Sveikos
Zirzes mergaite man kazkuo labai patinka (jei kabinetis, taip gal truksta kairiojo skrybelaites kampo)
Ateinu as su savo gelytes ziedu Pasidariau namuos mini studija, bandziau bandziau lasus as fotkinti, nieko nesigavo, tai pazaidziau lietu su orchidejos ziedu
Rezultatas:
Uzduosiu kvaila klausima - action'us reikia naudoti pries tvarkant nuotrauka(triuksmu pasalinima, sviesumo pakeitimus ir t.t.) ar cia jau galutinis zingsnis? Pabandziau su PS, tai man realiai ant nuotraukos nelabai kas matosi, na zodziu reiks mokytis
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 11:09)
bus daugiau nuotrauku su labiau nubegusiu makiazu
lauksim
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 14, 10:39)
Taikliai megstamos vietos?
as birstoniske
QUOTE(3kitten @ 2011 08 14, 13:14)
Rezultatas:
Uzduosiu kvaila klausima - action'us reikia naudoti pries tvarkant nuotrauka(triuksmu pasalinima, sviesumo pakeitimus ir t.t.) ar cia jau galutinis zingsnis? Pabandziau su PS, tai man realiai ant nuotraukos nelabai kas matosi, na zodziu reiks mokytis
na graži gėlytė, o dėl action, na aš tai visaip naudoju, nes ir pačius gi actionus dar reguliuoji, tai prieš tai kaip ir esmės nėra tvarkyti... na nebent ten ka nors klonuoti reikia, apkirpti
Papildyta:
atnešu ir aš fotomoto
zirzile man pati laukiu dar
liuks čia juosta ania ?
pagaliau baigiau tvarkyti krikštynu foto . Dar neapsiprendžiau ar darysiu video, bet jei padarysiu butinai parodysiu. nežinau kaip čia save yverti, faktas kad pirma skarats ir baisoka buvo vis ka nors pražioplint ir panašiai. Dedu kelias man ydomesnes iš visos sesijos
kaip visad nuomonė ir kritika laukiama
kitas rasit kaip visad čia
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 14, 12:22)
liuks čia juosta ania ?
pagaliau baigiau tvarkyti krikštynu foto . Dar neapsiprendžiau ar darysiu video, bet jei padarysiu butinai parodysiu. nežinau kaip čia save yverti, faktas kad pirma skarats ir baisoka buvo vis ka nors pražioplint ir panašiai. Dedu kelias man ydomesnes iš visos sesijos
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 14, 14:17)
zirzile man pati laukiu dar
liuks čia juosta ania ?
liuks čia juosta ania ?
ačiū, taip čia juosta išbandžiau savo naują juostinį,kurio pasirodo ir vėl eksponometras neteisingai rodo na bet aš jau pripratau ir be jo fotkinti
man norėtusi gal didesnės pažiūrėti pirmos, sunku kažkaip iš tokios mažos, antra - bandyčiau apkrapyti,trečia šiaip patinka tik gal daugiau erdvės norėtusi
QUOTE(3kitten @ 2011 08 14, 13:14)
man patinka o cia juoda fona dejai, ar zaidei su nustatymais?
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 14, 13:22)
juosta? juosta grazu
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 14, 14:17)
??
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 14:26)
man patinka o cia juoda fona dejai, ar zaidei su nustatymais?
juosta? juosta grazu
??
juosta? juosta grazu
??
taip,juosta, ačiū nors supratau, kad su mamija bučiau daug geriau išspaudus
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 13:26)
taisiau ir pritaisiau, bet net neteisingai. turėjo skambėt taip zirzė patiko, laukiu dar foto ))
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 14, 14:39)
taisiau ir pritaisiau, bet net neteisingai. turėjo skambėt taip zirzė patiko, laukiu dar foto ))
mane tai labiausiai kankina dilema, spalvota ar JB
Zirze, man patiko pirma nuotrauka. Bet laukiu dar.
Vienintele, kol kas man nesijaučia krikštynų dvasia. Bent jau iš paskutinių nuotraukų. Trečią nuotrauką darant būčiau paprašiusi moters nusiimti tą rankinę ir padėti į šalį... Jei bus dar foto, laukiu.
Vienintele, kol kas man nesijaučia krikštynų dvasia. Bent jau iš paskutinių nuotraukų. Trečią nuotrauką darant būčiau paprašiusi moters nusiimti tą rankinę ir padėti į šalį... Jei bus dar foto, laukiu.
Zirze, man ta slapia mergina atrodo gerai, tokia biski zombiskai ir baugiai atrodo
Vienintele, JB liux
Vienintele, JB liux