QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 20:55)
Svajone, o kas dar liko?
ziauriai cia
man fainas kadras. i seimos albuma very good. emocijos tokios fainos, patinka, kad su skrybelem, idomiai ziurisi. tik labai pilkas j/b. man siame kadre tiek daug kaip SVajonei, tikrai nekliuna
QUOTE(paprasta @ 2011 08 12, 21:50)
man teko kažkada tvarkyt foto, kur mergina buvo veidą pasitepusi egipto žeme... ir matyt nelabai lygiai... h nu gavosi kaip gavosi
ziauru
kodel panos galvoja, kad oranzines morkos grazhu?! man labai grazhu idegis, nu bet saikingas.
QUOTE(rG @ 2011 08 12, 23:45)
Oi kaip gerai, tie papukai
laukiau sito komentaro hehehe
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 13, 00:33)
Na štai, vis dėlto padariau su paint'u tą koliažą, bet kažkaip labai norėjau, nemoku su PS. Bandžiau belnt kaip palei savo fantaziją, ale man nesigauna. Rodausi...
man labai dega ga;vyte, ypac kai ziuriu pasididinus. kaip koliazhas nelabai. man patiko, kur tik rankytes.
QUOTE(vitulia_g @ 2011 08 13, 15:52)
Nu tai kadangi, fotografuoju vizitines korteles stikliniam dekle, tai sufokusuoju dekliuko krasta
Zhodziu sukchiauju, einu taisytis
(bedradarbiai zhiuri, kaip i beprote), nieko, zhinau, visi pavydi
(chia ash shiaip save guodziu, nes normaliai paaishkint, kodel fotografuoju, kita vizitiniu puse nesugebu
atsakymas mokaus, neguodzia
), achiu uzh paaishkinimus ir kantrybe, pietus baiges
nauja forumo dalyve su humoro jausmu. like.
QUOTE(frederica @ 2011 08 13, 19:03)
Iš Magie eksperimentų, tai kaip ji man sakė, kad retai ją sužavi leliukai
, tai aš jai atgal, nesižaviu tokiom keistom foto, bet virtuvinis auto smagus, patiko.
ka cia bepridursi. nu keistos keistos.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 13, 22:19)
Maggie, patiko tavo auto
delnas irgi idomiai ziurejosi, o ten kur vonios kambary, nelabai supratau, ten tu? nes kazkaip truksta tu moterisku islinkimu, vienu momentu pamaniau, kad kazkoks bernas ten
as. apkudus siek tiek. ech tie komplimentai
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 12:45)
na dedu man pacia paciausia is sios sesijos
is tikruju gera. zhvilgsnis kabinantis, lyg ir erdves truksta, bet man nekliuna.
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 08 14, 12:51)
Skrybeles gaila nukirstos....
aha. labai tas kliuna. siaip smagus kadras, tikrai.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 16:08)
dedu dar viena
nesu tikra del apdirbimo, bet man paciai ziauriai patinka
(dejau textura)
wow. nuostabu. tik cia ne visishkas j/b? siek tiek lyg sepia. tai va. as pabandyciau siek tiek kontrastingesni j/b. bet cia smalsumo vedama. siaip viskas cia ok.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 15, 17:47)
tikrai taip, ir as neisduociau
o man ne gaila. netgi diomu butu, pvz kelios fotografes toj pacioj vietoj ta pati zmogus, su tokia pacia ideja fotkina - kiekvienai gautusi skirtingai, kitaip, su savo stiliuku. nematau cia problemos. jei buciau zinoma visame pasaulyje, gal ir nesidalinciau idejom, bet dabar