Aciu visoms pakomentavusioms mano foto
O man labiausiai istrigo Zirzes fotosesija Labai garzus modelis, nuotraukos idomios, smulkiau pakomentuosiu flickr Bet tikrai saunuole
Maggie įdomūs bandymai su auto, labiausiai patiko vasaros vakaro auto... tik vat kur detalės visokios fotkinos, ten ranka prie tadiatoriaus, dar ten kažkas, nepamenu- nepatiko, nes kažkokia netvarka, neaišku ką parodyt norėjai..
noisy-B man labai patiko tavo koliažiukas man jos abi puikiai žiūrisi
Reida portretukų gražios spalvos , graž šviesa fokusas vietoje, ryškumas geras, bet patys portretai nelabai kabinantys arba vat reportažo kažkokio norėtųsi (kur trys mergaitės stovi, labai faina, tik gaila, kad viena pasislėpus), vat kažkokio tokio stiliaus reportažas būtų įdomus.. aij, užkiuvo dar "kapojamos" galūnės..
jaukuciukas nepatiko man tavo pasižolinėjimas, spalvos per daug rėkiančios, ir kažkas man rodos ten su PS dar pridaryta, kad pvz toji pirmoji gelė, nenatūraliai atrodo.. nu bet čia gal skonio reikalas, šiandien man nepatinka
Lietaus sokis ką su tuo stulpu ir medžiu norėjai parodyti- nesupratau gal pavadinimo reiktų..
vaivoykštė patiko, tik horizontas šiek tiek kreivokas o smėlio pilims, trūksta pilno atspindžio vandenyje ..
maija nu fainas vasaros portretas
Zirze patiko portretas su skrybele- labai patiko portretas su nubėgusiu tušu toks šiaip sau man ta prasme mergina gražiai atrodo, j/b irgi gražus, bet kadruotė nepatiko .. ar daugiau gal kaktos kirpt reiktų, nes dabar nei šiaip nei taip tas viršugalvis nukirptas, arba reikėjo žymiai daugiau viršaus palikti- t.y. visą galvą + šiek tiek erdvės viršuje.. dar mabai klūna, kad netilpo visi plaukai į kadrą..
3kitten graži gėlė, kokybiška, bet tik tiek galiu pakomentuot, nes nemėgstu tokių fotkių, su tokiais fonais, kaip atvirutės- iš kar akyse mirga- su penkiasdešimtmečiu bet čia mano bėda
kikirike patiko portretas, tik ta ranka pakelta nepatinka
psio, einu miegot, ko nespėjau pakomentuot, gal dar kitą dieną pakomentuosiu
noisy-B man labai patiko tavo koliažiukas man jos abi puikiai žiūrisi
Reida portretukų gražios spalvos , graž šviesa fokusas vietoje, ryškumas geras, bet patys portretai nelabai kabinantys arba vat reportažo kažkokio norėtųsi (kur trys mergaitės stovi, labai faina, tik gaila, kad viena pasislėpus), vat kažkokio tokio stiliaus reportažas būtų įdomus.. aij, užkiuvo dar "kapojamos" galūnės..
jaukuciukas nepatiko man tavo pasižolinėjimas, spalvos per daug rėkiančios, ir kažkas man rodos ten su PS dar pridaryta, kad pvz toji pirmoji gelė, nenatūraliai atrodo.. nu bet čia gal skonio reikalas, šiandien man nepatinka
Lietaus sokis ką su tuo stulpu ir medžiu norėjai parodyti- nesupratau gal pavadinimo reiktų..
vaivoykštė patiko, tik horizontas šiek tiek kreivokas o smėlio pilims, trūksta pilno atspindžio vandenyje ..
maija nu fainas vasaros portretas
Zirze patiko portretas su skrybele- labai patiko portretas su nubėgusiu tušu toks šiaip sau man ta prasme mergina gražiai atrodo, j/b irgi gražus, bet kadruotė nepatiko .. ar daugiau gal kaktos kirpt reiktų, nes dabar nei šiaip nei taip tas viršugalvis nukirptas, arba reikėjo žymiai daugiau viršaus palikti- t.y. visą galvą + šiek tiek erdvės viršuje.. dar mabai klūna, kad netilpo visi plaukai į kadrą..
3kitten graži gėlė, kokybiška, bet tik tiek galiu pakomentuot, nes nemėgstu tokių fotkių, su tokiais fonais, kaip atvirutės- iš kar akyse mirga- su penkiasdešimtmečiu bet čia mano bėda
kikirike patiko portretas, tik ta ranka pakelta nepatinka
psio, einu miegot, ko nespėjau pakomentuot, gal dar kitą dieną pakomentuosiu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 15, 23:19)
ačiū
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 15, 23:30)
tai liemenukas nebėda, galima nuklonuoti... šiaip aš gal dar apkirpčiau ją
QUOTE(*Star* @ 2011 08 16, 00:07)
labas vakarėlis.
Pirmiausia tai- mėgstu fotografuoti, turiu Olympus SP-550UZ 7,1 megapixelių, bet niekaip su juo nesusitvarkau
Gal priimsit ir patarimais padėsit?
Čia prisistatymui Jūsų teismui
Pirmiausia tai- mėgstu fotografuoti, turiu Olympus SP-550UZ 7,1 megapixelių, bet niekaip su juo nesusitvarkau
Gal priimsit ir patarimais padėsit?
Čia prisistatymui Jūsų teismui
labukas,
o namų darbus darei?
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 16, 01:24)
Va dabar kai parašiau žinutę ir įkėliau foto, skaitau kas čia vyksta ir kokios taisyklės
O kam ir kur čia dėt tuos namų darbus? ta prasme, kuriai prisistatyt ar nusiųst ar kaip čia? Šiandien jau ko gero nebe, nes baisu jog nespėsiu, o "žvyruotom akim" ir pridirbt ko nors galiu
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 15, 13:42)
atnesu viena cia
domina, ar veido odos spalva nekliuna?
domina, ar veido odos spalva nekliuna?
Akys labai grazios
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 15, 21:30)
idedu viena
zinau liemenukas trukdo ,kas dar blogai
zinau liemenukas trukdo ,kas dar blogai
Man irgi kiek kitokio kirpimo norisi,nes dabar balto labai daug.Man apdirbimas patinka
QUOTE(*Star* @ 2011 08 16, 00:28)
Va dabar kai parašiau žinutę ir įkėliau foto, skaitau kas čia vyksta ir kokios taisyklės
O kam ir kur čia dėt tuos namų darbus? ta prasme, kuriai prisistatyt ar nusiųst ar kaip čia? Šiandien jau ko gero nebe, nes baisu jog nespėsiu, o "žvyruotom akim" ir pridirbt ko nors galiu
Dėti viešam teismui čia Lauksim
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 16, 01:33)
Dėti viešam teismui čia Lauksim
Ok
Bet tai žiūriu jūs čia labai pažengusios, kur jau man čia
Pastebėjau, kad patarimų apie fotografiją knygose daugiausiai apie Nikon kalba eina, o Olympuso neteko pastebėt O šiuose fotikuose kai kas skiriasi. Ir išdėstymai, ir tt.
na, rytas už vakarą protingesnis, reiks ištaikyt kokią minutę namų darbams