Sorry, galvojau flickr'e pataupysiu vieta, paziurejau, kad nemokamos 50proc like
Keliu normaliai:
Auto
Lempute
Rankinis
Nežinau, man lemputė atrodo, kad balčiau gavosi.
atnesu viena cia
domina, ar veido odos spalva nekliuna?
Hello
Permečiau SM ir flickr, kai ką pakomentavau, nu bet noriu pagirti Zirzę, koks grožis ta mergina "lietuje" ir su skrybėle labai liuks kadras, kur iš viršaus "paimta", nu super, sužavėjo labai
žaliuoja man pabandyk pakeisti spalvas, uždėk biškį "red" ir nuimk žalios per kelis punktus.
Permečiau SM ir flickr, kai ką pakomentavau, nu bet noriu pagirti Zirzę, koks grožis ta mergina "lietuje" ir su skrybėle labai liuks kadras, kur iš viršaus "paimta", nu super, sužavėjo labai
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 15, 14:42)
žaliuoja man pabandyk pakeisti spalvas, uždėk biškį "red" ir nuimk žalios per kelis punktus.
QUOTE(gotte @ 2011 08 15, 16:04)
Hello
aciu uz pagyras kaip malonu
aha, vadinasi neklydau. Sakai raudonos? nu bandysiu
QUOTE(3kitten @ 2011 08 15, 13:47)
Sorry, galvojau flickr'e pataupysiu vieta, paziurejau, kad nemokamos 50proc like
Keliu normaliai:
Keliu normaliai:
gerai.
O kad nepersipildytu taip greit vieta flickre, tai dekit ten mazesnes nedideles foto, na tarkim 600-700kb man tai tos vietos kolkas sociai uztenka
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 15, 16:43)
gerai.
O kad nepersipildytu taip greit vieta flickre, tai dekit ten mazesnes nedideles foto, na tarkim 600-700kb man tai tos vietos kolkas sociai uztenka
Aciu uz patarima reiks pasinaudot
Papildyta:
Ryt jau pirmoji fotosesija, kinkos dreba
Simtaji karta perziurejau oru prognozes, lyg ir nebepranesa pirmos dienos pusej lietaus
Patyrusiom klausimas: kokius papildomus daiktus pasiemat i fotosesija? dekiuka, kokia knyga dar ka nors? fotografuosiu jaunas paneles, gal kokiu patirciu ar ideju turit???
Atsiprašau, bet man juokingi tokie klausimai. Jei jau yra noras fotografuoti, turi tą jausmą, kuriuo gyveni, tai regis ir idėjos turėtų nesunkiai galvon ateiti. O jei ir sunkiai, tai vis tiek, kažkas turėtų ateiti. Aš, kad ir mažai patyrusi, bet nė už ką nesidalinčiau idėjom, ypatingai gerom. Negaila pasakyti kur kokia graži vieta yra jei žinau, bet jau dėl idėjų tai aš skūpa.
Think.
Think.
QUOTE(Ka @ 2011 08 15, 17:40)
Atsiprašau, bet man juokingi tokie klausimai. Jei jau yra noras fotografuoti, turi tą jausmą, kuriuo gyveni, tai regis ir idėjos turėtų nesunkiai galvon ateiti. O jei ir sunkiai, tai vis tiek, kažkas turėtų ateiti. Aš, kad ir mažai patyrusi, bet nė už ką nesidalinčiau idėjom, ypatingai gerom. Negaila pasakyti kur kokia graži vieta yra jei žinau, bet jau dėl idėjų tai aš skūpa.
Think.
Think.
tikrai taip, ir as neisduociau
na supratau, aciu ir uz tiek tiesiog perversiu daugiau foto ir pamatysiu as tas idejas Gal tiesiog ne taip issireiskiau
Zdz, grazios dienos, einu ruostis rytdienai
QUOTE(3kitten @ 2011 08 15, 18:25)
na supratau, aciu ir uz tiek tiesiog perversiu daugiau foto ir pamatysiu as tas idejas Gal tiesiog ne taip issireiskiau
ideju ieskok flickre, ten tieeeek visko, uzteks tikrai
hm... merginoooos, tai kur vaizdai? Noriu vaizdųųų