sveikos
Kurios daret sirsiu medu ar jum tirstas buvo kaip kose man skystokas nebezinau ka daryti kaip ji sutirstinti
Ir as paprastai paduosiu. Cia juk auka, ne kysis koks; tai kam tu vokeliu ar atviruku
Dar ir laukneseli iteiksiu
Vakar nuveziau uzstata i kavine, tai jau su ja visai ramu Na neskaitant, kad dar meniu reiks suderint. Bet cia kokiai savaitei iki krikstynu likus...
Dar torta rik sia savaite nuvaziuot uzsakyt
Dar ir laukneseli iteiksiu
Vakar nuveziau uzstata i kavine, tai jau su ja visai ramu Na neskaitant, kad dar meniu reiks suderint. Bet cia kokiai savaitei iki krikstynu likus...
Dar torta rik sia savaite nuvaziuot uzsakyt
QUOTE(fantastikaa @ 2011 08 15, 16:15)
Sveikos. Gal žinot artimiausią bažnyčią prie perkūnkiemio gatvės ir kur būtų galima švęst?
Laukiu labai atsakymų.
Laukiu labai atsakymų.
tau greičiausiai Jeruzalės parapija priklauso
QUOTE(ingauk @ 2011 08 17, 13:31)
iskilo man toks klausimas, kaip duodat pinigus kunigui, dedat i vokeli koki ar kaip galvoju gal kokia atvirute kaip buna pinigams deti bet kad nieko tokio nerandu kas tiktu ir patiktu
Mes dejom i toki subtilu dovanu maiseli raudono vyno buteli, saldainiu ir voka su pinigeliais, viska ir iteikem kaip lauktuves ir pirma auka
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 16, 13:56)
matyt jus ne katalike tada nes pagal baznycia vaikas turi buti pakrikstytas kuo greiciau, gi seniau buvo krikstyjami ka tik gime vaikai.
as krikstyta tik is ligonines isleista
sirsiu medu laikykit saldytuve, sustings
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 16, 22:12)
jusu svente taip pat bus labai grazi ir isimintina
Taip , spausdinau paprastu printeriu - lazeriniu (rasalinis spausdins juostomis )
Taip , spausdinau paprastu printeriu - lazeriniu (rasalinis spausdins juostomis )
Na va o pas man rašalinis, reiks nešti kažkur printint
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 08 17, 13:39)
jau.. ir ne vienos niekaip iš čia neišsikraustau ,likę dar vienų planavimas,bet jau viskas į pabaigą,nes nedaug reikėjo ruoštis,o idėjų dar liko....
ne savo švenčių fotkių nenoriu rodyti,o kur mūsų buvo,tai fotografas tik bažnyčioje buvo ir tai foto prastos,o vienos mažės foto iš viso neturim
QUOTE(ingauk @ 2011 08 17, 15:31)
iskilo man toks klausimas, kaip duodat pinigus kunigui,
raštinėj į aukų dėžutę
QUOTE(hilin @ 2011 08 17, 18:11)
Na va o pas man rašalinis, reiks nešti kažkur printint
aš kaune spausdinau, spaudosmagija.lt
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2011 08 17, 14:31)
iskilo man toks klausimas, kaip duodat pinigus kunigui, dedat i vokeli koki ar kaip galvoju gal kokia atvirute kaip buna pinigams deti bet kad nieko tokio nerandu kas tiktu ir patiktu
tai galima gražiai su saldainių dėžute, dovanų maišelyje ir tą vokelį, mes atiduodame zakristijoje, tas pats kaip ir per vestuves
Sveikos planuotojos
Senokai cia buvau uzsukus, nes svente praejo, jau neaktualu Bet uzsukau paziureti kaip kitom planuotojom sekasi. Ziuriu kas pasidalino ispudziais, tai labai smagios sventes buvo O man smalsu ar Domke dar savo sventes neatsvente, lyg niekur neradau atsiliepimu?
Del aukos, tai mes padavem papratsai be jokiu vokeliu, be nieko. Teisingai sakot, cia gi auka, o ne kysis, tai kam tie vokeliai O laukneselis, tai visai kas kita
Dar jai kam aktualu kartais butu (nes seniau maciau labai aktualu kai kuriom planuotojom buvo), tai vakar Thomas Philips Vilniuje, Ukmerges g. maciau keliu atspalviu zydru serveteliu. Labai nenagrinejau, bet lyg tokios padoresnes ir kaina kazkas ~2-3lt
Senokai cia buvau uzsukus, nes svente praejo, jau neaktualu Bet uzsukau paziureti kaip kitom planuotojom sekasi. Ziuriu kas pasidalino ispudziais, tai labai smagios sventes buvo O man smalsu ar Domke dar savo sventes neatsvente, lyg niekur neradau atsiliepimu?
Del aukos, tai mes padavem papratsai be jokiu vokeliu, be nieko. Teisingai sakot, cia gi auka, o ne kysis, tai kam tie vokeliai O laukneselis, tai visai kas kita
Dar jai kam aktualu kartais butu (nes seniau maciau labai aktualu kai kuriom planuotojom buvo), tai vakar Thomas Philips Vilniuje, Ukmerges g. maciau keliu atspalviu zydru serveteliu. Labai nenagrinejau, bet lyg tokios padoresnes ir kaina kazkas ~2-3lt
QUOTE(laurinute @ 2011 08 17, 12:26)
sveikos
Kurios daret sirsiu medu ar jum tirstas buvo kaip kose man skystokas nebezinau ka daryti kaip ji sutirstinti
Niekas nezinot
Gal kas turit padeka sveciams mano wordas 2010metu,neima senesnis wordas ir rodo jaroglifus neber laiko o niekaip neberandu
QUOTE(jjuodaake @ 2011 08 18, 11:27)
sveikutes,
gal mamytes turit kuri ir galit pasidalinti stipriuju gerimu etiketemis? nes be vandens zenklu nerandu
gal mamytes turit kuri ir galit pasidalinti stipriuju gerimu etiketemis? nes be vandens zenklu nerandu
sveika, kokių tau reikia? įmesk savo meilą atsiųsiu, nes tingiu čia dėti
Papildyta:
QUOTE(laurinute @ 2011 08 18, 14:16)
Niekas nezinot
Gal kas turit padeka sveciams mano wordas 2010metu,neima senesnis wordas ir rodo jaroglifus neber laiko o niekaip neberandu
bandyk atskirai sumaišyti dar kiaušinio ir cukraus, tada įmaišyt į tą skystąjį
padauginai spirito?ko išskystėjo?