Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 08 13, 23:49)
Zirze, grazu 4u.gif

aciu ax.gif

QUOTE(maija @ 2011 08 14, 00:27)
Anonsas super  thumbup.gif  Man labai grazu, tik va ziurejau ziurejau i ta plauka ant veido, as turbut ji klonuociau, siaip labai vaizdo negadina, bet man arba didesnes sruogos noretusi, arba, kad nebutu... Laukiam daugiau  bigsmile.gif

Viena man miela nuotraukyte is siandienos smile.gif

as irgi galvojau, gal klonuoti, bet palikau ax.gif

tavo vaikucio nuotrauka labai grazi smile.gif jauki smile.gif

QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 14, 01:07)
Ar geriau?

as uz vidurini varianta, horizontalu smile.gif

dedu dar viena is vakarykstes. Kadangi ne prie savo kompo sedziu, o cia PS senesne versija, tai su ja nemoku karpyt doh.gif nerandu kaip pasidaryt trecdalio taisykle. Ir dar domina kaip toks apdirbimas, sitam taip ar ne?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 11:10)
as uz vidurini varianta, horizontalu smile.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 11:10)
dedu dar viena is vakarykstes. Kadangi ne prie savo kompo sedziu, o cia PS senesne versija, tai su ja nemoku karpyt doh.gif nerandu kaip pasidaryt trecdalio taisykle. Ir dar domina kaip toks apdirbimas, sitam taip ar ne?
user posted image

Kokia skrybele thumbup.gif biggrin.gif Bet gal nuo jos atsispindeje ant vienos veiduko puses dryziai? ar man vaidenasi? virsaus siek tiek man gal per daug, rankytes gal noretusi, kad butu sudetos ant kojyciu atokiau viena nuo kitos, o ne taip suspaustos, bet gal nusisneku, tik bandau mokytis tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 14, 12:20)
Kokia skrybele  thumbup.gif  biggrin.gif  Bet gal nuo jos atsispindeje ant vienos veiduko puses dryziai? ar man vaidenasi? virsaus siek tiek man gal per daug, rankytes gal noretusi, kad butu sudetos ant kojyciu atokiau viena nuo kitos, o ne taip suspaustos, bet gal nusisneku, tik bandau mokytis  tongue.gif   biggrin.gif

taip, ten atspindys nuo skrybeles, ir man jis labai patinka ax.gif aha, virsaus ir man per daug, pritariu, bet jei kerpu islaikydama formata, nusikerpa desinioji puse skrybeles, ir tada jau atrodo labai suspausta g.gif

na dedu man pacia paciausia is sios sesijos blush2.gif

user posted image

Svajone, jei vel truksta pustoniu, davai parodyk man kur tie pustoniai, nes stumdziau stumdziau, kazkaip ...nezinau ar gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 14 rugpjūčio 2011 - 11:46
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 12:45)
taip, ten atspindys nuo skrybeles, ir man jis labai patinka ax.gif aha, virsaus ir man per daug, pritariu, bet jei kerpu islaikydama formata, nusikerpa desinioji puse skrybeles, ir tada jau atrodo labai suspausta g.gif

Svajone, jei vel truksta pustoniu, davai parodyk man kur tie pustoniai, nes stumdziau stumdziau, kazkaip ...nezinau ar gerai

su skrybele įdomi, o šita dabar man pasakyk tu norėjai akcentuoti nubėgusi makiažą (na aš taip manau ,kad norėjai) tai tada jo reikėjo daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 13, 21:35)
rodau siandienine, kaip sakant anonsas biggrin.gif

Idomi tokia, gal kiek suspausta tik g.gif

QUOTE(maija @ 2011 08 13, 22:27)
Viena man miela nuotraukyte is siandienos smile.gif

Smagi labai smile.gif Pabndyciau j/b varianta, nes man tos zalumos kazkaip atrodo per daug....

QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 14, 08:39)
Geriau?

Uch kokia faina vaivorykste

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 10:10)
dedu dar viena is vakarykstes.

Skrybeles gaila nukirstos....

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 10:45)

O kas ten desinej pusej po akim juoduoja?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 14, 12:50)
su skrybele įdomi, o šita dabar man pasakyk tu norėjai akcentuoti nubėgusi makiažą (na aš taip manau ,kad norėjai) tai tada jo reikėjo daugiau  blush2.gif

nea, ne nubeges makiazas cia pirmoje vietoje smile.gif dregme, vesa ir kiaurai veriantis zvilgnis cia akcentuojamas ax.gif tikriausiai nepavyko man ir vel biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 08 14, 12:51)

O kas ten desinej pusej po akim juoduoja?

nugi ne fanaras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 10:56)
nugi ne fanaras rolleyes.gif

Tai as supratau kad ne fanaras biggrin.gif tai jei nebuvo akcentas nubeges makiazas-tada nuklonuociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 08 14, 13:01)
Tai as supratau kad ne fanaras  biggrin.gif  tai jei nebuvo akcentas nubeges makiazas-tada nuklonuociau  smile.gif

pritariu,nes jei tikrai tai nebuvo akcentuojama (o šiaip pabandyk paakcentuoti, man tai patinka tokie ,visai įdomiai atrodo ) tai nuklonuok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 08 14, 13:01)
Tai as supratau kad ne fanaras  biggrin.gif  tai jei nebuvo akcentas nubeges makiazas-tada nuklonuociau  smile.gif

bet jis ten turi buti rolleyes.gif nu zodz, cia tokia ideja, bet nubegimas nebuvo pirmoje vietoje smile.gif kazkaip, kaip niekad, si karta esu labai tikra del savo nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 13:06)
bet jis ten turi buti rolleyes.gif nu zodz, cia tokia ideja, bet nubegimas nebuvo pirmoje vietoje smile.gif kazkaip, kaip niekad, si karta esu labai tikra del savo nuotrauku bigsmile.gif

žvilgsnis tikrai geras,ir šlapi plaukai patinka ax.gif o jei esi tikrai tikra dėl savo foto, labai šaunu ir nieko čia daugiau nereikia komentuoti, nes tai yra svarbiausia 4u.gif

gerai būtų ir man būti tokiai tikrai dėl savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 14, 13:05)
pritariu,nes jei tikrai tai nebuvo akcentuojama (o šiaip pabandyk paakcentuoti, man tai patinka tokie ,visai įdomiai atrodo ) tai nuklonuok  blush2.gif

bus daugiau nuotrauku su labiau nubegusiu makiazu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 14, 13:09)
bus daugiau nuotrauku su labiau nubegusiu makiazu rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti