Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(JEma @ 2011 08 16, 12:15)
Merginos jau kazkada klausiau, bet negavau atsakymo sad.gif Kodel PS neatidaro man Raw formato nuotrauku?

Man ir neatidarinėjo, tai parsisiunčiau upgreidus ir dabar viskas liuks.
Gal čia ką rasi tinkamo?
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 15, 21:30)
idedu viena  smile.gif
zinau liemenukas trukdo ,kas dar blogai

Pritariu merginom del kirpimo
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 16, 13:18)
camera raw

Greit permeciau akimis fotike tai nelabai supratau kur ten kokius nustatymus daryti... Kai maze uzmigs arba kai vyras gris reiks jauciu instrukcija dar karta skaityti g.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 16, 13:25)
Man ir neatidarinėjo, tai parsisiunčiau upgreidus ir dabar viskas liuks.
Gal čia ką rasi tinkamo?

Na pasizvalgysiu - aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 16, 12:36)
Greit permeciau akimis fotike tai nelabai supratau kur ten kokius nustatymus daryti... Kai maze uzmigs arba kai vyras gris reiks jauciu instrukcija dar karta skaityti  g.gif
Na pasizvalgysiu - aciu  4u.gif

prie ko fotiko nustatymai ir photoshopas smile.gif atsisiųsk įskiepį photoshopui, kad jis matytų tavo fotiko raw failus, dalyja nuorodą įmetė iš kur galima atsisiųsti wink.gif
Atsakyti
Sveikos
Zirze, saunuole. Vakar "Nuodemiu nuplovima" maciau Kudroje, lb patiko..
Atsakyti
Zirze sveikinu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 16, 13:42)
prie ko fotiko nustatymai ir photoshopas smile.gif atsisiųsk įskiepį photoshopui, kad jis matytų tavo fotiko raw failus, dalyja nuorodą įmetė iš kur galima atsisiųsti wink.gif

Bandysiu siustis, o fotiko nustatymai maniau, kad kazkokie turi buti, nes PS kazkokia lentele ismete, kad paziureciau nustatymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 16, 13:34)
Bandysiu siustis, o fotiko nustatymai maniau, kad kazkokie turi buti, nes PS kazkokia lentele ismete, kad paziureciau nustatymus  blush2.gif

PS metė lentelę, kad pažiūrėtum fotiko nustatymus??
Atsakyti
Nu kazkas tokio, bijau dabar tiksliai sumeluoti. Na dabar siunciuosi update tai ziuresiu kas bus... Prie sio updato raso kad D5100 bus... tai gal jo ir truksta... Tikiuos uzteks smegenu ji susiinstaliuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 16, 14:29)
Zirze sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif

Bliamba. Prasitrink pastodeze. Tiek rasiau (a zinai kaip su aifonu patogu?) smile.gif
Sutrumpintas variantas: labai faina. Vietos nepazinciau nei pats. Mergina tures tikrai dziaugtis. Neisduok niekam knouhow cool.gif ir visada pasiruoses palaikyti menuli ir pasaudyti dviratininkus-vagis.

Kas nesupratot ir galvojat, kad as svaiginuosi kuom nors, tai taip jum ir reikia. Svarbu kad mes suprantam apie ka kalba nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 08 16, 14:50)
Bliamba. Prasitrink pastodeze. Tiek rasiau (a zinai kaip su aifonu patogu?) smile.gif
Sutrumpintas variantas: labai faina. Vietos nepazinciau nei pats. Mergina tures tikrai dziaugtis. Neisduok niekam knouhow cool.gif ir visada pasiruoses palaikyti menuli ir pasaudyti dviratininkus-vagis.

Kas nesupratot ir galvojat, kad as svaiginuosi kuom nors,  tai taip jum ir reikia. Svarbu kad mes suprantam apie ka kalba nestuke.gif

Uoj prajuokinai biggrin.gif sorry, prasitrinsiu pašo dėžutė, kažkaip užvertė mane žinutėm 4u.gif 4u.gif Ačiū tau labai smile.gif jeigu ką mano e-mailas : kristina.kaziliuniene@gmail.com Mėnulis gėris, gal daugiau saulė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 08 16, 13:50)

Kas nesupratot ir galvojat, kad as svaiginuosi kuom nors,  tai taip jum ir reikia. Svarbu kad mes suprantam apie ka kalba

pašaudei mėsos? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti