QUOTE(Yvette @ 2011 08 16, 15:22)
Laba, grįžau. Atostogos tęsiasi bet namuose. Kuo gyvenat?
Labas
QUOTE(Yvette @ 2011 08 16, 16:22)
O labukas Akasha taves labai ieško Pasiilgom
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 13:18)
Jau uzmaciau . Gerai, kad neissigandai
QUOTE(Muggy @ 2011 08 16, 15:33)
Jau uzmaciau . Gerai, kad neissigandai
Labiau bijojau čia rodyt, nes nė tokios kalbos nebuvo
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 13:36)
Labiau bijojau čia rodyt, nes nė tokios kalbos nebuvo
Aha tikrai - nu nu nu . Tiesa pasakius, net negalvojau kad nerodysi. As nieko pries
QUOTE(Muggy @ 2011 08 16, 15:41)
Aha tikrai - nu nu nu . Tiesa pasakius, net negalvojau kad nerodysi. As nieko pries
Ačiū
Gerai, ne OF'opinu Gero vakaro
Sveikos gyvos
uzsikasus esu, tiksliau buvau Turiu dyyyyyyyyyyyyyydele beda, nusprogo hardas kompo, o ten vienu krikstynu neatiduotos nuotraukos, o ju neturejau isirasius i isorini diska. Vot tep Kompiuteristas liepe isirasinet i kompa ir du isorinius diskus, ne viena o DUUUUUU. Ta pacia diena antra ir nusipirkau.... Tai kad pasimokykit is mano klaidu Nu bet aciu dievui ne as viena tokia ziopla, pries kelias savaites pas juos atnese vienas fotografas kuriam is sugedusio disko reik istraukt laaaabai daug nuotrauku Tai vat, sedziu dabar be kompo galesiu pliurpt Dar labai tikiuos kad istrauks tas nuotraukas klaipedoj nesugebejo, issiunte i vln apie kaina net baisu pagalvot
Gaila, kad negalesiu sudalyvaut myte Baisiai brangu gaunas man vienai dienai vaziuot taip Darykit kur nors arciau
Zirze, patiko tavo fotosesija
uzsikasus esu, tiksliau buvau Turiu dyyyyyyyyyyyyyydele beda, nusprogo hardas kompo, o ten vienu krikstynu neatiduotos nuotraukos, o ju neturejau isirasius i isorini diska. Vot tep Kompiuteristas liepe isirasinet i kompa ir du isorinius diskus, ne viena o DUUUUUU. Ta pacia diena antra ir nusipirkau.... Tai kad pasimokykit is mano klaidu Nu bet aciu dievui ne as viena tokia ziopla, pries kelias savaites pas juos atnese vienas fotografas kuriam is sugedusio disko reik istraukt laaaabai daug nuotrauku Tai vat, sedziu dabar be kompo galesiu pliurpt Dar labai tikiuos kad istrauks tas nuotraukas klaipedoj nesugebejo, issiunte i vln apie kaina net baisu pagalvot
Gaila, kad negalesiu sudalyvaut myte Baisiai brangu gaunas man vienai dienai vaziuot taip Darykit kur nors arciau
Zirze, patiko tavo fotosesija
QUOTE(rG @ 2011 08 16, 16:18)
bet blynas tai neprisviles, laukiu daugiau
QUOTE(Yvette @ 2011 08 16, 16:22)
och taves cia kaip truko, sveika pargryzusi
QUOTE(Yvette @ 2011 08 16, 16:28)
Matau koliažus organizuojat. Dar spėsiu prisijungti? Iki kada reikia pirmą foto atsiųsti?
iki ketvirtadienio, iskaitant ir ji, siusti reikia, man.
QUOTE(Ersė @ 2011 08 16, 16:58)
o imanoma is sugedusio kompo istraukti nuotraukas? maniau kad jau su visam dingsta jos
aciu Erse
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 16, 16:04)
o imanoma is sugedusio kompo istraukti nuotraukas? maniau kad jau su visam dingsta jos
aciu Erse
aciu Erse
imanoma, va ir dabar cia klp kaip uzstate ieskot, rado nemazai, bet tu kuriu man reikia, nerado. Issiunte i vln, nes klaipedoj niekas neapsieme jau... Ten kazkur pajungia harda ir tada jau ten ieskosi, daznai randa, tik deja kainos jei daug reikia rasti jau nebe simtais buna skaiciuojamos