Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Star* @ 2011 08 15, 22:28)
Va dabar kai parašiau žinutę ir įkėliau foto, skaitau kas čia vyksta ir kokios taisyklės smile.gif

O kam ir kur čia dėt tuos namų darbus? ta prasme, kuriai prisistatyt ar nusiųst ar kaip čia?  blush2.gif  rolleyes.gif Šiandien jau ko gero nebe, nes baisu jog nespėsiu, o "žvyruotom akim" ir pridirbt ko nors galiu biggrin.gif

Sveika 4u.gif Dek cia i tema.Ir normalaus dydzio,kad nereiketu ant nuotraukos spaudineti mirksiukas.gif Del nuotrauku,tai tikiu,kad sukeliai savo akimis pacias geriausia,bet deja,deja...Pirmoje,visa rateli reikejo nufotografuoti,dabar truksta apacios.Antroje,nesuprantu ka norejai nufotografuoti,laidus?boksta?dangu?o jei kuri viena is ju tai visi kiti tam maiso mirksiukas.gif Nuo grybo galejai lapus nurinkti ir dar zemiau pasilenkti.Vaivorykstes gozia laidu kruva ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Star* @ 2011 08 15, 22:37)

Pastebėjau, kad patarimų apie fotografiją knygose daugiausiai apie Nikon kalba eina, o Olympuso neteko pastebėt sad.gif O šiuose fotikuose kai kas skiriasi. Ir išdėstymai, ir tt.  unsure.gif

Jei patarimai apie fotografija,tai jokio skirtumo su kuo fotografuoji mirksiukas.gif Savo fotoaparato instrukcija reikia bent kelis kartus paskaityti,be jos niekaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2011 08 16, 00:37)
Ok  ok.gif
Bet tai žiūriu jūs čia labai pažengusios, kur jau man čia  blush2.gif

Pastebėjau, kad patarimų apie fotografiją knygose daugiausiai apie Nikon kalba eina, o Olympuso neteko pastebėt sad.gif O šiuose fotikuose kai kas skiriasi. Ir išdėstymai, ir tt.  unsure.gif

na, rytas už vakarą protingesnis, reiks ištaikyt kokią minutę namų darbams  mirksiukas.gif

Lauksim namų darbų- visos nuo to pradėjom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 16, 01:40)
Jei patarimai apie fotografija,tai jokio skirtumo su kuo fotografuoji mirksiukas.gif Savo fotoaparato instrukcija reikia bent kelis kartus paskaityti,be jos niekaip mirksiukas.gif

Nebūtinai gražiausios mirksiukas.gif Dažniausiai ieškau kito kampo biggrin.gif

tai va, bėda su ta instrukcija, gal rasiu dar kur nors aš ją unsure.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 16, 01:42)
Lauksim namų darbų- visos nuo to pradėjom  4u.gif

bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2011 08 15, 22:45)
tai va, bėda su ta instrukcija, gal rasiu dar kur nors aš ją   unsure.gif

Tai gal zinai kaip kokius nustatymus nusistatyti,tada aisku nelabai ji reikalinga mirksiukas.gif
Jei kas bus neaisku del namu darbu,klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 15 rugpjūčio 2011 - 23:49
vienitele na man asmeniškai sunku vertinti krikštynų foto, nes pati jų nefotografavus smile.gif aij, vieną kartą tik biggrin.gif bet nesiskaito biggrin.gif patiko ta nuotrauka kur su balionėliais mergaitė flickryje:) šiaip iš šių įdėtų , nesimato krikštynų dvasios, ir net nesuprasi kuris čia pagrindins veikėjas, krikštynų "kaltininkas" ..

Zirze mergina lietuje visai patiko, tik vėl ta kakta taip kirpta man nepatinka smile.gif

kur mergina su gėle plaukuose, man spalvos nepatiko , labai šaltos tokios unsure.gif

eurika man visai patiko portretukas, tik spalvos ne, tokios negyvos unsure.gif nu bet čia grynai skonio reikalas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 15, 21:37)
tai liemenukas nebėda, galima nuklonuoti... šiaip aš gal dar apkirpčiau ją  g.gif

sunkiai man sekasi su klonavimu doh.gif kai nuklonuoju vistiek man matosi, nemoku unsure.gif reiks pabandyt apkirpt dekoju 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 16, 07:15)
eurika man visai patiko portretukas, tik spalvos ne, tokios negyvos  unsure.gif nu bet čia grynai skonio reikalas smile.gif

cia kazkoki bandziau actiona det , bet labai nuoranzino biggrin.gif tai truputuka sumazinau oranzines spalvos , dekui bandysiu gal dar kitaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2011 08 15, 22:31)

Man irgi kiek kitokio kirpimo norisi,nes dabar balto labai daug.Man apdirbimas patinka ax.gif

dekui smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man irgi labai grazi slapia mergina bigsmile.gif
Faina, keliat jus cia tas savo grazias nuotraukas, o as jau kelias paras fotoaparato nebuvau paemusi i rankas sad.gif Mazyle sirguliuoja tai nuo ranku nenulipa doh.gif Nu nieko pasveiksim ir mes i darbus kibsim, o ir rudi kiausiniai i pabaiga tai bus galima baltu nusipirkti ir kurybinius ND pradeti daryti biggrin.gif
QUOTE(*Star* @ 2011 08 16, 00:37)
Bet tai žiūriu jūs čia labai pažengusios, kur jau man čia  blush2.gif

Patikek yra cia tokiu kaiptu ax.gif As ir dar zalia, bet visos anksciau ar veliau buvo zalios, todel manau nera ko gedytis biggrin.gif Juk ir tema cia "pradziamokslis" tad manau sioje temoje net durnu klausimu negali buti...
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 12, 15:20)
Įdedu filmuką- šiaip labai įdomi buvo ceremonija, bet plieskianti saulė tiesiai į akis ir laužo karštis tikrai neprisidėjo prie grožio doh.gif  doh.gif

Paprasta, suvaldei saulę puikiai!
Man filmuke trūksta jaunųjų - jų emocijų, portretų stambesniu planu, pačios nuotakos. Esu dalyvavusi tokiose vestuvėse, žinau, kad įdomu ir daug ten visko vyksta per apeigas, ir pati gražiai įamžinai detales, bet man trūksta jausmų ir nuotaikų.
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 12, 20:36)

Nugi pakritikuokit...žiauriai?

Patinka vaikų choreografija ir nuotaikos. Bet nesuprantu, kodėl pasirinktas toks apšvietimas - kam reikėjo nusukti nuo lango? fonas nefotogeniškas? Sakyčiau, toks apšvietimas, t.y. jo nebuvimas, gadina kadrą.
Atsakyti
Labas rytas, ir labukas dar vienai naujokelei smile.gif
nu graziu foto pavaret, thumbup.gif mergina lietuje ir su skrybele labai labai patiko.
eurika kazkoks negyvas portretukas, pazaisk su spalvom gal geriau gausis.
Svajone musu as nieko ten labai nedariau su ta gele, tiesiog fotkinau vakare ir tas zalias fonas gavosi per tamsus , tai tik pasviesinau, o pati gelyte tai tokia blanki naturoj ir yra. bet nieko kita karta bandysiu kitaip geriau gal iseis, jug mokytis niekada nevelu.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 16 rugpjūčio 2011 - 09:33
Zirze, neveltui esi tikra dėl savo fotkių šį kartą, šauni fs gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti tokio dalyko, tik nesijuokit iš klausimo formulavimo, nes apie techniką aš nilabai moku kalbėt biggrin.gif : turiu makro lešį, senai dar pirkau, bet mano Nikonui reikia kažkokio kaip adapterio, kad tą lešį prisukti. Kokio būdu reiktų ieškoti to adapterio? g.gif na kad tiktų jis? Nes kažkaip nujaučiu, kad Šiauliuose tai nerasiu nuėjus į kažkokią fotoprekių parduotuvę...čia reiktų gal užsakinėti...ar jie būna kokie nors universalūs? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
rasiau rasiau ir neta digo doh.gif

QUOTE(maija @ 2011 08 15, 23:11)
O man labiausiai istrigo Zirzes fotosesija  wub.gif  Labai garzus modelis, nuotraukos idomios, smulkiau pakomentuosiu flickr smile.gif Bet tikrai saunuole  4u.gif

aciu, kaip man dziugu, kad pagaliau kazkas pavyko ax.gif ir dar labiau dziugu, kad patinka ne vien man ax.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 15, 23:30)
idedu viena  smile.gif
zinau liemenukas trukdo ,kas dar blogai

nea, man liemenele cia nelabai kliuna, aisku galima paklonuoti smile.gif

QUOTE(fox. @ 2011 08 16, 00:31)
Akys labai grazios wub.gif :

drinks_cheers.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 16, 09:15)
Zirze mergina lietuje visai patiko, tik vėl ta kakta taip kirpta man nepatinka smile.gif

kur mergina su gėle plaukuose, man spalvos nepatiko , labai šaltos tokios  unsure.gif

karpyti ti vis dar mokinuosi kaip reikia ax.gif o spalvas jau siek tiek pakoregavau ax.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 08 16, 10:36)
Zirze, neveltui esi tikra dėl savo fotkių šį kartą, šauni fs gavosi thumbup.gif

aciu 4u.gif aciu visoms komentavusioms 4u.gif

mergaites, kas zaidziat koliazu zaidimo, nesulaukiau dar ne vienos foto blink.gif biggrin.gif
Atsakyti