Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 13, 23:36)
hm.... įdomu, noriu daugiau  bigsmile.gif

daugiau bus rytoj ax.gif
Atsakyti
Zirze, grazu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 13, 23:35)
rodau siandienine, kaip sakant anonsas biggrin.gif

Anonsas super thumbup.gif Man labai grazu, tik va ziurejau ziurejau i ta plauka ant veido, as turbut ji klonuociau, siaip labai vaizdo negadina, bet man arba didesnes sruogos noretusi, arba, kad nebutu... Laukiam daugiau bigsmile.gif

Viena man miela nuotraukyte is siandienos smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
lietaus šokis- pirma foto, na nelabai supratau ką norėjau perteikti ja, man perdaug ten visko...kita foto - vaivorykštė gerai pagauta, bet šiaip pati foto nepatinka kadravimas, jau kur laukai taigi norisi daugiau erdvės platybės...

maija - man šitas vaikis garbanius patinka, o maniškiui šiandien nukirpo garbanas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 13, 23:51)
lietaus šokis- pirma foto, na nelabai supratau ką norėjau perteikti ja, man perdaug ten visko...kita foto - vaivorykštė gerai pagauta, bet šiaip pati foto nepatinka kadravimas, jau kur laukai taigi norisi daugiau erdvės platybės...

Ar geriau?

user posted image

O pirma foto buvo suoleliai, sviestuvas, bet pasirode neidomu, pagalvojau apkarpysiu ir kazkaip pasirode grazu, bet supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 14, 00:09)

a cia ne koks birstonas?smile.gif bandau speliones zaist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 14, 00:44)

Man visai grazi nuotrauka su vaivorykste, bet gal bandyciau daryti kvadrata... Pirmame variante per daug zemes matosi, antrame per mazai vaivorykstes smile.gif Tai palikciau visa dangu ir kirsciau puse zemes smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 14, 00:51)
maija - man šitas vaikis garbanius patinka, o maniškiui šiandien nukirpo garbanas  unsure.gif

Aciu smile.gif Nieko, ataugs, mes jau irgi planuojam patrumpinti, nes darosi panasus i mergyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 14, 06:54)
a cia ne koks birstonas?smile.gif bandau speliones zaist biggrin.gif

smile.gif Taikliai biggrin.gif megstamos vietos? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2011 08 14, 08:28)
Man visai grazi nuotrauka su vaivorykste, bet gal bandyciau daryti kvadrata... Pirmame variante per daug zemes matosi, antrame per mazai vaivorykstes smile.gif Tai palikciau visa dangu ir kirsciau puse zemes smile.gif

Geriau?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 14, 10:39)

Taip smile.gif Man tai cia graziausias variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 14, 09:51)
Taip smile.gif Man tai cia graziausias variantas  4u.gif

Man gal irgi mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
ax.gif

user posted image
Atsakyti