Graziai zolineji Pirmas tai toks be naujoviu kadras, o va antras man tikrai patinka. Na klonuoti gal ir reiktu :ax Bet siaip man atrodo lyg geles lapelius vejas darkytu...
Tai vejas ir darke, ilgai vargau kol pagavau sustojusia ramiai.
Merginos o kodel man PS neatidari Raw formato? Ismeta kazkokia lentele, ir siulo perziureti Camera Raw dokumentacija...
Sveiki gyvi
O jau kiek temų praleidau-nebespėju aš kažkaip sekti visko, srūvat jūs, kaip srauni upė
Va šitas kadras man kažkuo kabina, tokia iškalbinga nugaros poza
Gal tikrai rugsėjy susimytinam, kas UK gyvenam. Aš netoli Londono gynenu, apie valanda kelio tik Labai norėčiau susipažinti
Tikrai įdomiai gavosi-gražu
O jau kiek temų praleidau-nebespėju aš kažkaip sekti visko, srūvat jūs, kaip srauni upė
QUOTE(Maggie @ 2011 08 12, 12:51)
upe
Va šitas kadras man kažkuo kabina, tokia iškalbinga nugaros poza
QUOTE(fox. @ 2011 08 12, 13:54)
As Newbury Parke Tikrai reikes kada koki susimatyma susiorganizuoti
Gal tikrai rugsėjy susimytinam, kas UK gyvenam. Aš netoli Londono gynenu, apie valanda kelio tik Labai norėčiau susipažinti
QUOTE(reida @ 2011 08 13, 11:25)
Cia danguje lyg akis gavosi
Tikrai įdomiai gavosi-gražu
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 17:48)
gal kuri zino, kokio sviesumo Vilniaus santuoku rumai? keik ISO man turet?
Bijau pameluot, senai buvau , bet man regis ten dirbtinis apšvietimas, jei ir yra langas priekyje, tai stalas su tetute kuri ten kalbeles dėsto tikrai tolokai nuo jo, o jaunieji dar per gerą metrą nuo jos.
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 12, 20:36)
Nežiauriai, tik kodėl vaikus sukai nuo lango, o ne į jį, čia spec.koks sumanymas?
Berniuko veidas labai tamsus.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 20:55)
ai, o siaip as norejau tave, Svajone, pagirt del tu reportazu. tavo foto pries tai visai nei vienos neprisiminiau, tik kad kalbi daug (nepyk, as tiesiog tave tokia tik isivaizdavau). o va tas reportazas tai labai pliusu daug pridejo. as nuosirdziai. nes tikrai ne is tu esu, kur giria
Aš Svajonę visada su kažkuo maišau man regis, su o la la turbūt, ir jei gerai pamenu tai lyg buvo įdėjus kažkokią savo nuotrauką lauke ar pievoj, labai man ji graži ( ji, ne tik foto) pasirodė.
O po reportažų, jau niekad nesumaišysiu Svajonės - liuxiniai
Nespėju su visom, tai tik perbėgau akim šią temą, anos net nepabaigiau, tai soriuks ką praleidau.
Iš Magie eksperimentų, tai kaip ji man sakė, kad retai ją sužavi leliukai , tai aš jai atgal, nesižaviu tokiom keistom foto, bet virtuvinis auto smagus, patiko.
Fox, aciu aciu, bus isgelbeta kruva nuotrauku. Tikrai reikia ta ps pasinagrinet, stebuklus daro
Maggie, patiko tavo auto delnas irgi idomiai ziurejosi, o ten kur vonios kambary, nelabai supratau, ten tu? nes kazkaip truksta tu moterisku islinkimu, vienu momentu pamaniau, kad kazkoks bernas ten
praleidai man siusk
patiko akis, bet atkreip demesi i tai, ka merginos raso, pries dedama sutvarkyk foto bent jau minimaliai
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 12, 21:29)
o kaip ten koliažų žaidimas? kam fotkę siųsti? jaučiu praleidau
praleidai man siusk
QUOTE(reida @ 2011 08 13, 13:25)
patiko akis, bet atkreip demesi i tai, ka merginos raso, pries dedama sutvarkyk foto bent jau minimaliai
Laba...nu vis tik man pirmas krikštas tos vestuvės buvo...blynas totaliai prisvilęs...bijau žiauriai,,,pasakykit man, kiek maždaug foto atiduodat iš pačios ceremonijos...jaunieji fotografavosi po visko vieni patys, tai ten foto bus...bet santuokos rumuose, bžn...yra aišku...bet kelių foto maždaug reikia iš ten...?
Frederika, aciu...nu va protingai pasakei, o sukau turbūt todėl,kad su 50tuku vos telpu, bet pamascius,koks skirtumas, galejau juos i kita puse stumt...supratau pamoka,aciu
Man vis dar didelis klaustukas kaip su reflektorium dirbt...ryt krikstynos vidurdieni,jauciu nusisausiu
Frederika, aciu...nu va protingai pasakei, o sukau turbūt todėl,kad su 50tuku vos telpu, bet pamascius,koks skirtumas, galejau juos i kita puse stumt...supratau pamoka,aciu
Man vis dar didelis klaustukas kaip su reflektorium dirbt...ryt krikstynos vidurdieni,jauciu nusisausiu
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 13, 22:26)
Laba...nu vis tik man pirmas krikštas tos vestuvės buvo...blynas totaliai prisvilęs...bijau žiauriai,,,pasakykit man, kiek maždaug foto atiduodat iš pačios ceremonijos...jaunieji fotografavosi po visko vieni patys, tai ten foto bus...bet santuokos rumuose, bžn...yra aišku...bet kelių foto maždaug reikia iš ten...?
nieko tu nenusišausi, baik nervuotis... reflektorius yra kaip dar vienas šviesos šaltinis, jis reikalingas pagauti atspindinčią šviesą (lauke dažniausiai saule,nors gali būti ir dirbtinas šviesos šaltinis) ir apšviesti tamsias vietas, i psio
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 13, 22:26)
vidurdieni irgi milijonas pavesiu yr reik tik moket stumdyt tuos zmones ir pasakyt, kad paejetu
as is ceremoniju mazai foto atiduodu. ba man cia nuobodziausia dalis, o as tikrai nemoku tu emociju gaudyt.. foto su pagrindiniais veiksmais, plius kelios emocijos, bendras planas, kunigas ar kas veda, akcentai kazkokie ir gana. man rodos jas maziausiai ir ziuri gaaal
parodysi kelias?
rodau siandienine, kaip sakant anonsas
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 13, 23:35)
hm.... įdomu, noriu daugiau