Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif

Zirzes mergaite man kazkuo labai patinka smile.gif (jei kabinetis, taip gal truksta kairiojo skrybelaites kampo)

Ateinu as su savo gelytes ziedu ax.gif Pasidariau namuos mini studija, bandziau bandziau lasus as fotkinti, nieko nesigavo, tai pazaidziau lietu su orchidejos ziedu biggrin.gif
Rezultatas:

user posted image

Uzduosiu kvaila klausima - action'us reikia naudoti pries tvarkant nuotrauka(triuksmu pasalinima, sviesumo pakeitimus ir t.t.) ar cia jau galutinis zingsnis? Pabandziau su PS, tai man realiai ant nuotraukos nelabai kas matosi, na zodziu reiks mokytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 11:09)
bus daugiau nuotrauku su labiau nubegusiu makiazu rolleyes.gif

lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 14, 10:39)
smile.gif Taikliai  biggrin.gif  megstamos vietos?  mirksiukas.gif

as birstoniske wink.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 14, 13:14)

Rezultatas:

Uzduosiu kvaila klausima - action'us reikia naudoti pries tvarkant nuotrauka(triuksmu pasalinima, sviesumo pakeitimus ir t.t.) ar cia jau galutinis zingsnis? Pabandziau su PS, tai man realiai ant nuotraukos nelabai kas matosi, na zodziu reiks mokytis  blush2.gif

na graži gėlytė, o dėl action, na aš tai visaip naudoju, nes ir pačius gi actionus dar reguliuoji, tai prieš tai kaip ir esmės nėra tvarkyti... na nebent ten ka nors klonuoti reikia, apkirpti ax.gif
Papildyta:
atnešu ir aš fotomoto blush2.gif

user posted image
Atsakyti
zirzile man pati laukiu dar

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 14, 12:22)
atnešu ir aš fotomoto  blush2.gif

liuks čia juosta ania ?

pagaliau baigiau tvarkyti krikštynu foto thumbup.gif . Dar neapsiprendžiau ar darysiu video, bet jei padarysiu butinai parodysiu. nežinau kaip čia save yverti, faktas kad pirma skarats ir baisoka buvo vis ka nors pražioplint ir panašiai. Dedu kelias man ydomesnes iš visos sesijos
kaip visad nuomonė ir kritika laukiama smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
kitas rasit kaip visad čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 14 rugpjūčio 2011 - 13:18
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 14, 14:17)
liuks čia juosta ania ?

pagaliau baigiau tvarkyti krikštynu foto thumbup.gif . Dar neapsiprendžiau ar darysiu video, bet jei padarysiu butinai parodysiu. nežinau kaip čia save yverti, faktas kad pirma skarats ir baisoka buvo vis ka nors pražioplint ir panašiai. Dedu kelias man ydomesnes iš visos sesijos
kaip visad nuomonė ir kritika laukiama smile.gif

kitas rasit kaip visad čia smile.gif

ačiū, taip čia juosta blush2.gif išbandžiau savo naują juostinį,kurio pasirodo ir vėl eksponometras neteisingai rodo doh.gif na bet aš jau pripratau ir be jo fotkinti doh.gif

man norėtusi gal didesnės pažiūrėti pirmos, sunku kažkaip iš tokios mažos, antra - bandyčiau apkrapyti,trečia šiaip patinka tik gal daugiau erdvės norėtusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 14, 13:14)

Rezultatas:

man patinka smile.gif o cia juoda fona dejai, ar zaidei su nustatymais? rolleyes.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 14, 13:22)
atnešu ir aš fotomoto  blush2.gif

juosta? rolleyes.gif juosta smile.gif grazu mirksiukas.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 14, 14:17)

?? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 14 rugpjūčio 2011 - 13:28
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 14:26)
man patinka smile.gif o cia juoda fona dejai, ar zaidei su nustatymais? rolleyes.gif
juosta? rolleyes.gif juosta smile.gif grazu mirksiukas.gif
?? g.gif  biggrin.gif

taip,juosta, ačiū blush2.gif nors supratau, kad su mamija bučiau daug geriau išspaudus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 13:26)

blush2.gif taisiau ir pritaisiau, bet net neteisingai. turėjo skambėt taip zirzė patiko, laukiu dar foto smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 14, 14:39)
blush2.gif taisiau ir pritaisiau,  bet net neteisingai. turėjo skambėt taip zirzė patiko, laukiu dar foto smile.gif))

mane tai labiausiai kankina dilema, spalvota ar JB doh.gif
Atsakyti
Zirze, man patiko pirma nuotrauka. Bet laukiu dar. rolleyes.gif

Vienintele, kol kas man nesijaučia krikštynų dvasia. Bent jau iš paskutinių nuotraukų. Trečią nuotrauką darant būčiau paprašiusi moters nusiimti tą rankinę ir padėti į šalį... ax.gif Jei bus dar foto, laukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 14 rugpjūčio 2011 - 14:13
Zirze, man ta slapia mergina atrodo gerai, tokia biski zombiskai ir baugiai atrodo thumbup.gif

Vienintele, JB liux thumbup.gif
Atsakyti