Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Graziai zolineji smile.gif Pirmas tai toks be naujoviu kadras, o va antras man tikrai patinka. Na klonuoti gal ir reiktu :ax Bet siaip man atrodo lyg geles lapelius vejas darkytu...
Atsakyti
Tai vejas ir darke, ilgai vargau kol pagavau sustojusia ramiai. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos o kodel man PS neatidari Raw formato? Ismeta kazkokia lentele, ir siulo perziureti Camera Raw dokumentacija...
Atsakyti
Sveiki gyvi smile.gif

O jau kiek temų praleidau-nebespėju aš kažkaip sekti visko, srūvat jūs, kaip srauni upė biggrin.gif
QUOTE(Maggie @ 2011 08 12, 12:51)
upe

Va šitas kadras man kažkuo kabina, tokia iškalbinga nugaros poza

QUOTE(fox. @ 2011 08 12, 13:54)
As Newbury Parke mirksiukas.gif Tikrai reikes kada koki susimatyma susiorganizuoti bigsmile.gif

Gal tikrai rugsėjy susimytinam, kas UK gyvenam. Aš netoli Londono gynenu, apie valanda kelio tik ax.gif Labai norėčiau susipažinti smile.gif

QUOTE(reida @ 2011 08 13, 11:25)
Cia danguje lyg akis gavosi 4u.gif

Tikrai įdomiai gavosi-gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 13 rugpjūčio 2011 - 17:04
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 17:48)
gal kuri zino, kokio sviesumo Vilniaus santuoku rumai? keik ISO man turet? biggrin.gif

Bijau pameluot, senai buvau biggrin.gif , bet man regis ten dirbtinis apšvietimas, jei ir yra langas priekyje, tai stalas su tetute kuri ten kalbeles dėsto tikrai tolokai nuo jo, o jaunieji dar per gerą metrą nuo jos.

QUOTE(juratike13 @ 2011 08 12, 20:36)
Nugi pakritikuokit...žiauriai?
user posted image

Nežiauriai, tik kodėl vaikus sukai nuo lango, o ne į jį, čia spec.koks sumanymas?
Berniuko veidas labai tamsus.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 20:55)
ai, o siaip as norejau tave, Svajone, pagirt del tu reportazu. tavo foto pries tai visai nei vienos neprisiminiau, tik kad kalbi daug biggrin.gif (nepyk, as tiesiog tave tokia tik isivaizdavau). o va tas reportazas tai labai pliusu daug pridejo. as nuosirdziai. nes tikrai ne is tu esu, kur giria biggrin.gif

Aš Svajonę visada su kažkuo maišau man regis, su o la la turbūt, ir jei gerai pamenu tai lyg buvo įdėjus kažkokią savo nuotrauką lauke ar pievoj, labai man ji graži ( ji, ne tik foto) pasirodė.
O po reportažų, jau niekad nesumaišysiu Svajonės - liuxiniai thumbup.gif

Nespėju su visom, tai tik perbėgau akim šią temą, anos net nepabaigiau, tai soriuks ką praleidau.

Iš Magie eksperimentų, tai kaip ji man sakė, kad retai ją sužavi leliukai biggrin.gif , tai aš jai atgal, nesižaviu tokiom keistom foto, bet virtuvinis auto smagus, patiko.
Atsakyti
Fox, aciu aciu, bus isgelbeta kruva nuotrauku. Tikrai reikia ta ps pasinagrinet, stebuklus daro 4u.gif
Atsakyti
Maggie, patiko tavo auto rolleyes.gif delnas irgi idomiai ziurejosi, o ten kur vonios kambary, nelabai supratau, ten tu? nes kazkaip truksta tu moterisku islinkimu, vienu momentu pamaniau, kad kazkoks bernas ten lotuliukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 12, 21:29)
o kaip ten koliažų žaidimas?  g.gif kam fotkę siųsti? jaučiu praleidau  blush2.gif

praleidai smile.gif man siusk smile.gif

QUOTE(reida @ 2011 08 13, 13:25)

Cia danguje lyg akis gavosi 4u.gif

patiko akis, bet atkreip demesi i tai, ka merginos raso, pries dedama sutvarkyk foto bent jau minimaliai smile.gif
Atsakyti
Laba...nu vis tik man pirmas krikštas tos vestuvės buvo...blynas totaliai prisvilęs...bijau žiauriai,,,pasakykit man, kiek maždaug foto atiduodat iš pačios ceremonijos...jaunieji fotografavosi po visko vieni patys, tai ten foto bus...bet santuokos rumuose, bžn...yra aišku...bet kelių foto maždaug reikia iš ten...?
Frederika, aciu...nu va protingai pasakei, o sukau turbūt todėl,kad su 50tuku vos telpu, bet pamascius,koks skirtumas, galejau juos i kita puse stumt...supratau pamoka,aciu
Man vis dar didelis klaustukas kaip su reflektorium dirbt...ryt krikstynos vidurdieni,jauciu nusisausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 13, 22:26)
Laba...nu vis tik man pirmas krikštas tos vestuvės buvo...blynas totaliai prisvilęs...bijau žiauriai,,,pasakykit man, kiek maždaug foto atiduodat iš pačios ceremonijos...jaunieji fotografavosi po visko vieni patys, tai ten foto bus...bet santuokos rumuose, bžn...yra aišku...bet kelių foto maždaug reikia iš ten...?
Frederika, aciu...nu va protingai pasakei, o sukau turbūt todėl,kad su 50tuku vos telpu, bet pamascius,koks skirtumas, galejau juos i kita puse stumt...supratau pamoka,aciu
Man vis dar didelis klaustukas kaip su reflektorium dirbt...ryt krikstynos vidurdieni,jauciu nusisausiu doh.gif

nieko tu nenusišausi, baik nervuotis... reflektorius yra kaip dar vienas šviesos šaltinis, jis reikalingas pagauti atspindinčią šviesą (lauke dažniausiai saule,nors gali būti ir dirbtinas šviesos šaltinis) ir apšviesti tamsias vietas, i psio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 13, 22:26)

vidurdieni irgi milijonas pavesiu yr smile.gif reik tik moket stumdyt tuos zmones ir pasakyt, kad paejetu biggrin.gif

as is ceremoniju mazai foto atiduodu. ba man cia nuobodziausia dalis, o as tikrai nemoku tu emociju gaudyt.. foto su pagrindiniais veiksmais, plius kelios emocijos, bendras planas, kunigas ar kas veda, akcentai kazkokie ir gana. man rodos jas maziausiai ir ziuri smile.gif gaaal biggrin.gif

parodysi kelias?
Atsakyti
rodau siandienine, kaip sakant anonsas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 13, 23:35)
rodau siandienine, kaip sakant anonsas biggrin.gif

hm.... įdomu, noriu daugiau bigsmile.gif
Atsakyti