Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

sveikos, o as apsirgau...uzvakar su 38 is lovis nepakilau. vakar jau viskas gerai buvo, siandien jauciu lyg vel kabinasi. Bet kas svarbiausia man, ne tas sirgimas (pasveiksiu iki 27 d), bet pirma: kad dukrytes neuzkresciau.. o antra...man VISADA po turejimo temp ant lupu pasirodo pusleline. o ji gyja dvi savaites maziausiai...dbr jau persti lupas, baisu net pagalvoti, kad gali isberti. Juk krikstynos taip jau greitai, fotografe uzsakyta...nenoriu buti tokia "pasipuosusi" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 19, 09:15)
sveikos, o as apsirgau...uzvakar su 38 is lovis nepakilau. vakar jau viskas gerai buvo, siandien jauciu lyg vel kabinasi. Bet kas svarbiausia man, ne tas sirgimas (pasveiksiu iki 27 d), bet pirma: kad dukrytes neuzkresciau.. o antra...man VISADA po turejimo temp ant lupu pasirodo pusleline. o ji gyja dvi savaites maziausiai...dbr jau persti lupas, baisu net pagalvoti, kad gali isberti. Juk krikstynos taip jau greitai, fotografe uzsakyta...nenoriu buti tokia "pasipuosusi"  verysad.gif

o Tau tie pleistrai nepadeda? aš tai irgi turiu tą "malonumą", jei ti truputį peršalu, bet nuo tada kai atradau pleistriukus, tai baigėsi savaitėmis gyjantys šašai... vos tik pajuntu, kad kyla pūsliukas, iškart užklijuoju ir viskas smile.gif pabandyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbinukas @ 2011 08 19, 09:38)
o Tau tie pleistrai nepadeda? aš tai irgi turiu tą "malonumą", jei ti truputį peršalu, bet nuo tada kai atradau pleistriukus, tai baigėsi savaitėmis gyjantys šašai... vos tik pajuntu, kad kyla pūsliukas, iškart užklijuoju ir viskas smile.gif pabandyk wink.gif

bet ju kainyte ohoho, apie 30 lt ar ne? o kiek ju ten yra? as ju niekada nepirkau. gydydavausi alijosiumi.
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 19, 09:15)
sveikos, o as apsirgau...uzvakar su 38 is lovis nepakilau. vakar jau viskas gerai buvo, siandien jauciu lyg vel kabinasi. Bet kas svarbiausia man, ne tas sirgimas (pasveiksiu iki 27 d), bet pirma: kad dukrytes neuzkresciau.. o antra...man VISADA po turejimo temp ant lupu pasirodo pusleline. o ji gyja dvi savaites maziausiai...dbr jau persti lupas, baisu net pagalvoti, kad gali isberti. Juk krikstynos taip jau greitai, fotografe uzsakyta...nenoriu buti tokia "pasipuosusi"  verysad.gif

Isgerk acic400 tableciu, as gerdavau po puse ryte ir vakare ir per tris dienas praeina, o jei Tau dar net nera puslyciu tai ir neisoks jos. pats geriausias atradadimas man jos nuo puslelines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arejyte @ 2011 08 19, 10:13)
bet ju kainyte ohoho, apie 30 lt ar ne? o kiek ju ten yra? as ju niekada nepirkau. gydydavausi alijosiumi.

bet padeda.. smile.gif o siaip juos ir vienetais parduoda, nusipirk pora, paziurek, ar tiks (nu ar gereja, ar ne), o jei tiks-nusipirk daugiau, juk del tokios progos, manau, negaila... smile.gif
as anksciau irgi tik liaudiskai gydydavausi, bet dabar meciau jau ta reikala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 08 19, 10:20)
Isgerk acic400 tableciu, as gerdavau po puse ryte ir vakare ir per tris dienas praeina, o jei Tau dar net nera puslyciu tai ir neisoks jos. pats geriausias atradadimas man jos nuo puslelines  mirksiukas.gif

dekui;) reiks isbandyti tada. kokia ju kaina mazdaug?
Papildyta:
QUOTE(gulbinukas @ 2011 08 19, 10:20)
bet padeda.. smile.gif o siaip juos ir vienetais parduoda, nusipirk pora, paziurek, ar tiks (nu ar gereja, ar ne), o jei tiks-nusipirk daugiau, juk del tokios progos, manau, negaila... smile.gif
as anksciau irgi tik liaudiskai gydydavausi, bet dabar meciau jau ta reikala smile.gif

jei po kelis pardavineja, tada tikrai reikes nusipirkti del visa ko taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2011 08 18, 19:45)
blink.gif  swoon.gif
gal galiu paklaust kas per tortas,kad kaina tokia?
aš už dviejų aukštų didelį 165 mokėjau  g.gif

QUOTE(ingauk @ 2011 08 18, 20:34)
kur tokios kainos  blink.gif  nu neben tortas butu koks 10 kg  doh.gif

As uzsisakytio norejau si.
user posted image
Jo kilogramo kaina 75 lt, o torto neapsiima daryti mazesnio nei ~10 kg...

O uzsisakiau panasu
user posted image
Tik viskas baltai zudra, ant torciuko zuikis, stoves ant veidrodzio su uzrasu "Emilio krikstynos 2011 09 10" Ir aplink bus 11 pyragaiciu.
Kainuos apie 150 lt.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 19, 11:22)
http://s51.radikal.r...1fd1ad148e6.jpg
Jo kilogramo kaina 75 lt, o torto neapsiima daryti mazesnio nei ~10 kg...

O uzsisakiau panasu
http://s46.radikal.r...dedc47b7967.jpg
Tik viskas baltai zudra, ant torciuko zuikis, stoves ant veidrodzio su uzrasu "Emilio krikstynos 2011 09 10" Ir aplink bus 11 pyragaiciu.
Kainuos apie 150 lt.

jau tortu grazumas wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 19, 04:40)
labas

vat oras ir mane biesint pradeda, nes nuo savaites pradzios niekada nezadejo sestadieniui gero  verysad.gif  idomu ar kyla balionai jeigu lyja ir pvz vejo nera  g.gif

Ir man idomu ar kils balionai jei lis g.gif
Atsakyti
Esha, kur užsakinėjot tortą? Man kitam savaitgaliui reikia, o aš dar neužsakius doh.gif Nesuprantu kaip taip iki paskutinės minutės susilaukiau sad.gif Taip noris kažko "kitokio", išskirtinio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 19, 08:40)
ar kyla balionai jeigu lyja ir pvz vejo nera  g.gif

helio kyla mirksiukas.gif ,nebent audra,tada nežinau g.gif vėjo jiems nereikia

QUOTE(Esha @ 2011 08 19, 12:22)
O uzsisakiau panasu

o man užsisakytasis gražesnis ir krikštyniškesnis ax.gif akim suvalgiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prisiduodu po šventės. 08 13d paktrikštijau savo vaikučius. Viskas praėjo sklandžiai. vaikai dar kelias dienas aptarinėjo kaip jiems pylė vandenuką ir tepė kaktytę. Sūnui beveik 4metai o dukrai 2,5. Šventė vyko kavinėje. Buvo apie 40 svečių bigsmile.gif
Atsakyti