Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

sveikos
Kurios daret sirsiu medu ar jum tirstas buvo kaip kose g.gif man skystokas nebezinau ka daryti g.gif kaip ji sutirstinti
Atsakyti
Ir as paprastai paduosiu. Cia juk auka, ne kysis koks; tai kam tu vokeliu ar atviruku biggrin.gif
Dar ir laukneseli iteiksiu smile.gif

Vakar nuveziau uzstata i kavine, tai jau su ja visai ramu thumbup.gif Na neskaitant, kad dar meniu reiks suderint. Bet cia kokiai savaitei iki krikstynu likus...
Dar torta rik sia savaite nuvaziuot uzsakyt
Atsakyti
QUOTE(fantastikaa @ 2011 08 15, 16:15)
Sveikos. Gal žinot artimiausią bažnyčią prie perkūnkiemio gatvės ir kur būtų galima švęst?
Laukiu labai atsakymų.  4u.gif

tau greičiausiai Jeruzalės parapija priklauso
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 17, 13:31)
iskilo man toks klausimas, kaip duodat pinigus kunigui, dedat i vokeli koki ar kaip  g.gif galvoju gal kokia atvirute kaip buna pinigams deti bet kad nieko tokio nerandu kas tiktu ir patiktu  schmoll.gif

Mes dejom i toki subtilu dovanu maiseli raudono vyno buteli, saldainiu ir voka su pinigeliais, viska ir iteikem kaip lauktuves ir pirma auka
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 16, 13:56)

matyt jus ne katalike tada  rolleyes.gif nes pagal baznycia vaikas turi buti pakrikstytas kuo greiciau, gi seniau buvo krikstyjami ka tik gime vaikai.

drinks_cheers.gif as krikstyta tik is ligonines isleista ax.gif

sirsiu medu laikykit saldytuve, sustings 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 16, 22:12)
aciuks.gif jusu svente taip pat bus labai grazi ir isimintina  4u.gif
Taip , spausdinau paprastu printeriu - lazeriniu (rasalinis spausdins juostomis  ax.gif )

Na va o pas man rašalinis, reiks nešti kažkur printint
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 08 17, 13:39)
O jusu krikstynos jau praejo?  g.gif
Laukiam pasakojimo ir nuotrauku  bigsmile.gif

jau.. ir ne vienos biggrin.gif niekaip iš čia neišsikraustau ax.gif ,likę dar vienų planavimas,bet jau viskas į pabaigą,nes nedaug reikėjo ruoštis,o idėjų dar liko....
ne savo švenčių fotkių nenoriu rodyti,o kur mūsų buvo,tai fotografas tik bažnyčioje buvo ir tai foto prastos,o vienos mažės foto iš viso neturim doh.gif

QUOTE(ingauk @ 2011 08 17, 15:31)
iskilo man toks klausimas, kaip duodat pinigus kunigui,

raštinėj į aukų dėžutę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2011 08 17, 18:11)
Na va o pas man rašalinis, reiks nešti kažkur printint

aš kaune spausdinau, spaudosmagija.lt
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2011 08 17, 14:31)
iskilo man toks klausimas, kaip duodat pinigus kunigui, dedat i vokeli koki ar kaip  g.gif galvoju gal kokia atvirute kaip buna pinigams deti bet kad nieko tokio nerandu kas tiktu ir patiktu  schmoll.gif

tai galima gražiai su saldainių dėžute, dovanų maišelyje ir tą vokelį, mes atiduodame zakristijoje, tas pats kaip ir per vestuves 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal mamytes turit kuri ir galit pasidalinti stipriuju gerimu etiketemis? nes be vandens zenklu nerandu sad.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos smile.gif

Senokai cia buvau uzsukus, nes svente praejo, jau neaktualu blush2.gif Bet uzsukau paziureti kaip kitom planuotojom sekasi. Ziuriu kas pasidalino ispudziais, tai labai smagios sventes buvo thumbup.gif O man smalsu ar Domke dar savo sventes neatsvente, lyg niekur neradau atsiliepimu?

Del aukos, tai mes padavem papratsai be jokiu vokeliu, be nieko. Teisingai sakot, cia gi auka, o ne kysis, tai kam tie vokeliai blush2.gif O laukneselis, tai visai kas kita mirksiukas.gif

Dar jai kam aktualu kartais butu (nes seniau maciau labai aktualu kai kuriom planuotojom buvo), tai vakar Thomas Philips Vilniuje, Ukmerges g. maciau keliu atspalviu zydru serveteliu. Labai nenagrinejau, bet lyg tokios padoresnes ir kaina kazkas ~2-3lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2011 08 17, 12:26)
sveikos
Kurios daret sirsiu medu ar jum tirstas buvo kaip kose g.gif man skystokas nebezinau ka daryti g.gif kaip ji sutirstinti

Niekas nezinot g.gif
Gal kas turit padeka sveciams mano wordas 2010metu,neima senesnis wordas ir rodo jaroglifus neber laiko o niekaip neberandu
Atsakyti
QUOTE(jjuodaake @ 2011 08 18, 11:27)
sveikutes,
gal mamytes turit kuri ir galit pasidalinti stipriuju gerimu etiketemis? nes be vandens zenklu nerandu sad.gif

sveika, kokių tau reikia? įmesk savo meilą atsiųsiu, nes tingiu čia dėti biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(laurinute @ 2011 08 18, 14:16)
Niekas nezinot  g.gif
Gal kas turit padeka sveciams mano wordas 2010metu,neima senesnis wordas ir rodo jaroglifus neber laiko o niekaip neberandu

bandyk atskirai sumaišyti dar kiaušinio ir cukraus, tada įmaišyt į tą skystąjį
padauginai spirito?ko išskystėjo?
Atsakyti