Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 14 dalis

QUOTE(Agnute21 @ 2012 02 26, 18:54)
Gali krikstyti visi, sulauke 16 metu.

Mano brolis krikštijo mano sūnelį, būdamas 14,5 m. ir jokių problemų nekilo ax.gif , niekas net neklausė, kiek jam metų. Svarbiau buvo, ar pats priėmęs krikšto ir kt. sakramentus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 27 vasario 2012 - 01:20
QUOTE(priklausomybe @ 2012 02 27, 00:20)
Mano brolis krikštijo mano sūnelį, būdamas 14,5 m. ir jokių problemų nekilo  ax.gif , niekas net neklausė, kiek jam metų. Svarbiau buvo, ar pats priėmęs krikšto ir kt. sakramentus.

Na cia nuo kunigo priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
o musu net neklause ar prieje yra nes kriksto tevelis prieis vasara tai kunigui uzsiminiau tai sake nieko baisaus. manau cia nuo kunigo tikrai daug kas priklauso
Atsakyti
sveikutės, na va mes irgi ruošiamės krikštynoms.planuojame gegužės mėnesį.gal kuri žinot ar jau galima eiti pas kunigą užsirašyti? ar dar ankstoka? kokių dokumentų reikia? jau reikia žinoti tiksliai krikšto tėvus? oi kiek daug klausimukų kyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2012 02 27, 12:38)
sveikutės, na va mes irgi ruošiamės krikštynoms.planuojame gegužės mėnesį.gal kuri žinot ar jau galima eiti pas kunigą užsirašyti? ar dar ankstoka? kokių dokumentų reikia? jau reikia žinoti tiksliai krikšto tėvus? oi kiek daug klausimukų kyla doh.gif

mums reikejo dukrytes metriku, ir musu santuokos liudijimo. o kriksto tevus ir pasakem bet jei nezinai tai galima veliau pranest. o mes uzsirasem vasario pradzioj o krikstynos kovo 24 d.
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2012 02 27, 10:38)

mes planuojam krikstynas birzelio pabaigoj, tai nekilo jokiu bedu, nuejom i baznycia ir uzsirasem data vasario men pradzioj mirksiukas.gif tai manau tikrai nera ankstoja, juolab vasara buna vestuves ir t.t., tai paskui bus sunku ir gauti geresni laika, ir gali kilt bedu su sventines vietos nuoma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina123: 27 vasario 2012 - 13:04
laba diena,

ateinancia vasara ir mes pagaliau krikstysime savo pupa. Bet pries tai, ta pacia diena susituoksime su mb toje pacioje baznycioje. Gyvename civil. santuokoje jau 5 metus, tai nebus jau kazkokiu ilgu baliniu sukneliu.. bet grazios sventes vistiek norisi.. Esam suplanave, kad abi sventes veliau noretume atsvesti kaimo turizmo sodyboje.. Sakykit, ar kam teko apjungt dvi sventes i viena..labai sunku kol kas sugalvot kaip graziai viska apjungt..Kvietimai..papuosimai..zaidimai..labai daug klausimu..gal kas jau praejes si etapa ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 02 27, 13:31)
laba diena,

ateinancia vasara ir mes pagaliau krikstysime savo pupa. Bet pries tai, ta pacia diena susituoksime su mb toje pacioje baznycioje. Gyvename civil. santuokoje jau 5 metus, tai nebus jau kazkokiu ilgu baliniu sukneliu.. bet grazios sventes vistiek norisi.. Esam suplanave, kad abi sventes veliau noretume atsvesti kaimo turizmo sodyboje.. Sakykit, ar kam teko apjungt dvi sventes i viena..labai sunku kol kas sugalvot kaip graziai viska apjungt..Kvietimai..papuosimai..zaidimai..labai daug klausimu..gal kas jau praejes si etapa  ax.gif  4u.gif

as rudeni buvau kriksto mama, tuo paciu vyko ir vestuves. aisku galva siek tiek teko pasukti, bet viskas gavosi tikrai gerai. pirmiausia jum reiktu nuspresti ka labiau akcentuojat kriksta ar vestuves. pas mus didesnis akcentas buvo krikstui, tad kvietimuose pirmiausia kalbama apie kriksta, o po to, kad ta diena bus ir santuoka smile.gif visos programos akcnetai irgi buvo labiau krikstui, bet nepamirsom ir vestuviu tradiciju pvz. seimos zidinio teikimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnute21 @ 2012 02 27, 10:41)
Na cia nuo kunigo priklauso  mirksiukas.gif

tikrai taip. cia nuo kunigo priklauso. bet vienas kunigas yra pasakes ir man labai patiko jo zodziai kad kur pasaulis ritas kai vaikai krikstija vaikus. krikstyti vaika yra prisiimti uz jy atsakomybe ir padeti uzauginti jy geru tikinciu zmogum. o kai 14 metu vaikai patampa kriksto tevai tai as patyliu. kur paciu tevu protas?
Atsakyti
QUOTE(ausra0198 @ 2012 02 27, 14:34)
as rudeni buvau kriksto mama, tuo paciu vyko ir vestuves. aisku galva siek tiek teko pasukti, bet viskas gavosi tikrai gerai. pirmiausia jum reiktu nuspresti ka labiau akcentuojat kriksta ar vestuves. pas mus didesnis akcentas buvo krikstui, tad kvietimuose pirmiausia kalbama apie kriksta, o po to, kad ta diena bus ir santuoka  smile.gif visos programos akcnetai irgi buvo labiau krikstui, bet nepamirsom ir vestuviu tradiciju pvz. seimos zidinio teikimas  smile.gif

aciu labai jums uz komentara 4u.gif As irgi galvoju daryt akcenta i krikstynas... bent jau iki vakaro, o vakare (kadangi mes su nakvyne) jau gal i suaugusiuju baliu ax.gif I kvietimus as irgi masciau pirma apie krikstynas rasyt, bet pirma turi ivykt tuoktuves, pagal baznycios reikalavimus. Jei dar turesite kokiu pastebejimu, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti