Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 08 12, 14:26)

Pati ceremonija nesudomino..cia kaip supratau vestuves vietoj baznycios renkantis pagonybes apeigas? unsure.gif

taip... gal sunkiai pavyko atskleisti pačią ceremoniją, nes gyvai man buvo tikrai įdomu... tik dėl saulės daug kur jaunųjų veidai tiesiog susiraukę... trūksta pačiai stipresnių emocijų... verysad.gif

QUOTE(fox. @ 2011 08 12, 14:30)

Ceremonija labai,labai idomi.Super wub.gif O nuotrauku kokybe tai liuks,mano akim.Seseliu nera,zodziu labai patiko. bigsmile.gif

būtų manau geriau, jei jie truputį kitaip būtų stovėję, bet tiesiog jie turėjo stovėti būtent ten, kur pastatė...
Atsakyti
Nu bet rimtai nesijaucia kad butu taip plieskus saule.Ka darei isduok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 12, 09:44)
dėkui  4u.gif

Londone mirksiukas.gif

stradfordo link smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 12, 12:51)
keleta naujesniu ir senesniu archyviniu.

patiko vakaro foto ir helios smile.gif
as tai laukiu is daliu tavo viso kuno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 12, 13:35)
taip... gal sunkiai pavyko atskleisti pačią ceremoniją, nes gyvai man buvo tikrai įdomu... tik dėl saulės daug kur jaunųjų veidai tiesiog susiraukę... trūksta pačiai stipresnių emocijų... verysad.gif
būtų manau geriau, jei jie truputį kitaip būtų stovėję, bet tiesiog jie turėjo stovėti būtent ten, kur pastatė...

As kaip anksciau nebuvau macius tokiu vestuviu,tai man ziauriai patiko. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 08 12, 10:09)
Rytų Londone būsim, kol kas ten namo mums dar ieško, tai tikslaus rajono nepasakysiu. kažkur netoli olimpinio miestelio bazuosimės.
Faina man  bigsmile.gif

Busim kaimynai mirksiukas.gif
Atsakyti
Cabernet Sauvignon nd gerai.
Maggie man ranka visai nieko, ir paskutinis lapelis zoles , o visa kita man nepatinka, ir as tokiu foto nesuprantu turbut. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 12, 13:49)
Busim kaimynai  mirksiukas.gif

o tai kur tu gyveni smile.gif butu visai smagu visoms susitikt ir Rico
zinau kad Rico gyvena greewich , o ten graziu vietu yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 12, 13:52)
o tai kur tu gyveni  smile.gif  butu visai smagu visoms susitikt ir Rico
zinau kad Rico gyvena greewich , o ten graziu vietu yra biggrin.gif

As Newbury Parke mirksiukas.gif Tikrai reikes kada koki susimatyma susiorganizuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 12, 15:03)
Maggie, man plaštaka patiko.  Tik gal čiut daugiau viršaus norėtųsi. rolleyes.gif

man irgi. bet nepakeisiu, nes nera :/
QUOTE(neiste @ 2011 08 12, 15:19)
Si idomi, kazkaip prisiminiau studentu barako laikus.. ax.gif

oho, koks idomus pastebejimas biggrin.gif
QUOTE(paprasta @ 2011 08 12, 15:20)
Maggie, patiko vasaros auto- spalvos mmmmm wub.gif

Įdedu filmuką

aciu, taip ir bandziau spalvishkai pateikt, kad jaustusi shiluma.

cia tik man ar visom? kazhkas ne taip su muzika, nulis kokybes, nesigirdi teksto.. ?
QUOTE(fox. @ 2011 08 12, 15:25)
Delnas patiko bigsmile.gif .Vasaros auto,tai man koju per daug blush2.gif Apie Ranksluoscius nieko negaliu pasakyti,nes nesuprantu tokiu foto. doh.gif Bet j/b patiko,gal mane tas ir kabina truputi. ax.gif Virtuveje man patiko. Pastebejau,kad ant senatves darausi koju fetisiste,tai man ju labiau matomu noretusi blush2.gif Upe,mane kazkuom kabina.Tokia keista faina foto. ax.gif Zolytes patiko bigsmile.gif

koju per daug? nenorejaU kirsti per kelius, bet, tada galvos truks. man tai ten viskas ok. bet karpymas mano silpnoji vieta, tad gal nemoku ir tiek.
kokiu "tokiu"? tipo kuno daliu? ar daiktu?
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 12, 14:45)
Nu bet rimtai nesijaucia kad butu taip plieskus saule.Ka darei isduok  mirksiukas.gif

žinok net nežinau... trumpinau išlaikymą kiek tik galėjau.... doh.gif kai grįžau net bijojau žiūrėti nuotraukas, nes per fotoaparato ekraniuką nieko nemačiau...

QUOTE(Maggie @ 2011 08 12, 14:55)
cia tik man ar visom? kazhkas ne taip su muzika, nulis kokybes, nesigirdi teksto..  ?

teksto ir neturi girdėti, čia be žodžių... o kokybė tikrai turi būti gera, bent pas mane tai ok- ir per tv žiūrėjau, ir internete- liuks 4u.gif
Atsakyti
Paprasta, nu tikrai kokybė liuksinė bigsmile.gif net neįtartum, kad labai saulėta buvo..

Je'taime, labai patiko žolytės rolleyes.gif noriu ir aš to heliosio, o dar kai teko pačiupinėti ant pentaxo.... rolleyes.gif

Gottes nežinau net ką komentuoti, noriu trečio biggrin.gif

Maggie, labiausiai auto patiko ax.gif rankšluosčiai man nea...kažkas ne to...

nu čia ką prisiminiau iš paskutinių psl...
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 08 12, 15:59)
žinok net nežinau... trumpinau išlaikymą kiek tik galėjau....

o kokį maždaug darei? g.gif
Atsakyti
paprasta kokios idomios vestuves, noreciau tokiose sudalyvaut, foto geros, grazios, saunuole kad sudetingom salygom pavyko viskas. Ir stingo muzika cia tinka labai labai.
Atsakyti
ai, dar labai sudomino Ievukio stovykla thumbup.gif noriu ir ašššš.....išvis kokių kursų norėčiau labai ax.gif

ir žiauriai gaila dėl meeto, nedėkinga savaitė man visiškai verysad.gif
Atsakyti