikia rasti jau nebe simtais buna skaiciuojamos doh.gif

o siabeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 17:10)
imanoma, va ir dabar cia klp kaip uzstate ieskot, rado nemazai, bet tu kuriu man reikia, nerado. Issiunte i vln, nes klaipedoj niekas neapsieme jau... Ten kazkur pajungia harda ir tada jau ten ieskosi, daznai randa, tik deja kainos jei daug reikia rasti jau nebe simtais buna skaiciuojamos doh.gif

omg doh.gif
Atsakyti
Kokia nesąmonė! ohmy.gif Tikrai neturi daug kainuoti toks dalykas, kaip failų iškapstymas. schmoll.gif SB paklausiau, tai jis su nemokama programa daug failų išsigelbėjo, kai išorinis hardas sugedo nuo telefono skleidžiamų radio bangų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 16 rugpjūčio 2011 - 16:21
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 16, 16:16)
o iš kur žinai, kad būtent hardas nusprogo?

kadangi pati nieko nenusimanau tai kompa ziurejo kompiuteristai, ir ne vienas ir ne du lotuliukas.gif tai manau jau jie neklysta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš esu pati sugebėjus ištrintus failus iškapstyti, tai vargau ne dieną ir ne dvi, aišku čia ne tas pats doh.gif Užjaučiu Erse unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 16, 16:20)
Kokia nesąmonė! ohmy.gif Tikrai neturi daug kainuoti toks dalykas, kaip failų iškapstymas. schmoll.gif SB paklausiau,  tai jis su nemokama programa daug failų išsigelbėjo, kai išorinis hardas sugedo nuo telefono skleidžiamų radio bangų.

už dyką niekas paslaugų nesuteikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 16, 16:20)
Kokia nesąmonė! ohmy.gif Tikrai neturi daug kainuoti toks dalykas, kaip failų iškapstymas. schmoll.gif SB paklausiau,  tai jis su nemokama programa daug failų išsigelbėjo, kai išorinis hardas sugedo nuo telefono skleidžiamų radio bangų.

Deja, samone smile.gif Kaip sakiau, is pradziu pervaro su programom ir randa kartais failus, tai tuomet tikrai daug nekainuoja. Bet kai taip neranda, tai jau kainuoja daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 16:04)
bet blynas tai neprisviles, laukiu daugiau ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 16:24)
Aš esu pati sugebėjus ištrintus failus iškapstyti, tai vargau ne dieną ir ne dvi, aišku čia ne tas pats  doh.gif  Užjaučiu Erse  unsure.gif

aciu 4u.gif dar bandau tiket kad ras, nors kad ras tikimybe nera didele doh.gif

Bet svarbiausia mokykites is svetimu klaidu cool.gif Nusifotkinot, isikelet i kompa ir iskart i isorini harda, nes tie kompai amzinai suprogsta paciu netinkamiausiu laiku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 16 rugpjūčio 2011 - 16:27
QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 16:26)
aciu  4u.gif dar bandau tiket kad ras, nors kad ras tikimybe nera didele doh.gif

laikom kumščius , kad rastų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 16:26)
aciu  4u.gif dar bandau tiket kad ras, nors kad ras tikimybe nera didele doh.gif
Aš po šitų krikštynų per pertraukėlę įsirašiau į kompą nuotraukas, nes baimė ėmė, bet tai kiek vargo. Dabar iš kortelių ištrinta. Einu blyn perkelsiu. Laikysiu kompe ir harduke (aš perkeliu tik sutvarkytas jau, nors logikos nelabai tame yra)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 rugpjūčio 2011 - 16:28
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 16, 17:24)
už dyką niekas paslaugų nesuteikia  biggrin.gif

Tai aišku. O iš mažiau nusimanančių žmonių galima ir daugiau paimti nei priklauso. Toks gyvenimas. nail.gif
Atsakyti