Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vienintele, imesk kokia is ceremonijos ax.gif

dedu dar viena smile.gif
nesu tikra del apdirbimo, bet man paciai ziauriai patinka ax.gif (dejau textura)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 16:08)

dedu dar viena smile.gif
nesu tikra del apdirbimo, bet man paciai ziauriai patinka ax.gif (dejau textura)

na šita tikrai man patinka thumbup.gif gal čiut čiut daugiau konktrasto
Atsakyti
Zirze, vau! bigsmile.gif Ir tikrai, šiek tiek daugiau kontrasto nepakenktų. smile.gif
Atsakyti
Paskutine puiki Zirze, o kaip su tom teksturom? kur jos isijungia ps? nemokamu turi parsisiuntus? kokia teorija? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 14, 16:10)
na šita tikrai man patinka  thumbup.gif gal čiut čiut daugiau konktrasto

QUOTE(Ka @ 2011 08 14, 16:14)
Zirze, vau! bigsmile.gif Ir tikrai, šiek tiek daugiau kontrasto nepakenktų. smile.gif

bijojau kontrastinti, bet jei duodat leidima, bus padaryta! pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 16:08)
dedu dar viena smile.gif

http://farm7.static...._691dedb6f8.jpg

Oho, kaip man ši patinka wub.gif pritariu dėl kontrasto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 14 rugpjūčio 2011 - 15:23
QUOTE(Algyte @ 2011 08 14, 16:17)
Paskutine puiki Zirze, o kaip su tom teksturom? kur jos isijungia ps? nemokamu turi parsisiuntus? kokia teorija? smile.gif  ax.gif

jas atsidarai kaip ir kokia nuotrauka, ieskoti galima visur internete, as panaudojau kazkada cia rodytas, lyg tai Sayonara uzrode - sita

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 14, 13:24)
man norėtusi gal didesnės pažiūrėti pirmos, sunku kažkaip iš tokios mažos, antra - bandyčiau apkrapyti,trečia šiaip patinka tik gal daugiau erdvės norėtusi  blush2.gif

dėkui peržiūrėsiu dar kart ax.gif

QUOTE(Ka @ 2011 08 14, 14:12)

Vienintele, kol kas man nesijaučia krikštynų dvasia. Bent jau iš paskutinių nuotraukų. Trečią nuotrauką darant būčiau paprašiusi moters nusiimti tą rankinę ir padėti į šalį...  ax.gif  Jei bus dar foto, laukiu.

visai noriu padaryt filmuka kad labiau jaustusi kad krikštynos, bet kotais nesigauna doh.gif schmoll.gif nei muzikos atrink nesugebu nei nuotrauku.

QUOTE(reida @ 2011 08 14, 14:44)

Vienintele, JB liux thumbup.gif

dėkui

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 15:08)

dedu dar viena smile.gif

nesinori užspaminkt tikiuosiu suregsiu filmuka tada daugiau bus matyt smile.gif
o paskutine tavo dėta super, man labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 14:26)
man patinka smile.gif o cia juoda fona dejai, ar zaidei su nustatymais? rolleyes.gif
juosta? rolleyes.gif juosta smile.gif grazu mirksiukas.gif
?? g.gif  biggrin.gif

Fonas buvo tamsiai tamsiai melynas. Juodo neturejau rolleyes.gif Tai zaidziau su apsvietimu. O galutinis variantas paliestas ir nustatymu - per viena zingsni brightness patamsintas ir midtonai pasviesinti smile.gif Ta manau nedaug koreguota.
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 14, 11:14)
Sveikos 4u.gif
Ateinu as su savo gelytes ziedu  ax.gif  Pasidariau namuos mini studija, bandziau bandziau lasus as fotkinti, nieko nesigavo, tai pazaidziau lietu su orchidejos ziedu  biggrin.gif

Visai neblogai, tik komponuociau kazkaip kitaip

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 14, 11:22)
atnešu ir aš fotomoto

Labai patinka

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 14, 12:17)
pagaliau baigiau tvarkyti krikštynu foto

Is tavo ikeltu nuotrauku, nesuprasciau kad cia krikstynos ...isties, ikelk is ceremonijos parodyt 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 14:08)
dedu dar viena smile.gif

Va sitai sakau taip. Labai aiski priezastis to nutekejusio makiazo-super smile.gif
Kontrasto man cia uztenka ax.gif
Atsakyti
dėkui Dosa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 14, 16:39)
Fonas buvo tamsiai tamsiai melynas. Juodo neturejau  rolleyes.gif  Tai zaidziau su apsvietimu. O galutinis variantas paliestas ir nustatymu - per viena zingsni brightness patamsintas ir midtonai pasviesinti smile.gif Ta manau nedaug koreguota.

na, tai gerai susitvarkei sakyciau mirksiukas.gif

QUOTE(dosa @ 2011 08 14, 16:42)

Va sitai sakau taip. Labai aiski priezastis to nutekejusio makiazo-super  smile.gif
Kontrasto man cia uztenka  ax.gif

aciu Tu ir visoms kitoms, pakomentavusioms 4u.gif tvarkau viena po kitos, tai daugiau cia eterio netersiu rolleyes.gif jei kam bus idomu, tai uzeikit cia smile.gif
Atsakyti