Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sorry, galvojau flickr'e pataupysiu vieta, paziurejau, kad nemokamos 50proc like ax.gif

Keliu normaliai:
Auto
user posted image

Lempute
user posted image

Rankinis
user posted image

Atsakyti
Nežinau, man lemputė atrodo, kad balčiau gavosi. smile.gif
Atsakyti
atnesu viena cia smile.gif
domina, ar veido odos spalva nekliuna? g.gif

user posted image
Atsakyti
Hello bigsmile.gif

Permečiau SM ir flickr, kai ką pakomentavau, nu bet noriu pagirti Zirzę, koks grožis ta mergina "lietuje" bigsmile.gif ir su skrybėle labai liuks kadras, kur iš viršaus "paimta", nu super, sužavėjo labai bigsmile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 15, 14:42)
domina, ar veido odos spalva nekliuna? g.gif

žaliuoja man g.gif pabandyk pakeisti spalvas, uždėk biškį "red" ax.gif ir nuimk žalios per kelis punktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 rugpjūčio 2011 - 15:16
QUOTE(gotte @ 2011 08 15, 16:04)
Hello bigsmile.gif

Permečiau SM ir flickr, kai ką pakomentavau, nu bet noriu pagirti Zirzę, koks grožis ta mergina "lietuje"  bigsmile.gif ir su skrybėle labai liuks kadras, kur iš viršaus "paimta", nu super, sužavėjo labai  bigsmile.gif
žaliuoja man  g.gif pabandyk pakeisti spalvas, uždėk biškį "red" ax.gif ir nuimk žalios per kelis punktus.

aciu uz pagyras ax.gif ax.gif kaip malonu 4u.gif

aha, vadinasi neklydau. Sakai raudonos? nu bandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 15, 13:47)
Sorry, galvojau flickr'e pataupysiu vieta, paziurejau, kad nemokamos 50proc like ax.gif

Keliu normaliai:

gerai.

O kad nepersipildytu taip greit vieta flickre, tai dekit ten mazesnes nedideles foto, na tarkim 600-700kb rolleyes.gif man tai tos vietos kolkas sociai uztenka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 15, 16:43)
gerai.

O kad nepersipildytu taip greit vieta flickre, tai dekit ten mazesnes nedideles foto, na tarkim 600-700kb rolleyes.gif man tai tos vietos kolkas sociai uztenka rolleyes.gif

Aciu uz patarima wink.gif reiks pasinaudot 4u.gif
Papildyta:
Ryt jau pirmoji fotosesija, kinkos dreba ohmy.gif
Simtaji karta perziurejau oru prognozes, lyg ir nebepranesa pirmos dienos pusej lietaus bigsmile.gif

Patyrusiom klausimas: kokius papildomus daiktus pasiemat i fotosesija? dekiuka, kokia knyga dar ka nors? fotografuosiu jaunas paneles, gal kokiu patirciu ar ideju turit??? help.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet man juokingi tokie klausimai. biggrin.gif Jei jau yra noras fotografuoti, turi tą jausmą, kuriuo gyveni, tai regis ir idėjos turėtų nesunkiai galvon ateiti. O jei ir sunkiai, tai vis tiek, kažkas turėtų ateiti. Aš, kad ir mažai patyrusi, bet nė už ką nesidalinčiau idėjom, ypatingai gerom. Negaila pasakyti kur kokia graži vieta yra jei žinau, bet jau dėl idėjų tai aš skūpa. dirol.gif
Think. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 15 rugpjūčio 2011 - 16:42
QUOTE(Ka @ 2011 08 15, 17:40)
Atsiprašau, bet man juokingi tokie klausimai.  biggrin.gif  Jei jau yra noras fotografuoti, turi tą jausmą, kuriuo gyveni, tai regis ir idėjos turėtų nesunkiai galvon ateiti. O jei ir sunkiai, tai vis tiek, kažkas turėtų ateiti. Aš, kad ir mažai patyrusi, bet nė už ką nesidalinčiau idėjom, ypatingai gerom. Negaila pasakyti kur kokia graži vieta yra jei žinau, bet jau dėl idėjų tai aš skūpa.  dirol.gif
Think.  mirksiukas.gif

tikrai taip, ir as neisduociau
Atsakyti
na supratau, aciu ir uz tiek wink.gif tiesiog perversiu daugiau foto ir pamatysiu as tas idejas smile.gif Gal tiesiog ne taip issireiskiau smile.gif

Zdz, grazios dienos, einu ruostis rytdienai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 15, 18:25)
na supratau, aciu ir uz tiek wink.gif tiesiog perversiu daugiau foto ir pamatysiu as tas idejas smile.gif Gal tiesiog ne taip issireiskiau smile.gif

Zdz, grazios dienos, einu ruostis rytdienai 4u.gif

ideju ieskok flickre, ten tieeeek visko, uzteks tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
hm... merginoooos, tai kur vaizdai? g.gif Noriu vaizdųųų bigsmile.gif
Atsakyti